Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sabah inanılmaz bir kasık ağrım oldu yerlere yattım ağrıdan 10 dk kadar sürdü. İğnenin 8. Günü artık etkisi azalmaya hatta gitmeye başlamıştır diye düşünüyorum. Neden oldu ki?

İnşallah yerleşme ağrısı dedikleri şeyden olmuştur
Bugün biraz umutsuz uyandım sanki canım, çok kaptırma dedim kendi kendime. Göğüslerime bakıyorum hiçbir şey yok

İğne olunca tabi insan daha çok beklentiye giriyor. Sen nasılsın?

Bugün biraz umutsuz uyandım sanki canım, çok kaptırma dedim kendi kendime. Göğüslerime bakıyorum hiçbir şey yok

İğne olunca tabi insan daha çok beklentiye giriyor. Sen nasılsın?
Kesinlikle herhangi bir tedavi görünce umut oluyor insana.. Bende olumsuz hissediyorum ama umut tabi bitmiyor.. Yarın bat günüm ama adet olcam gibi hissediyorumm

Umudumuz allahtan canım eğer adet olursan da rahim filmden korkma. Erken olmak daha iyi aynen bu umut beni mahvediyor

İyi akşamlar ne yaptınız durum nedir

Ne zaman sizin adet.. Benim yarın ama bugün kahverengi lekelenmeler oldu yarın kesin adet olurum
Ignenin 14cu gunundeyim. Bugun yarin olur. Zaten hamile degilsek erkenden adet olmak en iyisi. Boşuna umit etmekdense zaman kaybi olmaz en azindan. Hayirlisi olsun canim. Vakti zamani vardir herseyin. InsaAllah hayirli zamanda, guzelliklerle gelir yavrularimiz. Uzulme, umutsuzluga da kapilma. Hersey guzel olacak de hergun kendine. Her gece uyumadan once kendime guzel telkjnler veriyorum. Daha rahat oluyor kabullenmesi ve sabretmesi

Aynen canım bi süre hüngür hüngür ağladım ama şimdi sakinledim.. Allahın izniyle olacak ama vakti var drmek ki.. En güzel şekilde olsun inşallah.. Bizler de kavuşalım mucizelerimize

Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…