Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve adet oldum.. Çarşamba gidicen ben de hem rahim filmini konuşcam hemde testleri yeniletcem
Uzulme canım inşallah rahim filminden sonra kalırsın belki tıkanıklık var bende bu aydan çok umitliyim bakalım 14 ay tüpler tıkalı uğraşmisim boş boş . Çok güzel bı haber aldım kuzenim 6 senedir bebeği olmadı tüp bebek yaptirdi tutmuş inşallah darısı bize olsun pazar günü bende hayırlı haber alayım

Canım üzgünüm..
Hiç vakit kaybetmeden yapman gereken her şeyi yap, bu bile insana kendini iyi hissetmiyor. İnşallah çok bekletmez bebeğin seni..
İnşallah kuzumm hepimiz bebişlerimize kavuşalım artık.. Aynen bu ay rahim filmi kesinleşti artık

Canım ya sana bir şey sormak istiyorum elimde klomen var acaba doktora gitmeden bu ay kullansam sorun olur mu ki 11.gün de giderim doktora
Rahim filmi çekilmicek olsam benim de kafamdan geçen oydu ama doktoruna danışıp öyle al istersen canımm. Normalde klomeni günde kaç tane kullandırmıştı sana

Kızlar merhaba Ben bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı

Rahim filmi çekilmicek olsam benim de kafamdan geçen oydu ama doktoruna danışıp öyle al istersen canımm. Normalde klomeni günde kaç tane kullandırmıştı sana
Adetin 4.günü başlamıştım 5 gün günde bir kez. Elimde de 5 tane kaldı geçen aydan

Adetin 4.günü başlamıştım 5 gün günde bir kez. Elimde de 5 tane kaldı geçen aydan
En azından telefonla danışıp öylr kullansan.. Sonrasında iğne vurulup vurulmayacağına karar verebilir.. Ya benim iğneden mi ne bilmiyorum tam adet olamadım daha.. Gündüz bi kırmızıya döndü aha adet oldum dedim şimdi gelen giden yok 3. Gün bugün lekelenmenin

Bata kaç gün kaldı canım.. Belki yumurta çatlayıp döllenme olduysa bu tarz kasık ağrıları yaşayanları okumuştum.. Hadi bakalım inşallah hamilesindir

Elinde gebelik test yok mu ben olsam kaç kez yapmıştım böyle durumla karşılaşmış olsam

Elinde gebelik test yok mu ben olsam kaç kez yapmıştım böyle durumla karşılaşmış olsam
Geçen sene şubat ayında böyle 5 gün gecikti aha tuttu dedim test yaptım negatif iki güne adet oldum o yüzden negatif görmek istemiyorum şubattan sonra çok düzenliydi bir iki gün oynardı ama. Bu sefer değişik bi ağrım oluyo aha adet olcam diyorum sonra pat geçiyo.üç gündür lekelenme oluyo ama devamlı değil ama az da değil baya geliyor. Az az gelmiş olsa on kere kan tahlili vermiştim şimdiye

Ay canım biraz ortada gibisin sanki inşallah tutmuştur ya eğer tutmadıysa neden böyle oldu acaba

Bata kaç gün kaldı canım.. Belki yumurta çatlayıp döllenme olduysa bu tarz kasık ağrıları yaşayanları okumuştum.. Hadi bakalım inşallah hamilesindir
Canım bugun adetın 22. Günü ben ilaçsız adet olamayan bırı olduğum için bellı bı adet günüm yok aslında en son 22 kasımda olmustum 22 aralıkta dırek kan vereyım dıyorum .ya acaba tüplerden rahme doğru ılerlerken kasılma olurmus ınsAllah oyledır .dün çok fenaydı bugun yıne yuruyunce bı agrı var ama bazen tam rahmımım orası bazen yıne sağ kasıgım. InsAllah hamıleyımdır ya olmazsa 2. Tup bebeğe baslayacaz şansımızı yınede bı deneyelım dedık belkı vesıle olacak femera

Kist oldu gıbı gelıyo bana bıomıyorum cunku göguslerım de çok hassaslaştı bı kere daha kist olduğunda göğsüm çok hassaslaşmıştı

İnşallah kist olmamıştır canım. Sizin olmama problemi nedir ne diyor doktor kuzum. Allahım hepimize nasip etsin artık

İnşallah kist olmamıştır canım. Sizin olmama problemi nedir ne diyor doktor kuzum. Allahım hepimize nasip etsin artık
Kist oldu gıbj gelıyo ya bılmıyorum kuzum rahım ve kasık bölgemde bı hareketlenme var sureklı yuruyunce agrım oluyo hafıf . Ben ılacsız adet olamıyorum bı sebep bulunamıyor canım hersey normal yumurtlamama problemı var dedı son gıttıgım dr neyden olur dıyorum bıomıyorım dedıılacsız adet olamadığım için hemen tup bebeğe yonlendırdıler evlılıgın 9. Ayında tup bebek yaptırdık ozelde olmadı malesef 2. Ye başlayacaz ama bı kere daha femera deneyelım dedı dr tamam dedım bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…