- 23 Ocak 2019
- 84
- 35
- 88
- 28
Benimki solgarın cranberry with c vitamini. C vitamins 120 mg meyvenin tozu 800 mg.C vitaminin oranı var mı hani evlerde olan 1000mglık c vitaminleri oluyor mu
Geçmiş olsun. Bende covid oldum. 4. Haftadayım hala tam iyileşebilmiş değilim. Ihlamur maks 2-3 bardak içmek gerekiyor hamilelikte. Birde yarım çay kaşığı toz zencefil, bal, limon üstüne sıcak su yaptım günde 2 kere de. Birde burnu sürekli açık tutmak gerekiyor tıkanıklık olursa sterimar burun spreyi veya izotonik su ile temizleme önerdi doktor. Bol bol dinlenme ve 20 dk yürüyüş yapmayı da ihmal etme diye eklemiştiBen yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Ben de zencefil içiyordum ama birkaç olumsuz görüş okudum zencefille alakalı o yüzden içmiyorumBen de ıhlamur ve zencefil olabilir diye biliyorum, allahım inşallah hızlıca geçer. Bol bol dinlen su iç ve bence çorbalar da iyi gelir bol bol iç
Aslında zencefili mide bulantısına da iyi geliyor sallama çayları içilebilir demişlerdi, ay her şeyi buraya sorup yapıcam galiba benBen de zencefil içiyordum ama birkaç olumsuz görüş okudum zencefille alakalı o yüzden içmiyorum
Size de çook geçmiş olsun, covidin yeni varyantı salgın olmuş diyorlardı uzun sürüyormuş geçmesi, ama bebişiniz antikorlu olucak daha anne karnından maşallah diyelimGeçmiş olsun. Bende covid oldum. 4. Haftadayım hala tam iyileşebilmiş değilim. Ihlamur maks 2-3 bardak içmek gerekiyor hamilelikte. Birde yarım çay kaşığı toz zencefil, bal, limon üstüne sıcak su yaptım günde 2 kere de. Birde burnu sürekli açık tutmak gerekiyor tıkanıklık olursa sterimar burun spreyi veya izotonik su ile temizleme önerdi doktor. Bol bol dinlenme ve 20 dk yürüyüş yapmayı da ihmal etme diye eklemişti
Bende grip oldum. Bugun bi tık daha iyiyim ama bol bol meyve yedim bir de zencefil limon bal öneririm ama aşırıya kaçmadan :)Ben yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Benim kan günüm 4 kasımdı örnek olsun diye testlerimi paylaşayım 2 gündür de böyle çıktı bugün gittim yaptım 78.31 çıktıİdrar testi yapmışmıydınız ben yaptım ama silik gibi bat 5 kasım emin olamadım pztsimi kan bersem diye sizin belirtileriniz vs varmıydı
Benim de dün aynısıydı bugün kan verdim pozitif çıktı kan ver hemen benceMerhaba kızlar bende aranıza katılmak üzere olmak istiyorum hayırlısı ile ama bakalim emin de olamiyorummm
Icim icimi yiyor inan ki merak heyecan karmasaBenim de dün aynısıydı bugün kan verdim pozitif çıktı kan ver hemen bence
Beta kaç çıktı sizin gecikme kaç gunduBenim de dün aynısıydı bugün kan verdim pozitif çıktı kan ver hemen bence
Kan test günün ne zaman bende öyleydin seni çok iyi anlıyorumIcim icimi yiyor inan ki merak heyecan karmasa
Bugün 1 gun gecikti regl o yüzden emin de olamiyorumKan test günün ne zaman bende öyleydin seni çok iyi anlıyorum
Ben gecikme olmadan 78.31 beta ile öğrendim 4 Kasım kan verecektim erken verdim doktorum 4 Kasım demiştiBeta kaç çıktı sizin gecikme kaç gundu
Direkt kaşıkladınız mı suya mıBende grip oldum. Bugun bi tık daha iyiyim ama bol bol meyve yedim bir de zencefil limon bal öneririm ama aşırıya kaçmadan :)
Acilden kan versene bu gece rahat uyursunBugün 1 gun gecikti regl o yüzden emin de olamiyorum
Çok teşekkür ederim burun spreyinden korkuttular beni de tıkalı tıkalı geziyorum sf ile de yıkayayım sağolunGeçmiş olsun. Bende covid oldum. 4. Haftadayım hala tam iyileşebilmiş değilim. Ihlamur maks 2-3 bardak içmek gerekiyor hamilelikte. Birde yarım çay kaşığı toz zencefil, bal, limon üstüne sıcak su yaptım günde 2 kere de. Birde burnu sürekli açık tutmak gerekiyor tıkanıklık olursa sterimar burun spreyi veya izotonik su ile temizleme önerdi doktor. Bol bol dinlenme ve 20 dk yürüyüş yapmayı da ihmal etme diye eklemişti
İnşşallah arkadasim cok tesekkur ederimBen de ıhlamur ve zencefil olabilir diye biliyorum, allahım inşallah hızlıca geçer. Bol bol dinlen su iç ve bence çorbalar da iyi gelir bol bol iç
Ne kadar guzel cok mu belirti verdiBen gecikme olmadan 78.31 beta ile öğrendim 4 Kasım kan verecektim erken verdim doktorum 4 Kasım demişti
Walla kasık ağrım vardı hala da varNe kadar guzel cok mu belirti verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?