- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Anladım kuzumm şu doktorların bilmiyorumları deli ediyor beni.. Bana da çikolata kisti mi değil mi bilemiyorum diyo. Siz bilmiceksiniz de ben mi bilicem yani belli değil mi ne olduğu diyorum. Hem çikokata kisti gibi hem değil gibi diyor cevaba bakKist oldu gıbj gelıyo ya bılmıyorum kuzum rahım ve kasık bölgemde bı hareketlenme var sureklı yuruyunce agrım oluyo hafıf . Ben ılacsız adet olamıyorum bı sebep bulunamıyor canım hersey normal yumurtlamama problemı var dedı son gıttıgım dr neyden olur dıyorum bıomıyorım dedıılacsız adet olamadığım için hemen tup bebeğe yonlendırdıler evlılıgın 9. Ayında tup bebek yaptırdık ozelde olmadı malesef 2. Ye başlayacaz ama bı kere daha femera deneyelım dedı dr tamam dedım bakalım artık
InsAllah canım ya doktoruna denk gelmek gerçekten çok onemlı .pazar çok agrım olduya pazarmı catladıkı ya gec çatlamamı oldukı.cuma catlamaya başladı herlade pazartesı anca çağlayabıldı heralde cunku çatlatma ıgnesı de yapmadım ya . Pazarı degerlendırdık AllahtanAnladım kuzumm şu doktorların bilmiyorumları deli ediyor beni.. Bana da çikolata kisti mi değil mi bilemiyorum diyo. Siz bilmiceksiniz de ben mi bilicem yani belli değil mi ne olduğu diyorum. Hem çikokata kisti gibi hem değil gibi diyor cevaba bakinşallah 2. Ye gerek kalmadan olsun tutsun bebişşş
Oh iyi ki değerlendirmişsiniz çatladıysa tam nokta atışı olurInsAllah canım ya doktoruna denk gelmek gerçekten çok onemlı .pazar çok agrım olduya pazarmı catladıkı ya gec çatlamamı oldukı.cuma catlamaya başladı herlade pazartesı anca çağlayabıldı heralde cunku çatlatma ıgnesı de yapmadım ya . Pazarı degerlendırdık Allahtan
Hayırlısı olsun canım ya insan çok üzülüyor çok yıpranıyor ama bu çektiklerimize değecek inşallah biz de kavuşcazBen de kırmızıları gördüm bu ay da olmadı maalesef… doktorum femeraya geçecek bu ay nasipse adetin üçüncü günü giderim. Hiç ağrım yok bi baktım adet olmuşum. İnsan üzülüyor ama yapacak bişey yok rabbim zamanını bekliyor demek ki
Valla bu ay aşırı belirti yaşadım hepsi fos çıktı. Diyeceğim o ki belirtilere asla takılmayacağım bundan sonra. Hamileyim hissi bile geldi belirtiler yüzünden. Ama şuna şükrediyorum kist olmadı ve gününde geldi adetim. Bakalım bu ay femera kullanacağım inşallah gününde ve güzel kaliteli yumurtalar olur. Benim zaten bi taneydi ve 25mm di. Sağlıklı yumurta da 16.-23 mm olur derler benimki aşırı büyümüş. O yüzden başta unutlanmadım ama uyku hali bilmemne olunca dedim heralde oldu. Psikolojikmen çöküğüm şuan ama hayırlısı diyorum dilimden başka bişey dökülmüyor.Hayırlısı olsun canım ya insan çok üzülüyor çok yıpranıyor ama bu çektiklerimize değecek inşallah biz de kavuşcaz
Birkaç gün üzülürüm sonra düzelirim napalım. Her ay yeni umutlar diyoruzValla bu ay aşırı belirti yaşadım hepsi fos çıktı. Diyeceğim o ki belirtilere asla takılmayacağım bundan sonra. Hamileyim hissi bile geldi belirtiler yüzünden. Ama şuna şükrediyorum kist olmadı ve gününde geldi adetim. Bakalım bu ay femera kullanacağım inşallah gününde ve güzel kaliteli yumurtalar olur. Benim zaten bi taneydi ve 25mm di. Sağlıklı yumurta da 16.-23 mm olur derler benimki aşırı büyümüş. O yüzden başta unutlanmadım ama uyku hali bilmemne olunca dedim heralde oldu. Psikolojikmen çöküğüm şuan ama hayırlısı diyorum dilimden başka bişey dökülmüyor.
Sen oldun mu regl ? Dün gece kahve akıntı geldi benden dedim ya adet ya yerleşme. Sabah bi baktım kıpkırmızı çok umutlandırmadı allahtanHayırlısı olsun canım ya insan çok üzülüyor çok yıpranıyor ama bu çektiklerimize değecek inşallah biz de kavuşcaz
Kesinlikle belirti aramamak lazım.. Aşırı yanıltıyor. Artık vücudumu dinlemiyorum adet geçer kahverengi leke fln gelmezse gidip kan veririm.. Şimdide cumartesiden beri aralıklı kahverengi leke geliyor.. Pazar bat günümdü hala olmadım..hayırlısı bakalım nolcakValla bu ay aşırı belirti yaşadım hepsi fos çıktı. Diyeceğim o ki belirtilere asla takılmayacağım bundan sonra. Hamileyim hissi bile geldi belirtiler yüzünden. Ama şuna şükrediyorum kist olmadı ve gününde geldi adetim. Bakalım bu ay femera kullanacağım inşallah gününde ve güzel kaliteli yumurtalar olur. Benim zaten bi taneydi ve 25mm di. Sağlıklı yumurta da 16.-23 mm olur derler benimki aşırı büyümüş. O yüzden başta unutlanmadım ama uyku hali bilmemne olunca dedim heralde oldu. Psikolojikmen çöküğüm şuan ama hayırlısı diyorum dilimden başka bişey dökülmüyo
Yerleşme kanaması da olabilir canım adetin gelmezse kan verirsinKesinlikle belirti aramamak lazım.. Aşırı yanıltıyor. Artık vücudumu dinlemiyorum adet geçer kahverengi leke fln gelmezse gidip kan veririm.. Şimdide cumartesiden beri aralıklı kahverengi leke geliyor.. Pazar bat günümdü hala olmadım..hayırlısı bakalım nolcak
Benim de 11. Günüm canım, 8. Günde ben de inanılmaz bir ağrı yaşadım yerlere yatıracak kadar. Kistin ne kisti olduğu önemli, folükül kisti mi?Kizlar iğnenin 10. Günü adetime 5 kaldı acayip akıntım oluyor ve karnımda çok sancı var kasık ağrısı gaz sancısı çok kötü durumdayim geçen aylarda böyle olmamıştım goguslerimde hassaslasirdi buay hassaslasmadi . Bide şey dicem kist adeti geç mi getirtiyor geçen ay kistim vardi ben çok erken bile adet olmuştum ya
Ah keşke öyle olmasını o kadar çok isterim ki..ama yerleşme kanaması bu kadar olmaz sanırımYerleşme kanaması da olabilir canım adetin gelmezse kan verirsin
Doktor yumurtalık kisti dedi buayki kontrolünde yok olmuş dedi . Yok canım gecikme olmadan yapmayacağım sen yapiyomusunBenim de 11. Günüm canım, 8. Günde ben de inanılmaz bir ağrı yaşadım yerlere yatıracak kadar. Kistin ne kisti olduğu önemli, folükül kisti mi?
Eğer öyleyse ben de yaşadım onu ve dediğin gibi erken geldi benim de. Sen test yapıyor musun?
Canım kırmızı gorduysen eğer malesef değildir klomen böyle yapıyor benim 2 ay önce kullandigimda arada görmüştüm kirmzi senin gibi hep kahverengi geliyordu hatta rahim filmine gitmeden test yapmıştım acaba hamile miyim niye böyle oldu diye negatif çıkmıştı klomen öyle yapıyor malesefAh keşke öyle olmasını o kadar çok isterim ki..ama yerleşme kanaması bu kadar olmaz sanırım
Yok canım ben de yapmayı düşünmüyorum bugün 11. Günüm. Cuma 14. Gün oluyor ama belki o zaman bile yapmam ptesiye beklerim. Sen ne zaman yapacaksın?Doktor yumurtalık kisti dedi buayki kontrolünde yok olmuş dedi . Yok canım gecikme olmadan yapmayacağım sen yapiyomusun
Lekelenme tarzı oluyor diyorlar hiç başıma gelmedi canım ilk gebeliğimde de olmadı bende. Kimisi diyor iki üç saate kesildi kimisi üç gün sürdü. Ondan dedim belki lekelenme az az geliyorsa yerleşmedir diyeAh keşke öyle olmasını o kadar çok isterim ki..ama yerleşme kanaması bu kadar olmaz sanırım
Demek ki benim de ondan öyle oldu ilk kahverengi leke geldi dedim acaba yerleşme mi ama sonradan kırmızıya döndü. İnsan umutlanıyor sonra yıkılıyor çok zor bi süreç ciddenCanım kırmızı gorduysen eğer malesef değildir klomen böyle yapıyor benim 2 ay önce kullandigimda arada görmüştüm kirmzi senin gibi hep kahverengi geliyordu hatta rahim filmine gitmeden test yapmıştım acaba hamile miyim niye böyle oldu diye negatif çıkmıştı klomen öyle yapıyor malesef
Benimde haftasonu gelir hamile değilsem eğer olmazsam bende pazartesi yaparım artık biraz umutlu yum biraz değilim valla artık ne hissedecegimi şaşırdım inşallah pozitifi görürüz yaYok canım ben de yapmayı düşünmüyorum bugün 11. Günüm. Cuma 14. Gün oluyor ama belki o zaman bile yapmam ptesiye beklerim. Sen ne zaman yapacaksın?
Üç gün önceden adet oldum bu ay şaşırdım valla normalde hep gecikirdi geçen ay iğnenin 16. Gününde adet oldum bu ay 13. GünüBenimde haftasonu gelir hamile değilsem eğer olmazsam bende pazartesi yaparım artık biraz umutlu yum biraz değilim valla artık ne hissedecegimi şaşırdım inşallah pozitifi görürüz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?