Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek isteyen bu sürece emek verenler o kadar aynı duygulardayız ki..kısır döngünün içinde gibiyim 1 yıldır aynı şeyler hep.. Ah o çevre baskısı bir çoğumuzda var kulak tıkamak lazım. Bizlerin de olacak bir gün inanıyorum

Duygular aynı insanlar farklı. Yaşanılanlar hep aynı. Allah bize de yaşatacak eminim hiç ummadığımız bir anda hayırlısıyla sabırla beklemeyi nasip etsin bizim de çiçekler açacak

Duygular aynı insanlar farklı. Yaşanılanlar hep aynı. Allah bize de yaşatacak eminim hiç ummadığımız bir anda hayırlısıyla sabırla beklemeyi nasip etsin bizim de çiçekler açacak
Bolca dua edicez ve hiç beklemedik anda olacak inşallah

Öyle canım tek tesellimiz dualar sen adet oldun mu leke devam mı nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun
Dün biraz geldi kesildi bugün de öğlen gelmiş biraz ben anlamadım gerçekten bir yanım yerleşme kanaması olmasını umut ediyor ama yerleşmede tarif edilenden daha çok bu gelen.. Sürekli lavaboya gidiyorum gelen giden yok şuan. Ve düne kadar aşırı karnım ağrıyordu adet olacak gibi bugün hiç ağrım yok

Öyle canım tek tesellimiz dualar sen adet oldun mu leke devam mı nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun
Adet olursam 3. Gün gidip hormon testleri sperm testi vs yenileticem hepsini.. Te mayısta bakılmıştı en son. Adet bitiminin ilk üç günü içinde de rahim filmi..başka bir şey denemicem ama bir yanım hala inşallah hamileyimdir de adet olmam diye dua ediyor

İnşallah yerleşme kanamasıdır herkeste farklı canım yerleşmedir umarım bize de haber ver

İnşallah canım hamilesindir de bunlara gerek kalmaz

İnşallah canım hamilesindir de bunlara gerek kalmaz
Yarın belli olur sanırım ya devam ya tamam ayy inşallah inşallah canım ama bi anda kanama gelcek gibi hissediyorum.. Önceki aylarda da böyle yanılttığı oldu.. Sen bu ay nasıl bir yol izleyeceksin

Yarın belli olur sanırım ya devam ya tamam ayy inşallah inşallah canım ama bi anda kanama gelcek gibi hissediyorum.. Önceki aylarda da böyle yanılttığı oldu.. Sen bu ay nasıl bir yol izleyeceksin
Adet olacaksan gecikmeden olursun inşallah canım umutla beklemek kötü ama hamileysen inşallah beklemeye değer aşılama ya da direkt tüp bebek doktor ne derse artık adetin 3.günü gitmeyi düşünüyorum ne olacak sonra Allah bilir. Sen ekstra bitkisel kürler falan denedin mi canım hamileysen eğer yardım et bize de

Bakalım doktor ne diyecek kuzum tekrar ilaç iğne denemeyecek misim 4. İğnesinde hamile kalanlar bile oluyormuş.. Valla ah keşke hamile olsam konu açarım direkt bu ay yaptıklarımla ilgili çünkü bir sürü şey kullandım bu ay..
Bitkisel olarak instgramdan bi sayfadan macun almıştım ben ve eşim kullandık bide keçi boynuzu özü. 1 defa süt maydonoz buharı yapmıştım yumurtlamadan önce..3 yumurtadan 1 i de döllenmez mi ya bazen gerçekten aklım almıyor

Aşılamadaki gidişat da sanırım aynı klomen artı iğne. Büyük ihtimal aşılama yaparız uygun yumurta olursa. Ben sadece C life kullandım ama erkek kullanmıyor. Senin kullandığın macunun adı ne ki? Süt maydonoz buharı nasıl ilk kez duydum belki bu yaptıkların 3 taneye sebep oldu. Maşallah belki geç döllenmedir şu an yerleşme yaşıyorsundur canım inşallah öyledir

Gerçi doğru haklısın aşılamanın mantığında da yumurta geliştirip çatlatma var. Hadi inşallah başka hiç bir şeye gerek kalmaz instgramda ovulasyon_takibi_2019 diye bir sayfadan Emel hanımdan aldım. Bir arkdsm ondan aldığı ovulasyon testiyle hamile kaldı bana da uğurlu gelir diye aldım ama bakalım nasip.. Macunları kadın için erkek için ayrı bir de keçi boynuzu karışımı var onu kullandık.kadın için olan yumurtlama ggörene kadar erkek için olan kutu bitene kadar. Clife ı kullandım o ay da 3 yumurtam gelişmişti ama yine olmadı.
Süt maydonoz olayını da burdan gördüm kuzum. 1 litre süte 1 bağ maydonozu yıkayıp saplarıyla koyup kaynatıyorsun. Sonradan kullanmayacağın bir şeye döküp buharına oturuyorsun kuzum. Ben yedek bir vileda kovam vardı ona yaptım. Beline de bşey sar hem buhar çıkmasın diye hemde üşütme diye.. Temas yok sadece buharı kuzum. Tıkanıklık vs varsa açıyor diyorlardı ama bende akan gelen giden bşey olmadı. 1 kere yapabildim. İnşallah bunlardan biri vesile olmuşturr

Ya keşke bu kadar çok şey bilmesek merak etmesek sokaktaki kadınların kınamak için demiyorum Yabancılar vb hepsinin kucağında karnında yanında birbirinden habersiz aşksız sevgisiz bir sürü bebe belik biz de bir yerlerimizi parçalıyoruz. Senin inşallah olmuştur da bana da umut olur bu ay bu dediklerini de yapacam aklımda

Ahhh ah onu ben hep diyorum cahillik mutluluktur.. 1 yıldır her ilişki sonrası yastık koyup bekledim bu ay öyle uyuyup sabah erkenden duş aldım.. Yani bu ay bütün herşeyi denedim ama belki de hiç birşey yapmamak gerekiyor..ben artık elimden geleni yaptım gerisi tevekkül Allahım nasip etcek önce yoksa kendimizi parçalasak ta olmaz.. Bu arada yine gelmiş lekelenme sabaha sökülür kesin..

Gerçekten öyle cahillik mutluluk. Çok düşünüyoruz sanırım ben de bu ay dikkat ettim her şeye daha ne yapabilirim diye her gün kendime soruyorum. Adet gibi mi geliyor. Leke rengin kahve mi hala

Gerçekten öyle cahillik mutluluk. Çok düşünüyoruz sanırım ben de bu ay dikkat ettim her şeye daha ne yapabilirim diye her gün kendime soruyorum. Adet gibi mi geliyor. Leke rengin kahve mi hala
Evet sürekli aklımda sürekli forumda bşeylere bakıyorum..evet kahverengi hala bakalım nolcak çok dua ettim gece hayırlısı olsun diye

Eğer ki adet olacaksam hemen olsam keşke.. Böyle aşırı arada ne test yapabiliyorum ne kan verebiliyorum.. Gebelikse de sağlıklı değil belli.. Bu kadar lekelenme olmazdı bence çünkü

Evet sürekli aklımda sürekli forumda bşeylere bakıyorum..evet kahverengi hala bakalım nolcak çok dua ettim gece hayırlısı olsun diye
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah sağlıklı bir gebelik belirtisidir bunlar. Ne düşünürsen o olur iyi düşün iyi olsun. Ben de sıkıldım hastaneye gitmesem mi diyorum bu ay bi yanım git diyor kararsızlardayım

Ve adet oldum.. Çarşamba gidicen ben de hem rahim filmini konuşcam hemde testleri yeniletcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…