Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklerken de üzülüyorum yapınca da. O nedenle bisey değişmiyor yapıyorum ben bekleyemiyorumm

Merhaba kizlar bende 3 Aralık'ta kontrolüm vardı solda 17 sağda 14 mm oluşmuş doktorum 4 Aralık'ta saat 1de igneni vur dedi 3 gün olmuş bata 12 günüm kaldı çünkü 2 kere iğne oldum ikisindede 14 15. Günler adet oldum buay tedavim son doktora ara vercem bir süre geçen ayda rahim filmi çekildim rahim ağzı tüpler tıkalı çıktı açıldı enfeksiyon çok vardı çok sancılı bi donem geçirdim geçen ay 19. Günde adet oldum psikolojim alt üst oldu iyice inşallah hepimize nasip olsun

Canim tupler tikaliysa neden ilaç kullaniyotsun? Igneyle çatlatiyorsun. Bence tupleri açmak için ilk ince doktorunla gorus. Çunki tuplerde bulusur spermle yumurta

Canim tupler tikaliysa neden ilaç kullaniyotsun? Igneyle çatlatiyorsun. Bence tupleri açmak için ilk ince doktorunla gorus. Çunki tuplerde bulusur spermle yumurta
Açıldı lar rahim filmi esnasında rahim filmini birkaç doktora gösterdim hepsi açık dediler çeken hemşire çektiği esnada söyledi senin tıkalı diye çok uğraştı sağolsun açtı ikiside açık kapanmazsa inşallah bidaha

Açildiysa harika o zaman eskileri dusunme bu ay ilk deneme ayin sayiliyor. Daha gebelik testi için acele etme yalanci pozitif çika bilir. InsaAllah guzel haberler alirsin bu ay

Açildiysa harika o zaman eskileri dusunme bu ay ilk deneme ayin sayiliyor. Daha gebelik testi için acele etme yalanci pozitif çika bilir. InsaAllah guzel haberler alirsin bu ay
Yok yok geçen aylarda hep hüsran yaşadığım için gebelik testine çok yakın değilim gecikme olmadan geçen aylarda hep bütün belirtileri yaşıyordum zamanla herşey geçiyor doktorum dedi sana tavsiyem cık burdan 1 sene kendin dene tedaviye ihtiyacin yok senin dedi bende artık son kez klomen istedim birdaha da gitmeyeceğim ara vereceğim bakalım

Kızlar bugün iğnenin 9. Günü daha ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım acaba iğnenin etkisi geçti mi diye merak ettim böyle çıktı. Belki de hala geçmemiştir iğnenin etkisi geçen ay 7. Günü geçmişti tamamen. Olmadı birkaç gün sonra tekrarlarım çok erken yaptım çünkü

Eklentiler

• DB0AF4D5-0A11-4B0D-8283-6F85F20C0955.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 8177A863-0D08-4150-8416-1738D68B2279.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
İNsallah geçmiş gebelik vardır ama bu acabamiki leri dememek icin 14. Günü bekleyin derim

Amin Rabbim kalbimizdeki sesi duysun dileyen isteyen herkese ve bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin

Neyseki şükür açılmış tüpleriniz, rahim filminden sonra 3 ay yüksek ihtimal diyorlar hadi inşallah Rahim filmi sürecinizi anlatır mısınız rica etsem,bu ay yüksek ihtimal benim de çekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…