- 7 Şubat 2022
- 687
- 745
- 53
Bence gerek yok. Ben hiç baktırmadan doğurdum :)Arkadaşlar ben hiç kan verip beta hcg baktırmadım sadece gidip kese gördüm kan vermeye gerek duymadım sizce vermeli miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gerek yok. Ben hiç baktırmadan doğurdum :)Arkadaşlar ben hiç kan verip beta hcg baktırmadım sadece gidip kese gördüm kan vermeye gerek duymadım sizce vermeli miyim
Canım 6 saat değil 48 saatte 1 öneriyolar beta takibi için bence boşuna üzülüyorsun
6 saat arayla vermedim 42 saat arayla verdim 48 saat olmasına 6 saat var demiştim yanlış anlaşılma oldu sanirimCanım 6 saat değil 48 saatte 1 öneriyolar beta takibi için bence boşuna üzülüyorsun
 , kalp atışı için erken dedi vajinal muayene yapmadi. 2 hafta sonraya gün verdi.
, kalp atışı için erken dedi vajinal muayene yapmadi. 2 hafta sonraya gün verdi.ayyy cok guzel ya darısı basımıza kaç tı sizin haftaMerhaba arkadaslarim bugün kontrolü olan kimlerdi??
Ben gittim kese gördüm şükürler olsun, kalp atışı için erken dedi vajinal muayene yapmadi. 2 hafta sonraya gün verdi.
12.haftaya kadar folik asit dışında bir şey kullanma organ gelişimi için önemli dedi.
Bir de kese boyutum galiba 12.4 mm normal dedi
Normalde 6+5im ama geç döllenme benimkisi 5+5 de sayılabilir :)ayyy cok guzel ya darısı basımıza kaç tı sizin hafta
bence memnun kalırsınız haberdar edin mutlaka
Yetkin bey i ben de duydum.. görüşürseniz bilgilendirir misiniz

Bana da öyle dendi, sakin ve ne sorsan güzelce açıklar dedi arkadaşım. Benim evime de çok yakın değil oyüzden daha yakın bir yer mi olmalı bilmiyorum..Bu sabah Yetkin bey ile görüştüm. Rahatlatıcı bir tarzı var. Hacettepe mezunu olması ve hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olması zaten benim için tercih sebebiydi.
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortam vardı, ondan dolayı %50 indirim oluyormuş tüm muayene ve tetkiklerde ama Yetkin beyle devam kararı alırsak doğum paketi almayı düşünüyorum. Bugün Allianz ile konuşacağım hastaneden mi yoksa kendilerinden mi doğum paketi almam daha mantıklı diye karar vermek için.
Açıkçası evime daha yakın olsa Yetkin bey dışında bir doktorla görüşmezdim, şu anda aklımı bulandıran tek konu evimin Güven hastanesine olan uzaklığı diyebilirim. Görüşmeyi düşünen varsa Yetkin beyi öneririm
Bir de ilk görüşme de mi acaba ücretli ?Bu sabah Yetkin bey ile görüştüm. Rahatlatıcı bir tarzı var. Hacettepe mezunu olması ve hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olması zaten benim için tercih sebebiydi.
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortam vardı, ondan dolayı %50 indirim oluyormuş tüm muayene ve tetkiklerde ama Yetkin beyle devam kararı alırsak doğum paketi almayı düşünüyorum. Bugün Allianz ile konuşacağım hastaneden mi yoksa kendilerinden mi doğum paketi almam daha mantıklı diye karar vermek için.
Açıkçası evime daha yakın olsa Yetkin bey dışında bir doktorla görüşmezdim, şu anda aklımı bulandıran tek konu evimin Güven hastanesine olan uzaklığı diyebilirim. Görüşmeyi düşünen varsa Yetkin beyi öneririm
Ben randevuyu ön görüşme değil muayene olarak almıştım, sanırım o nedenle muayene ücreti odedim 2574 tl.Bir de ilk görüşme de mi acaba ücretli ?
çok sevindimmm gözün aydın canımm :)) demekki gerçekten takviye vermiyorlar benim de içim rahatladı :)Merhaba arkadaslarim bugün kontrolü olan kimlerdi??
Ben gittim kese gördüm şükürler olsun, kalp atışı için erken dedi vajinal muayene yapmadi. 2 hafta sonraya gün verdi.
12.haftaya kadar folik asit dışında bir şey kullanma organ gelişimi için önemli dedi.
Bir de kese boyutum galiba 12.4 mm normal dedi
ben de 5+2 yim gitsem görücem demekki keseyi :)) insan muayene gününü bekleyemiyor ya çok heyecanlıNormalde 6+5im ama geç döllenme benimkisi 5+5 de sayılabilir :)
Ankara memorialda Kudret erkenekli var. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum. Bi kere normal muayene için gitmiş çok beğenmiştim. Instagramı da var inceleyebilirsiniz.Bu sabah Yetkin bey ile görüştüm. Rahatlatıcı bir tarzı var. Hacettepe mezunu olması ve hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olması zaten benim için tercih sebebiydi.
Ben baska arkadasima sordum o da 12.haftaya kadar folik ssitten başka bir şey kullanmadım dediçok sevindimmm gözün aydın canımm :)) demekki gerçekten takviye vermiyorlar benim de içim rahatladı :)
Ne zaman gideceksiniz :) inşallah gözükür içiniz daha rahat ediyor :)ben de 5+2 yim gitsem görücem demekki keseyi :)) insan muayene gününü bekleyemiyor ya çok heyecanlı
Genelde yükseliş bekleniyor canım lab farkı olsa da en kötü az yükselmişse ona bağlanıyor ama yine de yükselmesi bekleniyorArkadaşlar ben 29 Ekim'de kan vermiştim 156 çıkmıştı beta bugünde başka hastanede verdim kan 121 e düşmüş değerim labaratuvar farkı olsa da değerin yükselmesi lazımdı düşmemesi gerekirdi dimi
kesinlikle önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı ve kendisiyle takipliydik iyiki hekimim oyduBu sabah Yetkin bey ile görüştüm. Rahatlatıcı bir tarzı var. Hacettepe mezunu olması ve hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olması zaten benim için tercih sebebiydi.
 son derece bilgili nafif ve ilgili bir doktor en onemlısı guleryuzlu rahatlatıcı ne sorsan yardımcı olur bir tarzı var
son derece bilgili nafif ve ilgili bir doktor en onemlısı guleryuzlu rahatlatıcı ne sorsan yardımcı olur bir tarzı var 
haftaya perşembe gidicem biraz geç ama gidince en azından bebişi de görürüz belki minikte olsa diye düşündük :))Ne zaman gideceksiniz :) inşallah gözükür içiniz daha rahat ediyor :)
Hastane şartları nasıl acabakesinlikle önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı ve kendisiyle takipliydik iyiki hekimim oyduson derece bilgili nafif ve ilgili bir doktor en onemlısı guleryuzlu rahatlatıcı ne sorsan yardımcı olur bir tarzı var