• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar parol dışında bir şey kesinlikle içemiyoruz değil mi? Daha etkili olan ama zararsız bir ilaç yok sanırım. Ben daha önce ciddi nörolojik rahatsızlık yaşadığım için oradan kalan kronik şiddetli baş ağrılarım var. Nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.

Arkadaşlar parol dışında bir şey kesinlikle içemiyoruz değil mi? Daha etkili olan ama zararsız bir ilaç yok sanırım. Ben daha önce ciddi nörolojik rahatsızlık yaşadığım için oradan kalan kronik şiddetli baş ağrılarım var. Nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
Benim de yoğun migrenim var bu süreçte içinde buz olan şapka gibi takılan migren başlıklarından aldım soğuk biraz da olsa ağrıyı hafifletiyor

Hanımlar çok afedersiniz kabızlık çekiyorum ve bu durum yaşantımı çok etkiliyor ne yapmam gerekiyor nasıl bir rol izlemeliyim bugün randevum vardı fakat unuttum doktora sormayı
Not : gebelikten dolayı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yesem zararlı diyorlar

Benim galiba bugün başladı. 5+3’teyim. Yanmayla karışık bir bulantı. Yemeklerden tiksinmeye başladım bugün. Tost, simit, haşlanmış patates gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Her şey çok erken başladı gibi 😂 bir de ben idareciyim okulda boya yapılıyor, koku beni kusturdu izin alıp eve kaçtım. 😁
Bende bugün 5+3 oldum hafiften midem bulanacak gibi bir his var. Ama tam bulanmıyo 😅 boya bitene kadar rapor almak iyi olur bence git gel eziyet belliki etkileyecek 😅

5+0 gibi başladı. Öğlen 2ye kadar gibi sürüyor. Bugün 5+4. Bu sabah tost yiyebildim yanına da limonlu ve biraz ballı sıcak su.
Bende de başlayacak gibi yemek yerken bi garip his geliyo ama ilerlemedi şükür şimdilik. Bende 5+3 oldum, erken bu haftalarda olmaz diyordum ama oluyormuş demekki

Hanımlar çok afedersiniz kabızlık çekiyorum ve bu durum yaşantımı çok etkiliyor ne yapmam gerekiyor nasıl bir rol izlemeliyim bugün randevum vardı fakat unuttum doktora sormayı
Not : gebelikten dolayı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yesem zararlı diyorlar
Ben hergün kefir avakado ve kuru meyve tüketiyorum sizde deneyin. Hem kabızlığa hem bebeğin gelişimine çok iyi. Bende de var hem gaz sıkışması hemde kabızlık

Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 ❤🙏 ama hıc bısey bahsetmedi ne yolk sac ne kese büyüklüğü ıkı sanıye karından dokundu dokunur dokunmaz tamam kese kalk dedi

Kuru kayısı yiyebilirsiniz sabah aç karna ılık su icin hemen ardından

1 çay bardağı suya 1 yemek kaşığı chia tohumu atın ve 10 dk bekleyip için sabahları chia yüksek lifli bir besin olduğu için bağırsak dostudur 🥰

kaç çıktı kese boyunuz
Vallahi ben bugün devlete gttım hiç bir açıklama yok suratıma bile bakmadan birkere dokundurup ultrasonu hemen tamam kese dedi kaldırdı ne bir acıklama ne birşey bari ultrason kagıdını verin dedim verdi ama onda da eski hastanın haftası ölçümü yazıyor 30 hafta diyor. Eve geldim dogun paketi bakıyırhm smdı anladım ki böyle olmayacak 😃

Vallahi ben bugün devlete gttım hiç bir açıklama yok suratıma bile bakmadan birkere dokundurup ultrasonu hemen tamam kese dedi kaldırdı ne bir acıklama ne birşey bari ultrason kagıdını verin dedim verdi ama onda da eski hastanın haftası ölçümü yazıyor 30 hafta diyor. Eve geldim dogun paketi bakıyırhm smdı anladım ki böyle olmayacak 😃
aa evet kötü olmuş sizin için nerde yaşıyorsunuz

Back
X