- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Beklerken de üzülüyorum yapınca da. O nedenle bisey değişmiyor yapıyorum ben bekleyemiyorummBen test yapmadım hiç canım geçen ayki iğneden sonra yapmıştım 7. Günü negatife dönmeye başlamıştı benimki her vücutta farklı olabilir tabi. Ama iki gün sonra tekrarla testini bakalım ben yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm diye
İki gün sonra tekrarla bakalım canım haberini bekliyorumBeklerken de üzülüyorum yapınca da. O nedenle bisey değişmiyor yapıyorum ben bekleyemiyorumm
İnşallahhh canımValla devam ederse veririm kan ama 16. Güne kadar beklerim geçen iğneden sonra 16. Günü adet olmuştum canım bakalım inşallah güzel haberler alırız hep birlikte belli de olmaz
Yok hayır adet olmaış olursam inşallah pazar sabahı yapacağımYapmiycakmisin test?
InsaAllahYok hayır adet olmaış olursam inşallah pazar sabahı yapacağım
Canim tupler tikaliysa neden ilaç kullaniyotsun? Igneyle çatlatiyorsun. Bence tupleri açmak için ilk ince doktorunla gorus. Çunki tuplerde bulusur spermle yumurtaMerhaba kizlar bende 3 Aralık'ta kontrolüm vardı solda 17 sağda 14 mm oluşmuş doktorum 4 Aralık'ta saat 1de igneni vur dedi 3 gün olmuş bata 12 günüm kaldı çünkü 2 kere iğne oldum ikisindede 14 15. Günler adet oldum buay tedavim son doktora ara vercem bir süre geçen ayda rahim filmi çekildim rahim ağzı tüpler tıkalı çıktı açıldı enfeksiyon çok vardı çok sancılı bi donem geçirdim geçen ay 19. Günde adet oldum psikolojim alt üst oldu iyice inşallah hepimize nasip olsun
Açıldı lar rahim filmi esnasında rahim filmini birkaç doktora gösterdim hepsi açık dediler çeken hemşire çektiği esnada söyledi senin tıkalı diye çok uğraştı sağolsun açtı ikiside açık kapanmazsa inşallah bidahaCanim tupler tikaliysa neden ilaç kullaniyotsun? Igneyle çatlatiyorsun. Bence tupleri açmak için ilk ince doktorunla gorus. Çunki tuplerde bulusur spermle yumurta
Açildiysa harika o zaman eskileri dusunme bu ay ilk deneme ayin sayiliyor. Daha gebelik testi için acele etme yalanci pozitif çika bilir. InsaAllah guzel haberler alirsin bu ayAçıldı lar rahim filmi esnasında rahim filmini birkaç doktora gösterdim hepsi açık dediler çeken hemşire çektiği esnada söyledi senin tıkalı diye çok uğraştı sağolsun açtı ikiside açık kapanmazsa inşallah bidaha
Yok yok geçen aylarda hep hüsran yaşadığım için gebelik testine çok yakın değilim gecikme olmadan geçen aylarda hep bütün belirtileri yaşıyordum zamanla herşey geçiyor doktorum dedi sana tavsiyem cık burdan 1 sene kendin dene tedaviye ihtiyacin yok senin dedi bende artık son kez klomen istedim birdaha da gitmeyeceğim ara vereceğim bakalımAçildiysa harika o zaman eskileri dusunme bu ay ilk deneme ayin sayiliyor. Daha gebelik testi için acele etme yalanci pozitif çika bilir. InsaAllah guzel haberler alirsin bu ay
İNsallah geçmiş gebelik vardır ama bu acabamiki leri dememek icin 14. Günü bekleyin derimKızlar bugün iğnenin 9. Günü daha ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım acaba iğnenin etkisi geçti mi diye merak ettim böyle çıktı. Belki de hala geçmemiştir iğnenin etkisi geçen ay 7. Günü geçmişti tamamen. Olmadı birkaç gün sonra tekrarlarım çok erken yaptım çünkü
Ben bekleyecektim normalde ama şeytan dürttüİNsallah geçmiş gebelik vardır ama bu acabamiki leri dememek icin 14. Günü bekleyin derim
Amin Rabbim kalbimizdeki sesi duysun dileyen isteyen herkese ve bizlere hayırlı evlatlar nasip etsinBence sizin pozitif yani inşallah öyledirkimden duyduysam göğüs hassasiyeti uyku hali kasık ağrısı adet olcakmış gibi ağrı..bunu olanların hepsinde gebelik duydum, sizin de öyledir inşallah ben de uyku hali dışında hiç bir belirti yok
Belkide geçti bebişin seninle kim bilir inşallah oyledirBen bekleyecektim normalde ama şeytan dürttü
İnşallah öyledir canım benim rabbim hepimize nasip etsin üç dört gün sonra tekrar yaparım bakalımBelkide geçti bebişin seninle kim bilir inşallah oyledir
Amiiin canım inşallah benim daha 12 günüm varİnşallah öyledir canım benim rabbim hepimize nasip etsin üç dört gün sonra tekrar yaparım bakalım
Benim de yedi günüm var daha bakalımAmiiin canım inşallah benim daha 12 günüm var
O şeytan beni de dürttü ve kalbim kadar bir beyazlık daha.. Neyse kafam netleşti boş boş umut etmem.. Bu ay rahim filmi çekilcekBen bekleyecektim normalde ama şeytan dürttü
Neyseki şükür açılmış tüpleriniz, rahim filminden sonra 3 ay yüksek ihtimal diyorlar hadi inşallahMerhaba kizlar bende 3 Aralık'ta kontrolüm vardı solda 17 sağda 14 mm oluşmuş doktorum 4 Aralık'ta saat 1de igneni vur dedi 3 gün olmuş bata 12 günüm kaldı çünkü 2 kere iğne oldum ikisindede 14 15. Günler adet oldum buay tedavim son doktora ara vercem bir süre geçen ayda rahim filmi çekildim rahim ağzı tüpler tıkalı çıktı açıldı enfeksiyon çok vardı çok sancılı bi donem geçirdim geçen ay 19. Günde adet oldum psikolojim alt üst oldu iyice inşallah hepimize nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?