Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Geçmiş olsun. Bende covid oldum. 4. Haftadayım hala tam iyileşebilmiş değilim. Ihlamur maks 2-3 bardak içmek gerekiyor hamilelikte. Birde yarım çay kaşığı toz zencefil, bal, limon üstüne sıcak su yaptım günde 2 kere de. Birde burnu sürekli açık tutmak gerekiyor tıkanıklık olursa sterimar burun spreyi veya izotonik su ile temizleme önerdi doktor. Bol bol dinlenme ve 20 dk yürüyüş yapmayı da ihmal etme diye eklemişti

Ben de ıhlamur ve zencefil olabilir diye biliyorum, allahım inşallah hızlıca geçer. Bol bol dinlen su iç ve bence çorbalar da iyi gelir bol bol iç
Ben de zencefil içiyordum ama birkaç olumsuz görüş okudum zencefille alakalı o yüzden içmiyorum

Size de çook geçmiş olsun, covidin yeni varyantı salgın olmuş diyorlardı uzun sürüyormuş geçmesi, ama bebişiniz antikorlu olucak daha anne karnından maşallah diyelim umarım en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz

İdrar testi yapmışmıydınız ben yaptım ama silik gibi bat 5 kasım emin olamadım pztsimi kan bersem diye sizin belirtileriniz vs varmıydı
Benim kan günüm 4 kasımdı örnek olsun diye testlerimi paylaşayım 2 gündür de böyle çıktı bugün gittim yaptım 78.31 çıktı

Eklentiler

• IMG_3245.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3252.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3253.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak üzere olmak istiyorum hayırlısı ile ama bakalim emin de olamiyorummm

Eklentiler

• 1000283237.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000283238.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000283239.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 35
Çok teşekkür ederim burun spreyinden korkuttular beni de tıkalı tıkalı geziyorum sf ile de yıkayayım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…