- 24 Ocak 2019
- 104
- 44
- 98
- 27
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Canım rahim filmi çekilince gebe kalma şansı baya artıyormuş diye duydum birçok yerden. Doktor derse bende çekilicem ama hiç demedi bana bilmiyorummki bakalım bu ay olmazsa belki bana da çektirmem gerektiğini söyler. Şansın artar bence rahim filminden hemen sonra hamile kalan çok varO şeytan beni de dürttü ve kalbim kadar bir beyazlık daha.. Neyse kafam netleşti boş boş umut etmem.. Bu ay rahim filmi çekilcek
Rahim filminden sonra tekrar klomen çatlatma iğnesi tedavisi isteyip o ay kafamı boşaltmaya çalışıcam, sanırım çok kuruyorum kafamda stres yapıyorum o da etkiliyordur.Canım rahim filmi çekilince gebe kalma şansı baya artıyormuş diye duydum birçok yerden. Doktor derse bende çekilicem ama hiç demedi bana bilmiyorummki bakalım bu ay olmazsa belki bana da çektirmem gerektiğini söyler. Şansın artar bence rahim filminden hemen sonra hamile kalan çok varİnşallah en kısa sürede rabbim güzellikler nasip eder
Tabi etkilemez olur mu bende çok kuruyorum kafamda ama atmak lazım bunu yenmek lazım bi şekildeRahim filminden sonra tekrar klomen çatlatma iğnesi tedavisi isteyip o ay kafamı boşaltmaya çalışıcam, sanırım çok kuruyorum kafamda stres yapıyorum o da etkiliyordur.
Valla ben 1 yıldır yenemedim.. Bu aydan sonra salmak istiyorum artık. Gerçekten yıprandım hissediyorum.Tabi etkilemez olur mu bende çok kuruyorum kafamda ama atmak lazım bunu yenmek lazım bi şekilde
Tabiki canım ben önce anestezili istedim çünkü çok korkmuştum araştırdıktan sonra çeken tecrubeli bı hemsireydi beni ikna etti gerek yok diye bende ikna oldum olmaz olsaydım ama anestezisiz daha iyi sonuç veriyormuş zaten aleti yerleştirirken birşey anlamiyorsun ilaç gönderdiği nde eğer tıkanıklık varsa acayip şekilde ağrı oluyor konusarak yaptı baktı senin rahim agzin da tıkalı dedi sonra ilaç gönderdi az sancıyla açıldı tüplerde tıkalı çok enfeksiyon da var sende dedi sağ tüpümde az bı sancıyla açıldı ama sol tüp için çok ugrati herkese ilacın yarı şişesini kullanmış gösterdi bana bak sende hepsini bitirdim dedi ama acayip sancım oldu o an zor kalktim doktorun kapisinda beklerken sancım tekrarladi hap falanda atmamistim öncesinde anestezili olacağım için anestesisiz düşünürsen ağrı kesici almanı öneririm adet agriaindan daha beter ama benim tıkanık olduğu için belki senin açıktır olmaz okadar antibiyotik kullandım ve geçen ay 19. Günde adet oldum çok erken oldum rahmimle oynandı diye kafaya takmadım pek bakalım buay da 3 gün oldu catlatma iğnesi vurulali inşallah bı sıkıntı cikmaz tıkalı olsada açıyorlar inşallah biraz užun oldu amaNeyseki şükür açılmış tüpleriniz, rahim filminden sonra 3 ay yüksek ihtimal diyorlar hadi inşallahRahim filmi sürecinizi anlatır mısınız rica etsem,bu ay yüksek ihtimal benim de çekilecek
Ah canımm uzun uzun anlatmışsın teşekkür ederim çok. Allahım inşallah nasip eder tutmuştur bu ay inşallahTabiki canım ben önce anestezili istedim çünkü çok korkmuştum araştırdıktan sonra çeken tecrubeli bı hemsireydi beni ikna etti gerek yok diye bende ikna oldum olmaz olsaydım ama anestezisiz daha iyi sonuç veriyormuş zaten aleti yerleştirirken birşey anlamiyorsun ilaç gönderdiği nde eğer tıkanıklık varsa acayip şekilde ağrı oluyor konusarak yaptı baktı senin rahim agzin da tıkalı dedi sonra ilaç gönderdi az sancıyla açıldı tüplerde tıkalı çok enfeksiyon da var sende dedi sağ tüpümde az bı sancıyla açıldı ama sol tüp için çok ugrati herkese ilacın yarı şişesini kullanmış gösterdi bana bak sende hepsini bitirdim dedi ama acayip sancım oldu o an zor kalktim doktorun kapisinda beklerken sancım tekrarladi hap falanda atmamistim öncesinde anestezili olacağım için anestesisiz düşünürsen ağrı kesici almanı öneririm adet agriaindan daha beter ama benim tıkanık olduğu için belki senin açıktır olmaz okadar antibiyotik kullandım ve geçen ay 19. Günde adet oldum çok erken oldum rahmimle oynandı diye kafaya takmadım pek bakalım buay da 3 gün oldu catlatma iğnesi vurulali inşallah bı sıkıntı cikmaz tıkalı olsada açıyorlar inşallah biraz užun oldu ama
3 4 dk sürüyor aslında diğer yerlerde doktorlar çekiyor ben çok ünlü bı tüp bebek doktoru vardı ona gitmiştim aslında doktorum o değil bide ona gidiyim demiştim kendimi rahim filminde buldum her şer de bı hayır vardır belki başka yere gitsem tuplerim açılmazdı çok uğraştı çünkü başı çok kalabalık olduğu için doktor çekmedi tecrübeli bı hemşire vardi sağolsun uzun uğraşlar sonucu açtı ben demekki tikanikliktan kalamamisim diye düşünmeye başladım benimde evleneli 15 ay oldu 14 ay boşuna uğraşmisim çünkü hormonlar olsun yumurtlamam olsun hiç bı sıkıntım yoktu bi çektir bakalım senin sonucun ne olacak inşallah bı sıkıntı çıkmaz daAh canımm uzun uzun anlatmışsın teşekkür ederim çok. Allahım inşallah nasip eder tutmuştur bu ay inşallahbenim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili isterim. Doktor kendi çekmiyor mu peki ortalama kaç dakika sürüyor canım. Bakalım benim ne çıkacak, en azından herşeye iyice bakılsın istiyorum. 1 yıldır olmuyorsa vardır bir sebebi. Yoksa geneli korunmayı bırakınca 3-4aya hamile kalınıyor.. Hayırlsıı olsun hepimiz için inşallahhh
Ben anestezili oldum, anestezisiz çektirme eğer canın tatliysa değmez o strese korkuya. Uykuya dalıp gidiyorsun uyandığında bir şey yokAh canımm uzun uzun anlatmışsın teşekkür ederim çok. Allahım inşallah nasip eder tutmuştur bu ay inşallahbenim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili isterim. Doktor kendi çekmiyor mu peki ortalama kaç dakika sürüyor canım. Bakalım benim ne çıkacak, en azından herşeye iyice bakılsın istiyorum. 1 yıldır olmuyorsa vardır bir sebebi. Yoksa geneli korunmayı bırakınca 3-4aya hamile kalınıyor.. Hayırlsıı olsun hepimiz için inşallahhh
Ben de daha demin yaptim çok çok silik çikti. Dunku baya pembeydi. Sifirlanir bir kaç gune(O şeytan beni de dürttü ve kalbim kadar bir beyazlık daha.. Neyse kafam netleşti boş boş umut etmem.. Bu ay rahim filmi çekilcek
Kesinlikle her şer de bir hayır vardır.. Ya biz 6 ay kendimiz denedik ve gerçekten ne stres ne bir şey vardı. Sonra baktık olmuyor artık gidelim doktora dedik, benim hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı şükür, eşimin değerleri de fena değilmiş. Yani doktor bu sonuçlar engel değil diyor. Bir kaç ay da ovulasyon testiyle denedim. Yumurtlama görüyorum çatlama görüyorum ama sonuç yok. Neyse sonunda eylülde doktorumu değiştirdim hiç vajinal muayene yapıldı mı dedi hayır korktuğum için yapılmadı ama ultrasonda bir şey yok dediler dedim.. Güzelce konuşup ikna etti ve gerçekten bşeyi yokmuş hiç acımadı. Sağ yumurtalığımda 3 cm çikolata kisti gördü.. Endovita diye bir ilaç verdi beslenmeme dikkat ettim bol su içtim. Şimdi 1.8 cm kistim. Doktor kesinlikle engel değil ben ne kistli hastalarımı gördüm gebe kalabildiler diyo. Bu 2. Klomen ilk çatlatma iğnesi denememdi. Bu ay rahim filmi çekilip diğer ay tekrar klomen çatlatma iğnesi isticem.. Yine olmazsa aşılama.. Rabbimden umut kesilmez yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım bizlere hayırlı evlatlar versin.. Vereceksen sağlıklı hayırlı ver diye dua ediyorm hep belk de ondan gecikiyor inşaşlah güzelleşiyordur3 4 dk sürüyor aslında diğer yerlerde doktorlar çekiyor ben çok ünlü bı tüp bebek doktoru vardı ona gitmiştim aslında doktorum o değil bide ona gidiyim demiştim kendimi rahim filminde buldum her şer de bı hayır vardır belki başka yere gitsem tuplerim açılmazdı çok uğraştı çünkü başı çok kalabalık olduğu için doktor çekmedi tecrübeli bı hemşire vardi sağolsun uzun uğraşlar sonucu açtı ben demekki tikanikliktan kalamamisim diye düşünmeye başladım benimde evleneli 15 ay oldu 14 ay boşuna uğraşmisim çünkü hormonlar olsun yumurtlamam olsun hiç bı sıkıntım yoktu bi çektir bakalım senin sonucun ne olacak inşallah bı sıkıntı çıkmaz daöyle düşünme herşeyin bı vakti zamanı var biz sebebini arıyoruz bizim poncikler biraz nazlı sadece okadar
Bugün sizin kaçıncı gündüBen de daha demin yaptim çok çok silik çikti. Dunku baya pembeydi. Sifirlanir bir kaç gune(
Aynen anestezili çektircem bayılt beni napıyorsan yap dicemBen anestezili oldum, anestezisiz çektirme eğer canın tatliysa değmez o strese korkuya. Uykuya dalıp gidiyorsun uyandığında bir şey yok
28i igne oldum. O gunle birlikde 11.ci gunum. Gorunuyor ama işte dün çok belliydi(Bugün sizin kaçıncı gündü
Hoşgeldin aramıza inşallah hayırlı haberlerinizi alırız, süreciniz hikayeniz nedirGünaydın hanımlar (= ben de aranıza katılmak istedim. 29u gece ben de çatlatma iğnemi oldum, bugün 9.gün, inşallah hepimiz için hayırlısı olur (=
Yarın tekrarlayın o zaman. Belki hamileliğin başlangıcı da olabilir28i igne oldum. O gunle birlikde 11.ci gunum. Gorunuyor ama işte dün çok belliydi(
Iki aydir siliklere aldanip kan veriyorum. Sonuç 0.5 falan. O yuzden siliklere mutlu olamiyorum. Herhalde benden geç gidiyor iğne etkisi(Yarın tekrarlayın o zaman. Belki hamileliğin başlangıcı da olabilirbnm dün 11. Gündü ve tamamen bembeyazdı hiç siliklik bile yoktu görsem hemen kan vermeye gitcekttm
Hoşbuldum (= Biz eşimle tüm testleri yaptirdik, sebepsiz gebe kalamama, yani hicbir sıkıntı yok Allaha şükür ama hayatımda hic gebe kalmadım. Eylül ayında bir minik polip.im vardı doktor aldirsan da olur aldirmasan da demişti biz aldıralim ki aklımızda hicbirsey kalmasin diye düşündük. Ekim ayında aşılama yaptırdık, 2 yumurtam vardi ama sonuc negatif. Kasım ayinda tekrar asilama yaptıracaktık ki tek yumurtam vardi kendi kendine çatlamış aşılama iptal oldu, yine negatif. Bu ay kendi kendimize deneme kararı aldık, 5 yumurta oluştu, bana sadece 36 ve 48. saatler iliski onerdi doktor, sonrasinda olmayacak dedi. Bakalim bugun 9.gün inşallah güzel haberler verebilirim size (= uzun oldu kusuruma bakmayın =(Hoşgeldin aramıza inşallah hayırlı haberlerinizi alırız, süreciniz hikayeniz nedir
Öyleyse bilemem o zaman tam bat günü yaparsınız ve inşallah hamilesinizdirIki aydir siliklere aldanip kan veriyorum. Sonuç 0.5 falan. O yuzden siliklere mutlu olamiyorum. Herhalde benden geç gidiyor iğne etkisi(
Ah uzun olur mu estgfrllah ne demek.. Bizler burda kimseye anlatamadıklarımızı anlatıp birbirimize destek umut oluyoruz.. Bu forum çok değişik hem beni strese sokuyor hemde rahatlatabiliyor.. Hepimiz bir süreçten geçiyoruz emekler veriyoruz.. Karşılığını da tez zamanda alırız inşallah. 5 gün sonra buraya mutlu haberlerinizi verirsiniz umarımHoşbuldum (= Biz eşimle tüm testleri yaptirdik, sebepsiz gebe kalamama, yani hicbir sıkıntı yok Allaha şükür ama hayatımda hic gebe kalmadım. Eylül ayında bir minik polip.im vardı doktor aldirsan da olur aldirmasan da demişti biz aldıralim ki aklımızda hicbirsey kalmasin diye düşündük. Ekim ayında aşılama yaptırdık, 2 yumurtam vardi ama sonuc negatif. Kasım ayinda tekrar asilama yaptıracaktık ki tek yumurtam vardi kendi kendine çatlamış aşılama iptal oldu, yine negatif. Bu ay kendi kendimize deneme kararı aldık, 5 yumurta oluştu, bana sadece 36 ve 48. saatler iliski onerdi doktor, sonrasinda olmayacak dedi. Bakalim bugun 9.gün inşallah güzel haberler verebilirim size (= uzun oldu kusuruma bakmayın =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?