Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrr nasılsınız iğnenin 11. Günü büyük güne 5 gün kaldı.. Hiç bir belirtim yok umutla bekliyorum

Canımm kafamda sürekli git geller bir yanım bekle adet olmazsan yaparsın diyor. Sanırım sabretmeye çalışıp pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapacağım..

Canımm kafamda sürekli git geller bir yanım bekle adet olmazsan yaparsın diyor. Sanırım sabretmeye çalışıp pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapacağım..
Çok endişeliyim bu ay da olmadıysa diye ama.. Olmadıysa da napayım diğer aylara bakıcaz.. Şu kist beni mahvetti küçücük şey nasıl da engel oluyor.. Doktor başka hiç bir problem yok diyo.. Kist ve stres..

Haklısınız ama bu zamana kadar hep yaptım gerçekten artık negatif görmek beni çok üzüyor o yüzden emin olup yapmak daha mantıklı geldi. Bana dua edin umarım hayırlı ve güzel haberler veririz
Bence sizin pozitif yani inşallah öyledir kimden duyduysam göğüs hassasiyeti uyku hali kasık ağrısı adet olcakmış gibi ağrı..bunu olanların hepsinde gebelik duydum, sizin de öyledir inşallah ben de uyku hali dışında hiç bir belirti yok

Kist gitmedi mi canım senin

Kist gitmedi mi canım senin
Yok canım 3 cm di son kontrolde 1.8 cm e düşmüş. Doktor da şaşırdı hatta çikolata kisti normalde erimez kendiliğinden ama diye.. Farklı bir şey mi kullandın dedi. Sağlıklı beslendim bol su içtim dedim. Ya da çikolata kisti değil başka bşey ama ne

Çikolata kisti değildir inşallah doktor da şaşırdığına göre var bunda bir şey nasıl düşmüş öyle maşallah iyice yok olur gider umarım

Bugün benim de iğnenin 9. Günü. Akşamları çoğalan bi kasık ağrısı var ve uyku hali gündüzleri de uyku hali oluyor. Bu iğne ne tuhaf şey yarabbi resmen gebelik belirtilerini tek tek yaşatıyor ve insan emin olamıyor. Dün akşam ilk defa midem bulandı. Çok iştahım da yok ama dolma canım çekti bi hevesle yedim sonrası bulantı

Ben de 29 kasımda yaptırdım iğnenin 9. Günümdeyim sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. İğnenin etkisi tamamen geçiyor sanırım. Artık. Bende de aşırı uyku hali var kendimi attığım yerde uyuya kalıyorum başka da hiic bir belirti yok. Ama iğne vurulfujtan ertesi günü ve takip eden gün inanılmaz halsizlik kolumu kaldıramıyorum

Günaydın kızlarrr nasılsınız iğnenin 11. Günü büyük güne 5 gün kaldı.. Hiç bir belirtim yok umutla bekliyorum
Canim ben size bekleyelim dedim ama kendim bekleyemedim ya. Eşim yap igne etkisi gitmiş mi dedi. Yaptim çikti. Ignenin 10cu gunu bugun. Çikti pembelik. Etkisi mi acaba. 28i oldum igne

Valla bnm 5-6 dan sonra belirtiler gitti canım. Sen bu belirtilerle bence kan ver yarın varsa çıkar

Valla bnm 5-6 dan sonra belirtiler gitti canım. Sen bu belirtilerle bence kan ver yarın varsa çıkar
Valla devam ederse veririm kan ama 16. Güne kadar beklerim geçen iğneden sonra 16. Günü adet olmuştum canım bakalım inşallah güzel haberler alırız hep birlikte belli de olmaz

Ben test yapmadım hiç canım geçen ayki iğneden sonra yapmıştım 7. Günü negatife dönmeye başlamıştı benimki her vücutta farklı olabilir tabi. Ama iki gün sonra tekrarla testini bakalım ben yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…