• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde sat 9 eylüldü ilk doktora 27 ekimde gittim normalde 6-7 hafta arasında olmam gerekirken ben 5+3'tüm. Sana usg fotoğrafımı da ekliyim için rahat etsin. Orada gözüken ufacık bir siyahlık var ya kesem oydu benim 😂 İkinci kontrole 2 hafta sonrasında gitmiştim artık kese bebiş tam anlamıyla görünmüştü 7+3 demiştik onu da iletiyim. doktorumla ve sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmiştik için rahat olsun
Maşallah bebişlereeee🥹🥹🥹🤍

Prilamı daha da yatmaya doğru kullan kuzum, çok uyku yapabiliyormuş haberin olsun. İnşallah şifa olur mide bulantısı diye bi şey kalmaz amiiin 🥲
Bana eczacı da öyle söyledi şimdi bilerek denedim uyku yapımı çok olmayacaksa ve yarın gündüzümde bulantımı etkilemeyecekse gündüz de içeyim dedim. Deneyeceğim bakalım teşekkür ederim canım benim 😍Bi kaç gün bulantıdan iyi idare ettim aç kaldım. Sonra açlığa dayanamayıp acılı baharatlı yemekler yedim iştah açan. Ama yağlı yiyemedim. 😁 hamur işi canım istemiyor ama nerdee baharatlı yemek var onu istiyorum.

Bu gebelin cok değişiklik birsey valla bakalim daha neler değişecek 😅 ama yağlı hic birsey yemek degil gormek dahi istemiyorum o beni cok rahatsız ediyor
kız o yine iyi soğan kokusu duymak istemiyorum başkası bile yapsa getirse ben ısıtınca yiyemiyorum

asla köfte et ve kıyma ile yapılan yemekler görmek istemiyorum gördüğüm an öğürüyorum isimlerini duymam da yetiyo 😂

Ben aslında 2 kg vermısım ama 5kg almıs gbı karnım ama tartıda vermişim 69 dum 67 çıkıyorum, mide bulantım bi bakıyorum hıc yok bir bakıyorum var hergün degısıyor, gaz problemi hafıfledi sanki, ama uyku......... Uyumuşum akşam olmuş yine ve hala uykum var öyle kımse dokunmasa günlerce kalkmam. İştahım yok ama ağzımda ki garip tat gitsin diye yiyorum yıne en çok mandalina iyi geliyor, turşu yiyordum ama geçen bi tanesi çok yumuşak geldi tiksindim.. Mandalina midemi de ağzımı da toparlıyor
Uyy aşkımm vallahi hepimiz bu zorlu günleri geride bırakırız yaa cidden ben 1 kilo vermişim 🤧 meyve çok yememeye dikkat et kilo + bol şeker yüklemesi oluyor baya kilo aldırıyo çünkü 🤧😭

Kızlar benim şu an 8+2 çok şükür günler sonra evimde akşam yemeği yiyebildim sanırım mide bulantısı koku hassasiyeti azalmaya başladı, insallah hersey yolundadır tabii o da bi kafamı kurcaladı şimdi 😩

Eki Görüntüle 3683535 Kızlar selam çok şükür bugün kalp atımını duydum, 7+2. Görünce ve duyunca sevinçten ağlamamak elde değildi 🥹🥹🥹 iki tane kalp atılı oluşmadığı için düşüğüm var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.☺️🥰🙏🏻
Keseyi 5+2 de gördü.
Son adet tarihim 15 Ekim. Beni de gruba ekleyebilir misiniz.
Yaa yerimm aşkımm hoşgeldiniz bebişlee 🥹🥹

Cinsiyet bi açıklansın darlanmalarım benim o zaman başlar 😂 erkekse doğumu ayrı sonrasını ayrı bi düşünüp dertlenirim kesin 🥲
Ayyy hiç sorma aşkoo dört gözle bekleyim cinsiyet partisini hayal kuruyorum sadece ayyy ciciler almak onun ismiyle olan eşyalrı almak allahım o günleride göster bize rabbim

Kızlar benim şu an 8+2 çok şükür günler sonra evimde akşam yemeği yiyebildim sanırım mide bulantısı koku hassasiyeti azalmaya başladı, insallah hersey yolundadır tabii o da bi kafamı kurcaladı şimdi 😩
Oyy vallahi maşallah darsı başımıza korkma kız herşey yolunda bebiş anneye üzüldü şimdi uslu uslu duruyor 🥹

Uyy aşkımm vallahi hepimiz bu zorlu günleri geride bırakırız yaa cidden ben 1 kilo vermişim 🤧 meyve çok yememeye dikkat et kilo + bol şeker yüklemesi oluyor baya kilo aldırıyo çünkü 🤧😭
Hiç bişey yemiyorum ki mide bulantımı mandalina kesiyor onu fazla yiyorım ama 😂 başka bişey yok canım istemiyo zorluyorum yin kendimi ama genel olarak isteksizim. Birde evde çocuk var dısardan söylüyoruz yanına ufak bi çorba yapıyoruz nereye kadar böyle olcak bakalım bi toparlanmam lazım yemek yapcam diye bişeyler çıkardım tezgaha ve gttım uyudum 😂😂😂😂😂

Cinsiyet bi açıklansın darlanmalarım benim o zaman başlar 😂 erkekse doğumu ayrı sonrasını ayrı bi düşünüp dertlenirim kesin 🥲
ay evet ya Allah günah yazmasın bende çok kız istiyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah 😍😍 biz senle yakınız baya ne zaman öğreniriz acaba sen ne zaman gideceksin kontrole

Arkadaşlar su içmekte.zorlananlar ayran, içine taze zencefil/ limon koyulmuş sular içmeye çalışın inşallah şifa olur.

ay evet ya Allah günah yazmasın bende çok kız istiyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah 😍😍 biz senle yakınız baya ne zaman öğreniriz acaba sen ne zaman gideceksin kontrole
Normalde perinatoloji doktoruna 12.haftada gidicem o cinsiyete bakarız detaylıca dedi 😂 10gün sonra da normal doktoruma gidicem o zaman da nıpt sonuçları çıkar muhtemelen 🥲 heyecanlıyım çok

Back
X