• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bacak ağrım magnezyum takviyesine rağmen geçmedi fizik tedaviye gittim fıtık gibi görünüyor hamilelikte bir işlem yapamıyoruz dedi. Doktoruna danışarak parol alabilirsin dedi. Kendi doktoruma danıştım parol kullanabilirsin dedi o da. Yine de içim rahat etmiyor ama gece bile uyanıyorum bacak ağrısından. Var mı parol kullanan
Geçmiş olsun balım tez vakitte geçer inşallah 🥹🥹 ben kullanmadım balım

Kızlar bu arada ben elendim 😂😂 daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi 😂😂 erkek ihtimali var dedi 😂😂 erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler 😅
Yaa 🧿 maşallah canım sağlıkla gelsin insallah. belli olmaz tabi bakalım net sonucun ne olacak

Kızlar bu arada ben elendim 😂😂 daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi 😂😂 erkek ihtimali var dedi 😂😂 erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler 😅
Kaçıncı haftadasın sanki senle çok yakındık diye hatırlıyorum. Bende tam 11+0 da gidicem doktor bir dahaki geldiğinde görebiliriz cinsiyetini belki demişti de bi heyecan yaptım hahahaha

Kaçıncı haftadasın sanki senle çok yakındık diye hatırlıyorum. Bende tam 11+0 da gidicem doktor bir dahaki geldiğinde görebiliriz cinsiyetini belki demişti de bi heyecan yaptım hahahaha
Kuzum eveet 11+1 im bugün ama bebeği 11+4 gördü cinsiyete de öyle tahminde bulundu küçük tabi dedi ama en kötü pazartesi bu gerçekle nıpt sonucum gelince yüzleşicem 😂😂😂 ama belki senin de görürr kuzum doktorun tatlıysa bakıyım falan diyo bakıyo hemen 🥰

Ayy yerimmm allahımm sağlıkla gelsin inşallah prensimiz ozaman sen öğrenmiş gibi oldun ilk sen oldun bakalım peşine kimler gelcek canısı bakalım ayyy yavaş yavaş büyüyoruzz🥹🥹🥹🥹
Kuzuum eveet ya, ay inşallah hepimiz burayı cinsiyetle doldurucaz yavaş yavaş, hepsi sağlıklı olsunlar yeter 🥰🥰

Kız erkeğe güven kıza güvenme dememişler miydi burdağğ hala şok içindeyim 😂😂 gözümün önünde erkek annesi reelsları kayıyor 😂 korkuyorum 😂😂😂
kız işte aksine ikna etmeye çalışıyorum şuan 😁😁 şaka bir yana sağlıkla gelsin inşallahhh bende çok kız istiyorum erkek dese nasıl bi tepki veririm bilmiyorum sen naptın duyunca 😁

Ayy ballahi kuzum bugün gittim mide bulantısı hapi aşdım dayanamıyom artık ruh gibi oldum biamdan parmağım kırık onun acısıyla cebbeleşiyom ayy nazaman geçecek ya
Çok korkuyorum ya ilk gebeligim gibi olur diye doguma kadar devam etti onda bu defa da oyle olur diye cok korkuyorum

kız işte aksine ikna etmeye çalışıyorum şuan 😁😁 şaka bir yana sağlıkla gelsin inşallahhh bende çok kız istiyorum erkek dese nasıl bi tepki veririm bilmiyorum sen naptın duyunca 😁
Valla inanır mısın bi şey diyemedim 😂 bi de 3d görüntüsü kalp şeklinde doktor dalga geçiyo annesine kalp yapıyo bak işte erkek çocuğu diyo 😂😂😂 bayılcam korkudan 😂

Kuzum eveet 11+1 im bugün ama bebeği 11+4 gördü cinsiyete de öyle tahminde bulundu küçük tabi dedi ama en kötü pazartesi bu gerçekle nıpt sonucum gelince yüzleşicem 😂😂😂 ama belki senin de görürr kuzum doktorun tatlıysa bakıyım falan diyo bakıyo hemen 🥰
Ayy sağlıkla kucağına al inşallah🥰 salı gününü iple çekiyorum biz cinsiyet partisi planlıyoruz o yüzden tahmin öğrensem mi öğrenmesem mi aşırı kararsızım ya😂 nıpt sonucun gelince de mutlaka haberdar et bizii❤️

Back
X