- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Yok kuzum olmadım henüz var daha ama erken gebelik testi yaptım kocaman negatif..ve hiç bir belirti kalmadı hamile olsam hissedersim.. O çatlatma iğnesi zamanı vücutta beta hcg hormonu varken olan şeyler geçti gittiCanım adet mi oldun takip edemedim neden umutluy-dum dedin ? Adetine daha var diye biliyorum çünkü.
Bence biraz gecikmeyi beklemelisiniz iğne etkisi denen bişey var sonuçta bende bu zamana kadar kaç kere silik test gördüm ama adet oldum malesef kendime söz verdim gecikme olmadıkça test yapmayacağım çünkü iki kat üzülüyorum biraz daha sabretmelisinizMerhaba 29 kasımda iğne oldum.
Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Son durumun ne canım?Yok kuzum olmadım henüz var daha ama erken gebelik testi yaptım kocaman negatif..ve hiç bir belirti kalmadı hamile olsam hissedersim.. O çatlatma iğnesi zamanı vücutta beta hcg hormonu varken olan şeyler geçti gitti
Aynı kafadayım, 14. Gün yaparım belkiBence biraz gecikmeyi beklemelisiniz iğne etkisi denen bişey var sonuçta bende bu zamana kadar kaç kere silik test gördüm ama adet oldum malesef kendime söz verdim gecikme olmadıkça test yapmayacağım çünkü iki kat üzülüyorum biraz daha sabretmelisiniz
Evet hatta eşimle dedik bı test yapsak yalancı olsada o pozitifi görsek nasıl oluyormuş diye İnanki ona bile cesaretim yokSon durumun ne canım?
Aynı kafadayım, 14. Gün yaparım belki
Bu ilk iğnen mi canım senin benim ilk.Evet hatta eşimle dedik bı test yapsak yalancı olsada o pozitifi görsek nasıl oluyormuş diye İnanki ona bile cesaretim yok
Bu 3. İgnem geçen ay rahim filmi çekindim tüpler tikaliymis açıldı bu ay açık tuplerimle ilk denemem bakalım nasip . Eğer olmazsa doktora gitmeyeceğim daha doktorumda dedi tedaviye ihtiyacin yok kafanı rahatlat 1 sene içinde olur dedi bende biraz kendim deneyeceğim artık nasipBu ilk iğnen mi canım senin benim ilk.
14. Gün bugün hiç bir belirti yok. His yok. Umutla sabrederek bekliyorum adet olana kadar ihtimal hep varSon durumun ne canım?
Aynı kafadayım, 14. Gün yaparım belki
Rahim filmi çekildiği ay hergangi bir tedavi uygulandı mı, korunmak mı gerekiyor ya daBu 3. İgnem geçen ay rahim filmi çekindim tüpler tikaliymis açıldı bu ay açık tuplerimle ilk denemem bakalım nasip . Eğer olmazsa doktora gitmeyeceğim daha doktorumda dedi tedaviye ihtiyacin yok kafanı rahatlat 1 sene içinde olur dedi bende biraz kendim deneyeceğim artık nasipinşallah ilk denemende başarırsın canim
Tabiki öyle14. Gün bugün hiç bir belirti yok. His yok. Umutla sabrederek bekliyorum adet olana kadar ihtimal hep var
Zaman geçmiyorTabiki öyleBen de bekleyeceğim benim daha çok var 6. Günüm..
En iyisi öyle biliyor musun? Ben geçen ay en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim ki adetim de bir gün geçti kafam rahat olsun diye test yaptım, esasen hamile olma ihtimali hiç yoktu yumurtam çok fazla büyümüştü 32 mm.Zaman geçmiyoreğer hamile değilsem de adetim gecikmez umarım. Her ay iki üç gün gecikiyor boş umutlarla test yapıyorum negatif.. Pazar bat günü görünüyor.. İnşallah çarşambaya kadar olmazsam çarşamba günü kanda baktırcam direkt
Ah canımm çokk çok geçmiş olsun başın saolsun.. Belki çok klişe gelecek sana çok duymuşsundur çevrenden ama bak demek ki vücudun hamile kalabiliyor çok şükür..bir sonraki çok çok sağlıklı olsun inşalllahEn iyisi öyle biliyor musun? Ben geçen ay en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim ki adetim de bir gün geçti kafam rahat olsun diye test yaptım, esasen hamile olma ihtimali hiç yoktu yumurtam çok fazla büyümüştü 32 mm.
Ama hamile olduğumu öğrendim, e tabi 2 günde bir test ver kolum delik deşik oldu üstüne bir de sağlıksız olduğu için kürtaj oldum.
Erken öğrenmeyi gerektirecek pıhtılaşma problemi vs toksa Bir süre geçtikten sonra öğrenmek daha iyi aslında. O yüzden şuanki kafamla ben de beklemeyi düşünüyorum, zaman yaklaştıkça düşüncem değişmez umarım :)
3 aralıktami vuruldun benimde 6. GünümTabiki öyleBen de bekleyeceğim benim daha çok var 6. Günüm..
Korunmakla alakalı bişey diyen olmadı korunmadim ama enfeksiyondan Dolayi ağır antibiyotik kullandım ve erken adet olmuştum korunmadim yani canimRahim filmi çekildiği ay hergangi bir tedavi uygulandı mı, korunmak mı gerekiyor ya da
Evet canım var mı sende bi şeyler:) kaç yumurta vardı ve iğneden sonra kontrole gittin ?3 aralıktami vuruldun benimde 6. Günüm
Valla şimdilik bişey yok düşünsem kendimde bir sürü boş belirtiler buluyorum bı ay miğde bulantım bile oldu daha adet gelmeden bu psikoloji ne değişik bişey yaEvet canım var mı sende bi şeyler:) kaç yumurta vardı ve iğneden sonra kontrole gittin ?
Anladım canım bakalım benim nasıl olacak hayırlısıKorunmakla alakalı bişey diyen olmadı korunmadim ama enfeksiyondan Dolayi ağır antibiyotik kullandım ve erken adet olmuştum korunmadim yani canim
İhmal etme mutlaka çektir canım hem kafandaki soru işaretleri de giderAnladım canım bakalım benim nasıl olacak hayırlısı
Aynen yok bu ay mecbur artık, adet olup bitince 3. Gün çekelim dedi doktorİhmal etme mutlaka çektir canım hem kafandaki soru işaretleri de gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?