• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

Selam spor rutini paylaşmak için topikleri gezerken gördüm köpeğin mi var çok tatlııı , tabi onu gezdirmek sana da yürüyüş oluyordur :)

Merhaba , topiğine katılıp spor paylaşımı yapabiliyor muyuz :)
Tabiki yapabilirsiniz :)
roxen2303 roxen2303 nerlerdesin? koyverme:KK66:
ben bugün az boncuğumu gezdirmece ve üç-beş hareket yaptım
Biraz yoğundum aile buluşması yaptık annelere gittim ordada sıkmadım kendimi açıkçası :) ama bugünden tekrar devam ediyorum :)

Biraz yoğundum aile buluşması yaptık annelere gittim ordada sıkmadım kendimi açıkçası :) ama bugünden tekrar devam ediyorum :)
Hadi bakalım, azkaldı ölçümlere:)
Ben bugün yine boncuğumla bi saatten fazla gezinti yaptım. Yalnız bugün bebek arabasını sürerken bi yandan da koştum, arada durup hareket de yaptım:spor:

ehehehe:) yok fıstığım benim kızım:anne:
Aa nasıl bi yanlış anlamışsam :bicak:

O zaman başlıyorum :))

Evde yürüyüş bandı kullanıyorum bir program 25 dk ben 2 program yaptım dün de bügün de , yani 50 dk lık uürüyüşlerim var programın bazen dışına çıkıp hızı artırıyorum koşturuyorum kendimi :halay:
Cumartesi 50 dk 310 kalori yaktım
Bugün 330 kalori yaktım

Öyle , siz neler yapıyorsunuz ?:KK55:

bnnu bnnu :KK200:
Ölçümler ne kadar inceldik diye görmek için.
Ben sadece kızımı gezdirmek için dışarı çıkardığımda yürüyüş yapabiliyorum bir de yapabildiğim kadar bacak-karın-kol egzersizi. Programlı birşey uygulayamıyorum, bebeğim müsade etmiyor pek:anne:

Back
X