- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
İnşallah yerleşme ağrısı dedikleri şeyden olmuşturKızlar bu sabah inanılmaz bir kasık ağrım oldu yerlere yattım ağrıdan 10 dk kadar sürdü. İğnenin 8. Günü artık etkisi azalmaya hatta gitmeye başlamıştır diye düşünüyorum. Neden oldu ki?
Bugün biraz umutsuz uyandım sanki canım, çok kaptırma dedim kendi kendime. Göğüslerime bakıyorum hiçbir şey yokİnşallah yerleşme ağrısı dedikleri şeyden olmuştur
Kesinlikle herhangi bir tedavi görünce umut oluyor insana.. Bende olumsuz hissediyorum ama umut tabi bitmiyor.. Yarın bat günüm ama adet olcam gibi hissediyorummBugün biraz umutsuz uyandım sanki canım, çok kaptırma dedim kendi kendime. Göğüslerime bakıyorum hiçbir şey yok
İğne olunca tabi insan daha çok beklentiye giriyor. Sen nasılsın?
Umudumuz allahtan canım eğer adet olursan da rahim filmden korkma. Erken olmak daha iyi aynen bu umut beni mahvediyorAnladım canım dur bakalım henüz belli değil adet olana kadar umudumuz var ki olsak bile tedavi süreci var önümüzde.. Ben bu ay adet olursam rahim filmi çekilcek diğer ay da aşılama isticem.. Klomen bende geçen ay 2 gün gecikme yaptı.. Erken olmayı geç olmaya tercih ediyorum çüünkü öyle umut oluyor ki insana o gecikme
Ve aşırı merak ediyorum oldu mu olmadı mı diye, ama adet olana kadar beklicem inşallah çarşmbaya kadar olmazsa kan vercemUmudumuz allahtan canım eğer adet olursan da rahim filmden korkma. Erken olmak daha iyi aynen bu umut beni mahvediyor
İnşallah olmayız canım benim inşallahVe aşırı merak ediyorum oldu mu olmadı mı diye, ama adet olana kadar beklicem inşallah çarşmbaya kadar olmazsa kan vercem
Benim daha çok var canım, merakla bekliyorum güzel haber alan arkadaşlarımız var :)Ve aşırı merak ediyorum oldu mu olmadı mı diye, ama adet olana kadar beklicem inşallah çarşmbaya kadar olmazsa kan vercem
Kahverengi leke gelmişİnşallah olmayız canım benim inşallah
Ben de de sarı akıntılar çoğaldıKahverengi leke gelmişher ay adet öncesi gelen olurum bi iki güne kesinnn
CanımKahverengi leke gelmişher ay adet öncesi gelen olurum bi iki güne kesinnn
Hiç kalmadı umudum.. Kahverengi leke gelince diğer güne adet oluyorumCanım
Biraz daha bekleyelim gün doğmadan neler doğar.
Mrb iyi akşamlar test yaptınız mı nedir durumunuzMerhaba ben bugun oldum iğne. Ne ilaç kullaniyordunuz?
İyi akşamlar ne yaptınız durum nedirMerhaba kızlar bende bugün catlatma iğnesi vuracağım çarşamba günü de aşılama inşallah günde 1 tane klomen kullandım solda 1 yumurtam oluşmuş 18mm yakın dedi doktor boyutu bana küçük geldi bilmiyorum nasıl olacak bu 2.aşılamam.
Silik devam etdi.Bir çikan bir çikmayan yalanci silikler. Artik test yapmayi biraktim .adetimi bekliyorum. Sende nedir durumlar?Mrb iyi akşamlar test yaptınız mı nedir durumunuz
Ne zaman sizin adet.. Benim yarın ama bugün kahverengi lekelenmeler oldu yarın kesin adet olurumSilik devam etdi.Bir çikan bir çikmayan yalanci silikler. Artik test yapmayi biraktim .adetimi bekliyorum. Sende nedir durumlar?
Ignenin 14cu gunundeyim. Bugun yarin olur. Zaten hamile degilsek erkenden adet olmak en iyisi. Boşuna umit etmekdense zaman kaybi olmaz en azindan. Hayirlisi olsun canim. Vakti zamani vardir herseyin. InsaAllah hayirli zamanda, guzelliklerle gelir yavrularimiz. Uzulme, umutsuzluga da kapilma. Hersey guzel olacak de hergun kendine. Her gece uyumadan once kendime guzel telkjnler veriyorum. Daha rahat oluyor kabullenmesi ve sabretmesiNe zaman sizin adet.. Benim yarın ama bugün kahverengi lekelenmeler oldu yarın kesin adet olurum
Aynen canım bi süre hüngür hüngür ağladım ama şimdi sakinledim.. Allahın izniyle olacak ama vakti var drmek ki.. En güzel şekilde olsun inşallah.. Bizler de kavuşalım mucizelerimizeIgnenin 14cu gunundeyim. Bugun yarin olur. Zaten hamile degilsek erkenden adet olmak en iyisi. Boşuna umit etmekdense zaman kaybi olmaz en azindan. Hayirlisi olsun canim. Vakti zamani vardir herseyin. InsaAllah hayirli zamanda, guzelliklerle gelir yavrularimiz. Uzulme, umutsuzluga da kapilma. Hersey guzel olacak de hergun kendine. Her gece uyumadan once kendime guzel telkjnler veriyorum. Daha rahat oluyor kabullenmesi ve sabretmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?