- 10 Ekim 2021
- 1.680
- 3.161
- 83
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Ben de arada stres oluyorum arada bekleyen insanların mesajlarini okuyup inşallah deyip duruyorum herkes icin, arada hamile olanlarin mesajlarini okuyup mutlu oluyorum (= Inşallah (= hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah (=Ah uzun olur mu estgfrllah ne demek.. Bizler burda kimseye anlatamadıklarımızı anlatıp birbirimize destek umut oluyoruz.. Bu forum çok değişik hem beni strese sokuyor hemde rahatlatabiliyor.. Hepimiz bir süreçten geçiyoruz emekler veriyoruz.. Karşılığını da tez zamanda alırız inşallah. 5 gün sonra buraya mutlu haberlerinizi verirsiniz umarım
Hele ki uzun uğraşlar sonucu olanları görünce oh be diyorum, kendim olmuş gibi seviniyorum. Daha bi umut geliyor.Ben de arada stres oluyorum arada bekleyen insanların mesajlarini okuyup inşallah deyip duruyorum herkes icin, arada hamile olanlarin mesajlarini okuyup mutlu oluyorum (= Inşallah (= hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah (=
Ben de aynılarını hissediyorum ama umut bazen de yoruyor, üzüyor, bilemiyorum =(Hele ki uzun uğraşlar sonucu olanları görünce oh be diyorum, kendim olmuş gibi seviniyorum. Daha bi umut geliyor.
InsaAllahÖyleyse bilemem o zaman tam bat günü yaparsınız ve inşallah hamilesinizdir
Ya ne güzel eritmissin çikolata kisti zor eriyor diye biliyorum soğan suyu da içiyorlar kist için çok güzel eritiyor hiç denedinmi . Rahim filminde polip myom vs varsa onlarda belli oluyor inşallah senin hiç sıkıntın çıkmaz benim stres ilk aydan başladı malesef ilk aydan sorulmaya baskıya başladık ları icin ustumden bu stresi 15 aydır atamadım bua ay herkese resti çektim bana hbirdaha soru sormayın hamile kalırsam haberiniz olur diye çoktan kimse bissey soramiyor artıkKesinlikle her şer de bir hayır vardır.. Ya biz 6 ay kendimiz denedik ve gerçekten ne stres ne bir şey vardı. Sonra baktık olmuyor artık gidelim doktora dedik, benim hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı şükür, eşimin değerleri de fena değilmiş. Yani doktor bu sonuçlar engel değil diyor. Bir kaç ay da ovulasyon testiyle denedim. Yumurtlama görüyorum çatlama görüyorum ama sonuç yok. Neyse sonunda eylülde doktorumu değiştirdim hiç vajinal muayene yapıldı mı dedi hayır korktuğum için yapılmadı ama ultrasonda bir şey yok dediler dedim.. Güzelce konuşup ikna etti ve gerçekten bşeyi yokmuş hiç acımadı. Sağ yumurtalığımda 3 cm çikolata kisti gördü.. Endovita diye bir ilaç verdi beslenmeme dikkat ettim bol su içtim. Şimdi 1.8 cm kistim. Doktor kesinlikle engel değil ben ne kistli hastalarımı gördüm gebe kalabildiler diyo. Bu 2. Klomen ilk çatlatma iğnesi denememdi. Bu ay rahim filmi çekilip diğer ay tekrar klomen çatlatma iğnesi isticem.. Yine olmazsa aşılama.. Rabbimden umut kesilmez yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım bizlere hayırlı evlatlar versin.. Vereceksen sağlıklı hayırlı ver diye dua ediyorm hep belk de ondan gecikiyor inşaşlah güzelleşiyordur
Ahhahaha oh iyi yapmışsın canım bazen gerçekten res çekmek gerekiyor. Daha çok kırıp incittiklerini malesef farkedemiyorlar.başta doktor çikolata kisti demişti sonra küçüldüğünü görünce alla alla diye bir şaşırdı normalde erimez diye.. Mayısta yaptım soğan kürü feci midemi bulandırdı bıraktım. İnşallah rahim filmi iyi gelir de nasip olurrrYa ne güzel eritmissin çikolata kisti zor eriyor diye biliyorum soğan suyu da içiyorlar kist için çok güzel eritiyor hiç denedinmi . Rahim filminde polip myom vs varsa onlarda belli oluyor inşallah senin hiç sıkıntın çıkmaz benim stres ilk aydan başladı malesef ilk aydan sorulmaya baskıya başladık ları icin ustumden bu stresi 15 aydır atamadım bua ay herkese resti çektim bana hbirdaha soru sormayın hamile kalırsam haberiniz olur diye çoktan kimse bissey soramiyor artık
İnşallah hepimiz canımmInsaAllahsenin için de daha erken. Bat gunu InsaAllah sen de mutlu haberler alirsin
Ben bu ay denemedim şey kalmadı o yüzden çok umutluydum gerçi batıma daha var ama yine de şimdiden umudu kestim.. Hayırlsıı herşeyinBen de aynılarını hissediyorum ama umut bazen de yoruyor, üzüyor, bilemiyorum =(
İnşallah canım inşallahAhhahaha oh iyi yapmışsın canım bazen gerçekten res çekmek gerekiyor. Daha çok kırıp incittiklerini malesef farkedemiyorlar.başta doktor çikolata kisti demişti sonra küçüldüğünü görünce alla alla diye bir şaşırdı normalde erimez diye.. Mayısta yaptım soğan kürü feci midemi bulandırdı bıraktım. İnşallah rahim filmi iyi gelir de nasip olurrr
Merhaba canım hoş geldin belirtilerin var mı ? Vende 30 Kasım’da iğne oldumGünaydın hanımlar (= ben de aranıza katılmak istedim. 29u gece ben de çatlatma iğnemi oldum, bugün 9.gün, inşallah hepimiz için hayırlısı olur (=
Merhaba hoşbuldum (= Benim kasık ağrım ve göğüs dolgunlugum / ağrım var ama bunlar suan kullandığım ilacin etkisi de olabilir bilemiyorum, sabah ilacin etkisini merak edip bir test yaptim silik cizgi bile yok, ama başka forumda 9 gunde cikmaz gebelik üzülme dediler ben de bekliyorum iste =(Merhaba canım hoş geldin belirtilerin var mı ? Vende 30 Kasım’da iğne oldum
Benim de kasık ağrım var göğüslerim hafif ağrıyor ama arada çok değil. Bel ağrım var uyku var hala ama bunlar adet belirtileri de aynı zamandaMerhaba hoşbuldum (= Benim kasık ağrım ve göğüs dolgunlugum / ağrım var ama bunlar suan kullandığım ilacin etkisi de olabilir bilemiyorum, sabah ilacin etkisini merak edip bir test yaptim silik cizgi bile yok, ama başka forumda 9 gunde cikmaz gebelik üzülme dediler ben de bekliyorum iste =(
Benim uyku halim yok hatta stresten uyuyamamak var =( sabah 9.30 uyudum mesala (= ama göğüs ağrım öyle hafif falan değil, merdiven inerken goguslerimi tutup iniyorum o derece =( Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin, sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki ama dedim verecek olan Allah, zamanını bilen Allah, vardır bir hayırlısı (=Benim de kasık ağrım var göğüslerim hafif ağrıyor ama arada çok değil. Bel ağrım var uyku var hala ama bunlar adet belirtileri de aynı zamandabilemiyorum iğnenin etkisi geçmiştir canım sen 14. 15. Gün tekrar yap bakalım test. Bu benim ikinci denemem ilk seferde 16. Gün adet olmuştum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Canim neden uzuluyorsunki. Ignenin dokuzuncu gunu pozitif gorsen bile gebelik hcg.si olmazdiki. Yani igneden 2 gun sonra yumurta catlarsa kana gecmesi bile bi en az bir hafta alir. Idrara geçmesi için en erken igneden 11-12ci gunu test yapmalisin. Bende her ay pozitif cikiyor ama sonunda adet oluyorum. Iğne etkisi geç gidiyor bende. Diyorumki bende de 8-9cu gunleri negatif olsa da tekrar pozitif gorunce hamilelik oldugunu anlayayim. Yalanci siliklerle kan veriyorum 0.5 sonucuyla geri donuyorum. Yani senin şu an negatif gormen aslinda iyi birşey igne etkisi geçmiş. Hamilelik varsa 3 gun sonra falan idrara geçer yavas yavas. Hamilelik varsa zaten Şimdi çikmasinin imkani yok tatlim.Benim uyku halim yok hatta stresten uyuyamamak var =( sabah 9.30 uyudum mesala (= ama göğüs ağrım öyle hafif falan değil, merdiven inerken goguslerimi tutup iniyorum o derece =( Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin, sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki ama dedim verecek olan Allah, zamanını bilen Allah, vardır bir hayırlısı (=
O kadar mutlu ettiniz ki beni şuanda, çok teşekkür ederim (= Artik sabirla beklemek kaldı geriye, Allah hepimize istediklerini nasip etsin (=Canim neden uzuluyorsunki. Ignenin dokuzuncu gunu pozitif gorsen bile gebelik hcg.si olmazdiki. Yani igneden 2 gun sonra yumurta catlarsa kana gecmesi bile bi en az bir hafta alir. Idrara geçmesi için en erken igneden 11-12ci gunu test yapmalisin. Bende her ay pozitif cikiyor ama sonunda adet oluyorum. Iğne etkisi geç gidiyor bende. Diyorumki bende de 8-9cu gunleri negatif olsa da tekrar pozitif gorunce hamilelik oldugunu anlayayim. Yalanci siliklerle kan veriyorum 0.5 sonucuyla geri donuyorum. Yani senin şu an negatif gormen aslinda iyi birşey igne etkisi geçmiş. Hamilelik varsa 3 gun sonra falan idrara geçer yavas yavas. Hamilelik varsa zaten Şimdi çikmasinin imkani yok tatlim.
Amin InsaAllahO kadar mutlu ettiniz ki beni şuanda, çok teşekkür ederim (= Artik sabirla beklemek kaldı geriye, Allah hepimize istediklerini nasip etsin (=
Canım sen yine 14. Gün tekrar yap. Negatiften pozitife dönen çok kişi var. Zaten iğnenin etkisi gidince negatif çıkıyor sonra gebelik oluştuysa yavaş yavaş bir iki gün içinde pozitife dönüyormuş. O yüzden üzülme hiçBenim uyku halim yok hatta stresten uyuyamamak var =( sabah 9.30 uyudum mesala (= ama göğüs ağrım öyle hafif falan değil, merdiven inerken goguslerimi tutup iniyorum o derece =( Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin, sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki ama dedim verecek olan Allah, zamanını bilen Allah, vardır bir hayırlısı (=
Inşallah öyle olur da bu sefer mutluluktan buraya yazarım, çok teşekkür ederim (=Canım sen yine 14. Gün tekrar yap. Negatiften pozitife dönen çok kişi var. Zaten iğnenin etkisi gidince negatif çıkıyor sonra gebelik oluştuysa yavaş yavaş bir iki gün içinde pozitife dönüyormuş. O yüzden üzülme hiç
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız inşallahInşallah öyle olur da bu sefer mutluluktan buraya yazarım, çok teşekkür ederim (=
Canım adet mi oldun takip edemedim neden umutluy-dum dedin ? Adetine daha var diye biliyorum çünkü.Ben bu ay denemedim şey kalmadı o yüzden çok umutluydum gerçi batıma daha var ama yine de şimdiden umudu kestim.. Hayırlsıı herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?