• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim kanamam çoğaldı devlete gittim düşerse düşer kalırsa kalır zaten yeni gebelik dedi beni gönderdi 😭😭 özele geldim yatış verdiler bana dua edin ne olur bebeklerim beni bırakmasın
kuzum tüm dualarımız seninle, inşallah bebişlerin de sen de sorunsuz çıkacaksınız hastaneden beraber. Sakın üzme kendini devlet hastanesindekileri de gerçekten şikayet etmek lazım ruhsuzluk da değil artık bu bambaşka bi şey çok sinirlendim. Sen bunları düşünme hiç bebişlerinin sağlıklı olduğunu düşün.

kuzum tüm dualarımız seninle, inşallah bebişlerin de sen de sorunsuz çıkacaksınız hastaneden beraber. Sakın üzme kendini devlet hastanesindekileri de gerçekten şikayet etmek lazım ruhsuzluk da değil artık bu bambaşka bi şey çok sinirlendim. Sen bunları düşünme hiç bebişlerinin sağlıklı olduğunu düşün.
Burdan çıkayım cimere yazicam sikayet edicem. Bunu sag salim atlatalım bebislerimle. Sadece kendim icin degil benim gibi gidenler olur maddi durumuda olmaya bilir insanların özele gitmek ve okadar ücret vermek icin.

Burdan çıkayım cimere yazicam sikayet edicem. Bunu sag salim atlatalım bebislerimle. Sadece kendim icin degil benim gibi gidenler olur maddi durumuda olmaya bilir insanların özele gitmek ve okadar ücret vermek icin.
Canım çok geçmiş olsun, biz anneannem için özel bir hastaneyi şikayet ettik ama maalesef sonuç olumsuzdu. Gerekli belge bulamadıkları için ki doktor ve hastane ihmalinden vefat etmişti 😂 o yüzden yine şansını dene olumsuz olursa sonucu üzme kendini

Canım çok geçmiş olsun, biz anneannem için özel bir hastaneyi şikayet ettik ama maalesef sonuç olumsuzdu. Gerekli belge bulamadıkları için ki doktor ve hastane ihmalinden vefat etmişti 😂 o yüzden yine şansını dene olumsuz olursa sonucu üzme kendini
Gece acile gittigimde de yerinde yoktu. Kamera kayıtlarına bakılsın dicem kadin dogum da hastamı bakıyordu baska yerdemi belli olur. Tlfonla ariyor ebe bilgi veriyor falan gelcekmisiniz diye soruyor. Kayıtlarda benden sonra yazılı iki hastayida muayene etmedi ortalıkta yoktu görev yerinde dicem bakalim belki ondanda birseyler çıkabilir. Şansımı denicem. Kan sonucum bile cikmadan beni yolladı o gün. Sonuç cikmasada şikayetim ulaşsın. Bana bugün bile acile gidildiginde ebe bakar ultrasonla bakilmiyor vs birseyler diyor. Ben yoktunuz falan diyince. Acilde gece ultrasonla bakılmaz diye birsey mi var. Ciksada cikmasada edicem inşallah çıkar birseylerde doğmamış bebegin daha hayatıyla oynamak neymiş o da görür

Back
X