• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu. Sadece çamaşırda azıcık leke vardı, 7+1’im. Bir de sabah çok anlık bir sancı girdi ve genelde kasık ağrım var. Doktoru aradım, akıntı normal ama riske atmayalım dedi progestan tablet yazdı. Ben folik asit dışında ilaçsız devam etmeye çalışıyordum. Sizce alayım mı? Bu ilacı kullanan da çok aramızda sanırım. Size neden verilmişti, sizce kullanayım mı ya bilemedim
Bana da lekelenme için riske atmamak için verdi bir zararı yok aksine ilk haftalarda gebeliğe destek diye biliyorum. Sadece hap olarak alırsanız çok yan etki yapıyor o yüzden fitil olarak öneriliyor hem fitil olarak alındığında daha çok etki ettiği söyleniyor. Doktorunuz da onerdiyse bence zaten kullanmalısınız 🙏

IMG_4982.webp
Kızlar selam çok şükür bugün kalp atımını duydum, 7+2. Görünce ve duyunca sevinçten ağlamamak elde değildi 🥹🥹🥹 iki tane kalp atılı oluşmadığı için düşüğüm var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.☺️🥰🙏🏻
Keseyi 5+2 de gördü.
Son adet tarihim 15 Ekim. Beni de gruba ekleyebilir misiniz.

Ayyy doktordan çok bilgi verdin valla içim rahatladı çok teşekkür ederiiim 😍 Daha önce ağrılarım için bi ağrı kesici yazmıştı doktorum, makattan alınıyo dedi sonra. Ben yapamam diyince ikna etmeye çalıştı, edemedi sjdkdkd ondan bunu yazdı herhalde, ağızdan diye belirtti direkt çünkü. Mide bulantım yok diye seviniyodum bu bilgi üzdü ama napalım sağlıkla orda kalsın da taş bile yerim 😅
Ben vajinal fitil yaparken hala beynimde bebeğe kadar gitmez dimi bu falan diye çok korkuyorum sonra kendime diyorum ki saçmalama gitcek olsa doktor vermezdi dimi falan diye kızıyorum 😂 hamilelik çok komik bi şey beynin sıfırlanıyor birden bire, dışarıdan kendimi izlemeyi çok isterdim 😂 çok değil azıcık dayanırsın ya yeter ki bebişin sımsıkı sana tutunup içerde büyüsün civcivvv 🐣

Ben aslında 2 kg vermısım ama 5kg almıs gbı karnım ama tartıda vermişim 69 dum 67 çıkıyorum, mide bulantım bi bakıyorum hıc yok bir bakıyorum var hergün degısıyor, gaz problemi hafıfledi sanki, ama uyku......... Uyumuşum akşam olmuş yine ve hala uykum var öyle kımse dokunmasa günlerce kalkmam. İştahım yok ama ağzımda ki garip tat gitsin diye yiyorum yıne en çok mandalina iyi geliyor, turşu yiyordum ama geçen bi tanesi çok yumuşak geldi tiksindim.. Mandalina midemi de ağzımı da toparlıyor
Tuzlu salatalık bana çok iyi geliyor ağzındaki yangını söndürüyor sanki ve açlık yüzünden düşen tansiyonunu toparlıyor😅

Ben vajinal fitil yaparken hala beynimde bebeğe kadar gitmez dimi bu falan diye çok korkuyorum sonra kendime diyorum ki saçmalama gitcek olsa doktor vermezdi dimi falan diye kızıyorum 😂 hamilelik çok komik bi şey beynin sıfırlanıyor birden bire, dışarıdan kendimi izlemeyi çok isterdim 😂 çok değil azıcık dayanırsın ya yeter ki bebişin sımsıkı sana tutunup içerde büyüsün civcivvv 🐣
Buna katılıyorum başkasına mantıkılı cevap vereceğimiz şeyleri kendimize çok miskik olarak yorumluyoruz.😂❤️

Ben grubun delisi benim 😂 bu vücutlar bebek yapıyor şu an benden de ona tam destek gazdan pantolon mu olmuyo mis gibi hamile taytı var vicdanıma kadar onu bi çekiyorum karnım huzur buluyor 😂😂
Ahahah doğru ya kaç kere yaşıcaz sanki bunu 😂 güzel duyguların yanında bende sadece korku var nasıl doğcak bu çocuk diye 😂

Bana da lekelenme için riske atmamak için verdi bir zararı yok aksine ilk haftalarda gebeliğe destek diye biliyorum. Sadece hap olarak alırsanız çok yan etki yapıyor o yüzden fitil olarak öneriliyor hem fitil olarak alındığında daha çok etki ettiği söyleniyor. Doktorunuz da onerdiyse bence zaten kullanmalısınız 🙏
Bugün kullanmaya başlayacağım, cumaya kadar çok yan etkisi olursa doktor randevumda fitili de sorarım, çok teşekkür ederim 🌸

Ahahahah valla ben de paranoyak oldum ve beynimin yarısı gitti gibi hissediyorum 😂 güzel enerjin için teşekkür ederim, korkum azaldı 🌸💕

Kızlar kan testleri verdim cmv ıgm negatif ama cmv ıgg pozitif cıkmıs 1200 cıkmıs bu ne demek oluyor sız verdinizmi tahlil
Cmv enfeksiyonu ile daha once vücudun karşılaşmış ve buna bağışıklık geliştirmiş demek . Korkma canim igm pozitif olsaydi şuan geciriyor olurdun

Kızlar kan testleri verdim cmv ıgm negatif ama cmv ıgg pozitif cıkmıs 1200 cıkmıs bu ne demek oluyor sız verdinizmi tahlil
IgG daha önce geçirip geçirmediğini söylüyor, IgM şu an aktif var mı onu söyler. Yani kuzum cmv virüsünü geçirmişsin bağışıklığın var bu harika demek ve şu an aktif olarak vücudunda virüse dair enfeksiyon yok daha da harika demek maşallah 🧿

Back
X