- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
İnşallah bı sıkıntı çıkmazAynen yok bu ay mecbur artık, adet olup bitince 3. Gün çekelim dedi doktor
Benim de 21-23 mmydi canım ama 18 olduktan sonra vuruyorlar zaten, ben de benimkiler çok mu büyük diye düşündüm o dönem ama milimlik ölçümler doktor cihazı 1 mm oynatsa bile yanlış sonuç gelecek ona çok takılmıyorum, ben iğneden sonraki 3. Gün kontrole gittim. Doktor baktı biri çatlamış öteki usg de gözüküyordu ama içi sıvı- kan dolmuş % 90 Buda çatlamış bugün de ilişki olsun dedi.Valla şimdilik bişey yok düşünsem kendimde bir sürü boş belirtiler buluyorum bı ay miğde bulantım bile oldu daha adet gelmeden bu psikoloji ne değişik bişey yabenim 18 biri 14 biriydi 18 mm olanın döllenmesini umut ediyorum inşallah ya senin sağda solda 2 tane vardı her ay 2 tane yumurtladim fazla su olmadı iğneden sonra da gitmedim valla
Bugün birisinin ilk aydan hamilelik haberini duydum birde gelip yetiştirmiyorlar mi sinir oluyorum tamam hamileyse hamile banane benim durumumu biliyosunuz bana niye diyosunuz ... Ben hiç gitmedim doktor çağırmadı yani çatlayıp catlamadigini bilmiyorum uf artık umrumdada değil zaten bidaha doktora gitmeyecegimBenim de 21-23 mmydi canım ama 18 olduktan sonra vuruyorlar zaten, ben de benimkiler çok mu büyük diye düşündüm o dönem ama milimlik ölçümler doktor cihazı 1 mm oynatsa bile yanlış sonuç gelecek ona çok takılmıyorum, ben iğneden sonraki 3. Gün kontrole gittim. Doktor baktı biri çatlamış öteki usg de gözüküyordu ama içi sıvı- kan dolmuş % 90 Buda çatlamış bugün de ilişki olsun dedi.
Normalde tek yumurta gelişmesi beklenir her ay Exstra ilaç takviyesi falan yoksa.
Bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım bir belirtin yok ama o da dün dünyaları yediğim için olabilir. Ben 14. Gün gelmeden test yapmayı düşünmüyorum bakalım sabredebilirsem, Allah hayırlısını versin. 2021 gitmeden güzel bir sürpriz yapar inşallah bize, olmazsa da artık bir kaç ay bu şekilde takiple gitmeyi planlıyorum:)
Merhaba 15. Gün artık iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum ve burdaki çizgi bariz pembe ve netArkadaşlar merhaba, 26 Kasım'da çatlama iğnesi vuruldum. Bugün 15. gün, geçen ay 15. gün regl olmuştum. Dün akşam ve bugün sabah bir sürü erken gebelik testi yaptım. aşağıdaki gibi çıktı. İğne etkisi olabilir mi hala? ne zaman kan testi vermeliyim? hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum ...Eki Görüntüle 2967601
çok teşekkür ederim. inşallah sağlıkla alırım kucağıma, dilerim hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize..Merhaba 15. Gün artık iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum ve burdaki çizgi bariz pembe ve net
Sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğiniz
Sabretmekten vazgeçmek yok, güzel haberler bize umut olmalı. Ben de özellikle kürtajdan sonraki ilk zamanlarımda çok etkileniyordum ama sonra baktım ki herkesin mutluluğu güzel haberi kendine bana bir zararı yok ki, aksine umut dolmaya başladım. Olacak inşallahBugün birisinin ilk aydan hamilelik haberini duydum birde gelip yetiştirmiyorlar mi sinir oluyorum tamam hamileyse hamile banane benim durumumu biliyosunuz bana niye diyosunuz ... Ben hiç gitmedim doktor çağırmadı yani çatlayıp catlamadigini bilmiyorum uf artık umrumdada değil zaten bidaha doktora gitmeyecegim
Ya tabiki illaki seviniyor insan ama laf söz duyunca yok onun gelini ilk aydan kalıyor onun kızları gittiği gibi kalıyor laflari insanı istr istemez üzüyorSabretmekten vazgeçmek yok, güzel haberler bize umut olmalı. Ben de özellikle kürtajdan sonraki ilk zamanlarımda çok etkileniyordum ama sonra baktım ki herkesin mutluluğu güzel haberi kendine bana bir zararı yok ki, aksine umut dolmaya başladım. Olacak inşallah
Kesinlikle hamilesiniz tebrik ederim hemen kan verinArkadaşlar merhaba, 26 Kasım'da çatlama iğnesi vuruldum. Bugün 15. gün, geçen ay 15. gün regl olmuştum. Dün akşam ve bugün sabah bir sürü erken gebelik testi yaptım. aşağıdaki gibi çıktı. İğne etkisi olabilir mi hala? ne zaman kan testi vermeliyim? hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum ...Eki Görüntüle 2967601
Benim de 20 21 22 mm di.. Ya üç yumurtadan biri de tutmaz mı ben artık cidden yoruldum..Benim de 21-23 mmydi canım ama 18 olduktan sonra vuruyorlar zaten, ben de benimkiler çok mu büyük diye düşündüm o dönem ama milimlik ölçümler doktor cihazı 1 mm oynatsa bile yanlış sonuç gelecek ona çok takılmıyorum, ben iğneden sonraki 3. Gün kontrole gittim. Doktor baktı biri çatlamış öteki usg de gözüküyordu ama içi sıvı- kan dolmuş % 90 Buda çatlamış bugün de ilişki olsun dedi.
Normalde tek yumurta gelişmesi beklenir her ay Exstra ilaç takviyesi falan yoksa.
Bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım bir belirtin yok ama o da dün dünyaları yediğim için olabilir. Ben 14. Gün gelmeden test yapmayı düşünmüyorum bakalım sabredebilirsem, Allah hayırlısını versin. 2021 gitmeden güzel bir sürpriz yapar inşallah bize, olmazsa da artık bir kaç ay bu şekilde takiple gitmeyi planlıyorum:)
Benim de bugün 14. Gün.. 10. Gün yaptığımda negatifti o yüzden hiçç umudum yok ama yine de Rabbim büyük bir mucize olsun diye dua ediyorum hep. Bir daha gebelik testi geçmediği sürece yapmam o tek çizgi beni mahvediyor bir kaç gün kendime gelemiyorum. Bat pazar görünüyor ama adet olmamış olursam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.. Ben de de adet olacak gibi bir his ve kabızlık var karnım ağrıyor ara ara.. Ama batma şeklinde değilMerhaba kızlar bugün iğnenin 14.günündeyim hiç bir belirti yok sadece adet olacakmışım gibi bir his var bugün dayanamayıp elimdeki son ovu testimi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Gebelik test yapmaya henüz cesaretim yok. Sizler ne alemdeseniz test yapan güzel sonuç arkadaşlarım bize de dua edin
Allahım inşallah çarşambaya kadar olmazsın da akşamında bize haber verirsin. Ben çok yoruldum burada sürekli klomen+iğne kullanan sonuçlar vb arayış içerisindeyim. Çok üzgünüm sanki adet olacak gibiyim göğüslerde hassasiyet var sadece (adet belirtisi) bat 12 AralıkBenim de bugün 14. Gün.. 10. Gün yaptığımda negatifti o yüzden hiçç umudum yok ama yine de Rabbim büyük bir mucize olsun diye dua ediyorum hep. Bir daha gebelik testi geçmediği sürece yapmam o tek çizgi beni mahvediyor bir kaç gün kendime gelemiyorum. Bat pazar görünüyor ama adet olmamış olursam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.. Ben de de adet olacak gibi bir his ve kabızlık var karnım ağrıyor ara ara.. Ama batma şeklinde değil
İnşallah inşallah isteyen herkese nasip olsun bu ay.. Gebelik testi yapmadınız o zaman henüz.. Siz ne zaman test yapmayı ya da kan vermeyi düşünüyorsunuz.. Ben de adet zamanı olan belirtilerim var ama Allahtan umut kesilmez.. Hep zaten hiç anlamadım adet olcam sandım diyo gebelik haberini verenler..bizim de öyle olur inşallah.. Benim bi de bacağım çok ağrıyor ama bugün nöbetçiydim çok ayakta kaldım ondan sanırımAllahım inşallah çarşambaya kadar olmazsın da akşamında bize haber verirsin. Ben çok yoruldum burada sürekli klomen+iğne kullanan sonuçlar vb arayış içerisindeyim. Çok üzgünüm sanki adet olacak gibiyim göğüslerde hassasiyet var sadece (adet belirtisi) bat 12 Aralık
Gebelik testi yapmadım. Bugün ovu test yaptım sıvı alımına dikkat etmedim diyerek teselli ediyorum kendimi silikti biraz hem umudum kırıldı hem de yeşerdi bilmiyorumİnşallah inşallah isteyen herkese nasip olsun bu ay.. Gebelik testi yapmadınız o zaman henüz.. Siz ne zaman test yapmayı ya da kan vermeyi düşünüyorsunuz.. Ben de adet zamanı olan belirtilerim var ama Allahtan umut kesilmez.. Hep zaten hiç anlamadım adet olcam sandım diyo gebelik haberini verenler..bizim de öyle olur inşallah.. Benim bi de bacağım çok ağrıyor ama bugün nöbetçiydim çok ayakta kaldım ondan sanırım
Ovulasyon a takılma canım kafa karıiştırıcı olur o.. En net belirti adet gecikmesi.. İnşallah hamileyizdir de gecikir.. Benim 27-31 arası genelde.. Tam gününde yapmak istemiyorum çünkü bir çok ay 3-4gün gecikti umutlandım test yaptım negatif ve adet oldum..o yüzden bu ay çarşambaya kadar olmazsam direkt kan vereceğim. Klomen 2. Kullanışım çatlatma iğnesi 1.bu sabah ta böyle adet oldum olcam gibi değişik bir şeyler oluyor karnıma.. Asla belirti aramıyorum vücudumda yanıltıcı oluyor çünkü çok..hayırlısı inşallah. Sizin kaçıncı buGebelik testi yapmadım. Bugün ovu test yaptım sıvı alımına dikkat etmedim diyerek teselli ediyorum kendimi silikti biraz hem umudum kırıldı hem de yeşerdi bilmiyorumkafam o kadar karışık ki belirt arıyorum ama bulamıyorum adet belirtisi var sadece. Gebelik test yapmayı düşünmüyorum dayanabilirsem salı çarşamba yaparım adet olmazsam inşallah olmam. Bacak ağrısı bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir belki adet döngün kaç gün canım senin iğne ilk kez mi deniyorsun
İnşallah hamileyizdir benim de genelde 26-27 sürüyor ama ekim ayında rahim filmi çekindim kasımda ilk kez 31 gün sürdü. O yüzden gebelik test için beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi ve de adet olmazsam. Ayıptır söylemesi adetten 1,2 gün önce sarı akıntı oluyor ben de ve şu an mevcutOvulasyon a takılma canım kafa karıiştırıcı olur o.. En net belirti adet gecikmesi.. İnşallah hamileyizdir de gecikir.. Benim 27-31 arası genelde.. Tam gününde yapmak istemiyorum çünkü bir çok ay 3-4gün gecikti umutlandım test yaptım negatif ve adet oldum..o yüzden bu ay çarşambaya kadar olmazsam direkt kan vereceğim. Klomen 2. Kullanışım çatlatma iğnesi 1.bu sabah ta böyle adet oldum olcam gibi değişik bir şeyler oluyor karnıma.. Asla belirti aramıyorum vücudumda yanıltıcı oluyor çünkü çok..hayırlısı inşallah. Sizin kaçıncı bu
Anladım canım dur bakalım henüz belli değil adet olana kadar umudumuz var ki olsak bile tedavi süreci var önümüzde.. Ben bu ay adet olursam rahim filmi çekilcek diğer ay da aşılama isticem.. Klomen bende geçen ay 2 gün gecikme yaptı.. Erken olmayı geç olmaya tercih ediyorum çüünkü öyle umut oluyor ki insana o gecikmeİnşallah hamileyizdir benim de genelde 26-27 sürüyor ama ekim ayında rahim filmi çekindim kasımda ilk kez 31 gün sürdü. O yüzden gebelik test için beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi ve de adet olmazsam. Ayıptır söylemesi adetten 1,2 gün önce sarı akıntı oluyor ben de ve şu an mevcutadet olacak gibi hissediyorum. Hani adet gecikirse klomen gecikme yapmış mıydı sana? Ben ilk kez bu ay klomen kullandım doktor direkt aşılama yapalım dedi ama eşim yanımda değildi o gün yaptırmadım kendi isteğimle iğne istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?