- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Canımm kafamda sürekli git geller bir yanım bekle adet olmazsan yaparsın diyor. Sanırım sabretmeye çalışıp pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapacağım..Bugün iğnenin 10.günündeyimbata kaldı 6 çok heyecanlıyım testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz kızlar beraber yapalım gelsin güzel haberler inşallah hayal kırıklığı yaşamayalım bu ay da allahım nolurrr
Çok endişeliyim bu ay da olmadıysa diye ama.. Olmadıysa da napayım diğer aylara bakıcaz.. Şu kist beni mahvetti küçücük şey nasıl da engel oluyor.. Doktor başka hiç bir problem yok diyo.. Kist ve stres..Canımm kafamda sürekli git geller bir yanım bekle adet olmazsan yaparsın diyor. Sanırım sabretmeye çalışıp pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapacağım..
Bence sizin pozitif yani inşallah öyledirHaklısınız ama bu zamana kadar hep yaptım gerçekten artık negatif görmek beni çok üzüyor o yüzden emin olup yapmak daha mantıklı geldi. Bana dua edin umarım hayırlı ve güzel haberler veririz
İnşallah sabredebiliriz canımCanımm kafamda sürekli git geller bir yanım bekle adet olmazsan yaparsın diyor. Sanırım sabretmeye çalışıp pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapacağım..
Kist gitmedi mi canım seninÇok endişeliyim bu ay da olmadıysa diye ama.. Olmadıysa da napayım diğer aylara bakıcaz.. Şu kist beni mahvetti küçücük şey nasıl da engel oluyor.. Doktor başka hiç bir problem yok diyo.. Kist ve stres..
Yok canım 3 cm di son kontrolde 1.8 cm e düşmüş. Doktor da şaşırdı hatta çikolata kisti normalde erimez kendiliğinden ama diye.. Farklı bir şey mi kullandın dedi. Sağlıklı beslendim bol su içtim dedim. Ya da çikolata kisti değil başka bşey ama neKist gitmedi mi canım senin
Çikolata kisti değildir inşallahYok canım 3 cm di son kontrolde 1.8 cm e düşmüş. Doktor da şaşırdı hatta çikolata kisti normalde erimez kendiliğinden ama diye.. Farklı bir şey mi kullandın dedi. Sağlıklı beslendim bol su içtim dedim. Ya da çikolata kisti değil başka bşey ama ne
İnşallah canımmÇikolata kisti değildir inşallahdoktor da şaşırdığına göre var bunda bir şey nasıl düşmüş öyle maşallah iyice yok olur gider umarım
Amin inşallah canımİnşallah canımmbu ay hepimizin hayırlı haberlerini duyalımm inşallah
Ben de 29 kasımda yaptırdım iğnenin 9. Günümdeyim sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. İğnenin etkisi tamamen geçiyor sanırım. Artık. Bende de aşırı uyku hali var kendimi attığım yerde uyuya kalıyorum başka da hiic bir belirti yok. Ama iğne vurulfujtan ertesi günü ve takip eden gün inanılmaz halsizlik kolumu kaldıramıyorumBugün benim de iğnenin 9. Günü. Akşamları çoğalan bi kasık ağrısı var ve uyku haligündüzleri de uyku hali oluyor. Bu iğne ne tuhaf şey yarabbi resmen gebelik belirtilerini tek tek yaşatıyor ve insan emin olamıyor. Dün akşam ilk defa midem bulandı. Çok iştahım da yok ama dolma canım çekti bi hevesle yedim sonrası bulantı
Canim ben size bekleyelim dedim ama kendim bekleyemedim ya. Eşim yap igne etkisi gitmiş mi dedi. Yaptim çikti. Ignenin 10cu gunu bugun. Çikti pembelik. Etkisi mi acaba. 28i oldum igneGünaydın kızlarrr nasılsınıziğnenin 11. Günü büyük güne 5 gün kaldı.. Hiç bir belirtim yok umutla bekliyorum
Kan ver hemen bugün kuzummCanim ben size bekleyelim dedim ama kendim bekleyemedim ya. Eşim yap igne etkisi gitmiş mi dedi. Yaptim çikti. Ignenin 10cu gunu bugun. Çikti pembelik. Etkisi mi acaba. 28i oldum igne
Valla bnm 5-6 dan sonra belirtiler gitti canım. Sen bu belirtilerle bence kan ver yarın varsa çıkarBugün benim de iğnenin 9. Günü. Akşamları çoğalan bi kasık ağrısı var ve uyku haligündüzleri de uyku hali oluyor. Bu iğne ne tuhaf şey yarabbi resmen gebelik belirtilerini tek tek yaşatıyor ve insan emin olamıyor. Dün akşam ilk defa midem bulandı. Çok iştahım da yok ama dolma canım çekti bi hevesle yedim sonrası bulantı
Çok erken ama çiksa da ignenin etkisidir diycem biliyorum. Bir kaç gun artma azalmayi takip edryim bakalim. Artarsa koyuluk cuma cumartesi veririm her haldeKan ver hemen bugün kuzumm
Hadi bakalım hayırlısı olsunnnÇok erken ama çiksa da ignenin etkisidir diycem biliyorum. Bir kaç gun artma azalmayi takip edryim bakalim. Artarsa koyuluk cuma cumartesi veririm her halde
Valla devam ederse veririm kan ama 16. Güne kadar beklerim geçen iğneden sonra 16. Günü adet olmuştum canım bakalım inşallah güzel haberler alırız hep birlikte belli de olmazValla bnm 5-6 dan sonra belirtiler gitti canım. Sen bu belirtilerle bence kan ver yarın varsa çıkar
Ben test yapmadım hiç canım geçen ayki iğneden sonra yapmıştım 7. Günü negatife dönmeye başlamıştı benimki her vücutta farklı olabilir tabi. Ama iki gün sonra tekrarla testini bakalım ben yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm diyeBen de 29 kasımda yaptırdım iğnenin 9. Günümdeyim sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. İğnenin etkisi tamamen geçiyor sanırım. Artık. Bende de aşırı uyku hali var kendimi attığım yerde uyuya kalıyorum başka da hiic bir belirti yok. Ama iğne vurulfujtan ertesi günü ve takip eden gün inanılmaz halsizlik kolumu kaldıramıyorum
Yapmiycakmisin test?Hadi bakalım hayırlısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?