Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bağırsak hareketleridir kuzum. Bebeği 16. Haftadan sonra hissederiz anca. Ben ilk gebeliğimde 22-23. Haftada hissetmiştim

Kızlar pırasa çorbası yapmak istiyorum canım istiyor. Annemler izin vermiyor düşük riskini arttır diyorlar. Araştırdım biraz ama öyle bişey de yazmıyor sizce yememeli miyim ?
Pırasa güvenli ya bence sorun yok. Maydanoz, hurma , ananas bunlar biraz risk barındırıyor hurma ve ananası doğuma yakın bol bol yiyeceğiiiiz

Merhaba , aranızda İst. Yeditepe üni. Fetal dna testi yapan var mı acaba. Fetal dna için araştırmalara başladım önerebileceğiniz bir yer var mı cinseyette öğrenmek istiyorum
Yeditepe cinsiyeti söylemiyor kuzum. Benim arkadaşım yaptırdı cinsiyeti söylemediler . Fiyatı da 10 bindi

Evet sonlandırma izni çıkıyor devletten bana doktorum kendi dedi aldırmayı düşünmüyorsan hiç bişi yaptırma diye bilen bilir istanbul bağcılar medipol mega hastanesi Gülseren Polat eşide çam sakurada kadın doğum baş hekimi İbrahim Polat doktoruma sonsuz güveniyorum bagcıların yarısını safa hastanesinde doğurtturdu şimdi medipol megada

Yani bana da işte aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak mantıklı gelmiyor da

Kızlar bacak ağrım magnezyum takviyesine rağmen geçmedi fizik tedaviye gittim fıtık gibi görünüyor hamilelikte bir işlem yapamıyoruz dedi. Doktoruna danışarak parol alabilirsin dedi. Kendi doktoruma danıştım parol kullanabilirsin dedi o da. Yine de içim rahat etmiyor ama gece bile uyanıyorum bacak ağrısından. Var mı parol kullanan

Kızlar selam , tüp bebek dryla randevu vadı bugun 6+4 dedi ama kanama alanları vsr dedi kalcadan progestan ve endol ekledi . Böyle olup geçen var mı aranızda büyük bi risk mı acaba

Kuzum ben magnezyuma başlayalı çok olmadı benim ağrılarım geçmişti, parolu ben migren atağım tutunca kullandım geçen sefer. En güvenli ağrı kesici diyorlar ama minimumda tut dedi doktor, senin doktorun içebilirsin dediyse senin şikayetin ciddi çünkü bence kullanabilirsin. Geçmiş olsun çok kuzum

Sağ ol canım konu bebek olunca insan kıyamıyor biliyosun yine de çok dayanamazsam alayım madem

Ayy kesi o hareketli olan kız ahaha

Ayy evet yaa vallahi birgün geçecek inşallah aşkom yaa hepimiz perişan olduk

Dayancaz aşkom yaa vallahi hepimiz ğerişan olduk uyurken kafan yüksekte uyumaya çalış azda olsa iyi geliyor ekşişi şey yemek istiyorsan turşu falan ye iyi gelir limon kokla oda iyi gelir

Ayyy inşallah balımm ilk sen öğrencen galiba ayy çok heycanlı bakalım miniğimiz ne gelcek

Kızlar bu arada ben elendim daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi erkek ihtimali var dedi erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler
Ayy yerimmm allahımm sağlıkla gelsin inşallah prensimiz ozaman sen öğrenmiş gibi oldun ilk sen oldun bakalım peşine kimler gelcek canısı bakalım ayyy yavaş yavaş büyüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…