Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bi süre hüngür hüngür ağladım ama şimdi sakinledim.. Allahın izniyle olacak ama vakti var drmek ki.. En güzel şekilde olsun inşallah.. Bizler de kavuşalım mucizelerimize
Canım olmazsa ben de çok üzüleceğim biliyorum ama bir kaç güne toparlayacağım yine. Bu döngü böyle devam edecek ama bir gün hayırlı haberle gelecek Allah’ın izniyle. Var mı gelen giden bir şey? Adet başlamadan allahtan Ümit kesilmez

Canımm evet çok üzülüyoruz ama bir umuda sarılıp tekrar devam edebiliyoruz her gün ağlasak bile nolcak ki.. Kahverengi lekelenmeler devam ediyor yarına olurum en geç adet

Bnmde bat günüm bugün ama dünden beri ara ara kahverengi lekelenmeler oldu henüz adet olamadım sabaha kadar olurum kesin..

Offff of hayırlısı olsun canım.. Bu ay bşey yapacak mısın peki. Takipte kalalım bu ay inşallah son olsun çok sıkıldım gerçekten
Kuzum senin adet günün bugün dimi normalde? Adetlerin şaşar mı? Bu kanamanın yerleşme kanaması olduğunu düşünmek istiyorum ben..
Bir de iğne olduğum ilk hafta daha ümitliydim sanki ama ben de pek ümitli değilim kendimden. Adet olursam eşim sperm testi verecek. En kötü onla oyalarım artık kendimi diyorum ve adet olursam bu süreci nasıl atlatacağının hesabını yapıyorum istemsizce

Benim de bata son üç gün. Sistit olmuşum bugün inanılmaz bir ağrı ile uyandım tuvalete gittim ve çoğaldı o yüzden belirti falan arayamadım bugün

Offff of hayırlısı olsun canım.. Bu ay bşey yapacak mısın peki. Takipte kalalım bu ay inşallah son olsun çok sıkıldım gerçekten
Ben acaba hastane işini bıraksam mı dedim ama eşimle konuştum bu ayda gidelim dedi yarın yada salı giderim aşılama yaptırabiliriz. Aşılama da zaman kaybı diyorlar kimi kimi de direkt tüp bebek düşünün diyorlar bakalım doktor ne diyecek

Sizin olmama sebebi ney peki doktor ne diyor canım

Evet canım bugün bat bir kaç gün önce veya sonra olabiliyor ama pek şaşmaz.. Yerleşme kanaması olmasını çokk isterdim ama baya gelmiş canım az olsa ümitlenirdim. Kaç gün kaldı senin

Sizin olmama sebebi ney peki doktor ne diyor canım
Canım bizim sorun yok diyorlar her şey normal sebepsiz infertilite. Bi ara tiroidlerim yüksekti ama o da normal şu an. Akışına mı bıraksam gidip aşılama mı yaptırsam bilmiyorum. Senin kist vardı sanırım bildiğim başka sorun yok değil mi?

Evet canım bugün bat bir kaç gün önce veya sonra olabiliyor ama pek şaşmaz.. Yerleşme kanaması olmasını çokk isterdim ama baya gelmiş canım az olsa ümitlenirdim. Kaç gün kaldı senin
Benim iğneden sonraki 9. Gün canım bugün ama ben erkenden test yapmak istemiyorum en azından bu hafta bi geçsin, 14. Gün yaparım diyordum ama zaten o aralar adet zamanım olacak. Belki adet olurum gelmezse bir sonraki hafta ptesi yaparım. İlk gebeliğim olacak Allah ederse, 2 düşüğüm var birini 5 gün beklemiştim ötekini 1 gün geçtikten sonra yapmış öğrenmiştim. Adet günüm geçmeden yapmamaya söz verdim çünkü etken öğrenmenin de bir esprisi yok..

Rahim filmi çekildi mi canım senin. Aynen 1.8 cm lik kistim dışında bildiğimiz bir sorun yok. Bu ay bakalm film sonucu ne olacak

Rahim filmi çekildi mi canım senin. Aynen 1.8 cm lik kistim dışında bildiğimiz bir sorun yok. Bu ay bakalm film sonucu ne olacak
Ekim ayında çekildim kasımda şansın çok demişti doktor ama şansıma eşim göreve şehir dışına gitti bir ay yoktu değerlendiremedik hiç. Kasımın sonunda klomen kullandım eşimin geleceği tarihte iğneyi ayarladım. Ama umduğumuz gibi gitmiyor. Rahim filmi de gözlerim dolu dolu girdim çok anormal abartılı yorum okudum ama sandığındaki gibi olmadı korkma sakın içini ferah tut

Anestezili mi çekildin peki canım. Valla bizler planlar yapıyoruz ama uymuyor ki her şeyi denedim bir akışına bırakamıyorum stres ten olmuyor da olabilir

Canım bak demek ki vücudun hamile kalabiliyor öyle düşün.. İnşallah bu sağlıkla olacak kayıpların için çok üzüldüm sebebi araştırıldı mı peki.. Adet günün geçince yaparsın test canım kesinlikle önce öğrenmenin de bir anlamı yok ki.. Kimyasal mı değil mi yükseldi mi yükselecek mi vs vs hep sorun

Anestezili mi çekildin peki canım. Valla bizler planlar yapıyoruz ama uymuyor ki her şeyi denedim bir akışına bırakamıyorum stres ten olmuyor da olabilir
Normal çekindim herkesin ağrı eşiği farklıdır tabi. Adet sancın ağrısı nasıl oluyorsa öyle oluyor diyorlar benim ağrısız olur gerçekten de ağrısız oldu belki tüpler açıkmış ondan ağrı sızı hissetmedim bilmiyorum. İnsanoğlu neler umuyor neler planlıyor ama sen ne kadar çabalarsan çabala hayat bildiğini okuyor. Ben de stresten olmadığını düşünüyorum çünkü bir an bile olsa aklımdan çıkmıyor. Çıkarmama da izin vermiyorlar(çevre etkisi). Belki içimdeki umut gitse hayallerim olmasa olacak ama olmuyor. Zamanı varmış diyorum her ay ama her adette kendimi kaybediyorum çok üzülüyorum ve sonra tekrar ümidim yeşeriyor sonra yine hayal kırıklığı

Evet canım ilki bebekteki yaşamla bağdaşmayan derecede kromozomsak bir sebepten kaynaklı, bizim genetik testlerimiz temiz çıktı. İkincisi de beta değerim düzenli artmadı, orada araştırılacak bir şey yoktu yoktu açıkçası, daha bebek bile oluşmadığı İçin ve biz de gerekli tüm testleri bir öncekinde yaptırdığımız İçin şanssızlık olarak görüldü.

Kız beni unuttun mu 9.günde falan bi boşluğa ümitsizliğe düşmüştüm ama gene ısrarla teste devam ettim. Sende ümitsizliğe düşmeee kızıyorum bak.

Anladım canım hayırlısı olsun bu sefer olacak ve sağlıkla olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…