Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de arada stres oluyorum arada bekleyen insanların mesajlarini okuyup inşallah deyip duruyorum herkes icin, arada hamile olanlarin mesajlarini okuyup mutlu oluyorum (= Inşallah (= hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah (=

Ben de arada stres oluyorum arada bekleyen insanların mesajlarini okuyup inşallah deyip duruyorum herkes icin, arada hamile olanlarin mesajlarini okuyup mutlu oluyorum (= Inşallah (= hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah (=
Hele ki uzun uğraşlar sonucu olanları görünce oh be diyorum, kendim olmuş gibi seviniyorum. Daha bi umut geliyor.

Ya ne güzel eritmissin çikolata kisti zor eriyor diye biliyorum soğan suyu da içiyorlar kist için çok güzel eritiyor hiç denedinmi . Rahim filminde polip myom vs varsa onlarda belli oluyor inşallah senin hiç sıkıntın çıkmaz benim stres ilk aydan başladı malesef ilk aydan sorulmaya baskıya başladık ları icin ustumden bu stresi 15 aydır atamadım bua ay herkese resti çektim bana hbirdaha soru sormayın hamile kalırsam haberiniz olur diye çoktan kimse bissey soramiyor artık

Ahhahaha oh iyi yapmışsın canım bazen gerçekten res çekmek gerekiyor. Daha çok kırıp incittiklerini malesef farkedemiyorlar.başta doktor çikolata kisti demişti sonra küçüldüğünü görünce alla alla diye bir şaşırdı normalde erimez diye.. Mayısta yaptım soğan kürü feci midemi bulandırdı bıraktım. İnşallah rahim filmi iyi gelir de nasip olurrr

İnşallah canım inşallah

Merhaba canım hoş geldin belirtilerin var mı ? Vende 30 Kasım’da iğne oldum
Merhaba hoşbuldum (= Benim kasık ağrım ve göğüs dolgunlugum / ağrım var ama bunlar suan kullandığım ilacin etkisi de olabilir bilemiyorum, sabah ilacin etkisini merak edip bir test yaptim silik cizgi bile yok, ama başka forumda 9 gunde cikmaz gebelik üzülme dediler ben de bekliyorum iste =(

Benim de kasık ağrım var göğüslerim hafif ağrıyor ama arada çok değil. Bel ağrım var uyku var hala ama bunlar adet belirtileri de aynı zamanda bilemiyorum iğnenin etkisi geçmiştir canım sen 14. 15. Gün tekrar yap bakalım test. Bu benim ikinci denemem ilk seferde 16. Gün adet olmuştum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Benim uyku halim yok hatta stresten uyuyamamak var =( sabah 9.30 uyudum mesala (= ama göğüs ağrım öyle hafif falan değil, merdiven inerken goguslerimi tutup iniyorum o derece =( Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin, sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki ama dedim verecek olan Allah, zamanını bilen Allah, vardır bir hayırlısı (=

Canim neden uzuluyorsunki. Ignenin dokuzuncu gunu pozitif gorsen bile gebelik hcg.si olmazdiki. Yani igneden 2 gun sonra yumurta catlarsa kana gecmesi bile bi en az bir hafta alir. Idrara geçmesi için en erken igneden 11-12ci gunu test yapmalisin. Bende her ay pozitif cikiyor ama sonunda adet oluyorum. Iğne etkisi geç gidiyor bende. Diyorumki bende de 8-9cu gunleri negatif olsa da tekrar pozitif gorunce hamilelik oldugunu anlayayim. Yalanci siliklerle kan veriyorum 0.5 sonucuyla geri donuyorum. Yani senin şu an negatif gormen aslinda iyi birşey igne etkisi geçmiş. Hamilelik varsa 3 gun sonra falan idrara geçer yavas yavas. Hamilelik varsa zaten Şimdi çikmasinin imkani yok tatlim.

O kadar mutlu ettiniz ki beni şuanda, çok teşekkür ederim (= Artik sabirla beklemek kaldı geriye, Allah hepimize istediklerini nasip etsin (=

Canım sen yine 14. Gün tekrar yap. Negatiften pozitife dönen çok kişi var. Zaten iğnenin etkisi gidince negatif çıkıyor sonra gebelik oluştuysa yavaş yavaş bir iki gün içinde pozitife dönüyormuş. O yüzden üzülme hiç

Inşallah öyle olur da bu sefer mutluluktan buraya yazarım, çok teşekkür ederim (=

Ben bu ay denemedim şey kalmadı o yüzden çok umutluydum gerçi batıma daha var ama yine de şimdiden umudu kestim.. Hayırlsıı herşeyin
Canım adet mi oldun takip edemedim neden umutluy-dum dedin ? Adetine daha var diye biliyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…