Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet mi oldun takip edemedim neden umutluy-dum dedin ? Adetine daha var diye biliyorum çünkü.
Yok kuzum olmadım henüz var daha ama erken gebelik testi yaptım kocaman negatif..ve hiç bir belirti kalmadı hamile olsam hissedersim.. O çatlatma iğnesi zamanı vücutta beta hcg hormonu varken olan şeyler geçti gitti

Merhaba 29 kasımda iğne oldum.
Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok

Bence biraz gecikmeyi beklemelisiniz iğne etkisi denen bişey var sonuçta bende bu zamana kadar kaç kere silik test gördüm ama adet oldum malesef kendime söz verdim gecikme olmadıkça test yapmayacağım çünkü iki kat üzülüyorum biraz daha sabretmelisiniz

Yok kuzum olmadım henüz var daha ama erken gebelik testi yaptım kocaman negatif..ve hiç bir belirti kalmadı hamile olsam hissedersim.. O çatlatma iğnesi zamanı vücutta beta hcg hormonu varken olan şeyler geçti gitti
Son durumun ne canım?
Aynı kafadayım, 14. Gün yaparım belki

Bu ilk iğnen mi canım senin benim ilk.
Bu 3. İgnem geçen ay rahim filmi çekindim tüpler tikaliymis açıldı bu ay açık tuplerimle ilk denemem bakalım nasip . Eğer olmazsa doktora gitmeyeceğim daha doktorumda dedi tedaviye ihtiyacin yok kafanı rahatlat 1 sene içinde olur dedi bende biraz kendim deneyeceğim artık nasip inşallah ilk denemende başarırsın canim

Rahim filmi çekildiği ay hergangi bir tedavi uygulandı mı, korunmak mı gerekiyor ya da

Tabiki öyle Ben de bekleyeceğim benim daha çok var 6. Günüm..
Zaman geçmiyor eğer hamile değilsem de adetim gecikmez umarım. Her ay iki üç gün gecikiyor boş umutlarla test yapıyorum negatif.. Pazar bat günü görünüyor.. İnşallah çarşambaya kadar olmazsam çarşamba günü kanda baktırcam direkt

En iyisi öyle biliyor musun? Ben geçen ay en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim ki adetim de bir gün geçti kafam rahat olsun diye test yaptım, esasen hamile olma ihtimali hiç yoktu yumurtam çok fazla büyümüştü 32 mm.

Ama hamile olduğumu öğrendim, e tabi 2 günde bir test ver kolum delik deşik oldu üstüne bir de sağlıksız olduğu için kürtaj oldum.

Erken öğrenmeyi gerektirecek pıhtılaşma problemi vs toksa Bir süre geçtikten sonra öğrenmek daha iyi aslında. O yüzden şuanki kafamla ben de beklemeyi düşünüyorum, zaman yaklaştıkça düşüncem değişmez umarım :)

Ah canımm çokk çok geçmiş olsun başın saolsun.. Belki çok klişe gelecek sana çok duymuşsundur çevrenden ama bak demek ki vücudun hamile kalabiliyor çok şükür..bir sonraki çok çok sağlıklı olsun inşalllah bende bir yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmadı

Evet canım var mı sende bi şeyler:) kaç yumurta vardı ve iğneden sonra kontrole gittin ?
Valla şimdilik bişey yok düşünsem kendimde bir sürü boş belirtiler buluyorum bı ay miğde bulantım bile oldu daha adet gelmeden bu psikoloji ne değişik bişey ya benim 18 biri 14 biriydi 18 mm olanın döllenmesini umut ediyorum inşallah ya senin sağda solda 2 tane vardı her ay 2 tane yumurtladim fazla su olmadı iğneden sonra da gitmedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…