- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Hemde okadar zorki adet gördüğü halde bile insan acaba mi ki diyor hala gormussun adet sen hala umut besliyorsun çok zor çok senelerce bekleyenlere Allah sabır versin benim daha 1 buçuk senem inşallah tez vakitte hepimiz sevinçli haberi alirizDemek ki benim de ondan öyle oldu ilk kahverengi leke geldi dedim acaba yerleşme mi ama sonradan kırmızıya döndü. İnsan umutlanıyor sonra yıkılıyor çok zor bi süreç cidden
Hormonlar vücudumuzu şaşırtıyor ben klomen kullandığım ay adetim çok az geliyor tamamen hiç sokulemiyorum rahim filmi cekindigim ayda adetimin 19. Günü adet oldum çok erken kendimizle çok oynatiyoruzÜç gün önceden adet oldum bu ay şaşırdım valla normalde hep gecikirdi geçen ay iğnenin 16. Gününde adet oldum bu ay 13. Günü
Aynen canım benim de birinci senem yani ilk kaybım oldu benim 19 haftalık düşük oldu kaybettim bebeğimi. Sonra zaten cesaret edemedim bi süre düşünemedim tekrardan gebeliği. Son 6 7 aydır düşünüyorum işte tedavimin de ikinci ayıHemde okadar zorki adet gördüğü halde bile insan acaba mi ki diyor hala gormussun adet sen hala umut besliyorsun çok zor çok senelerce bekleyenlere Allah sabır versin benim daha 1 buçuk senem inşallah tez vakitte hepimiz sevinçli haberi aliriz
Ben bu ay resmen hamileyim sandım. Kırmızıları görünce de salak gibi hissettim kendimi. O kadar belirti vardı ki anlatamam psikolojik mi ilaçlardan mi anlamadımHormonlar vücudumuzu şaşırtıyor ben klomen kullandığım ay adetim çok az geliyor tamamen hiç sokulemiyorum rahim filmi cekindigim ayda adetimin 19. Günü adet oldum çok erken kendimizle çok oynatiyoruz
Kaybın için çok üzüldüm canım ama şöyle düşün bak hamile kalabiliyorsun ben hiç kalamadim ama tuplerim tıkalı çıktı 14 ay boşu boşuna uğraşmisim tüpler tikaliymis bu ay tuplerim açık 2. Denemem ondan biraz umutla niyorum ama çokta kendimi kaptirmamaya çalışıyorum haftasonu gelecek ben kırmızıları yine gorecem gibiAynen canım benim de birinci senem yani ilk kaybım oldu benim 19 haftalık düşük oldu kaybettim bebeğimi. Sonra zaten cesaret edemedim bi süre düşünemedim tekrardan gebeliği. Son 6 7 aydır düşünüyorum işte tedavimin de ikinci ayı
Psikoloji çok etkiliyor gerçekten bende çok kendime belirti arıyor ve hepsinide buluyordum ilaçlarda yapıyor ya dediğim gibi hep vücudumuza hormon alıyoruzBen bu ay resmen hamileyim sandım. Kırmızıları görünce de salak gibi hissettim kendimi. O kadar belirti vardı ki anlatamam psikolojik mi ilaçlardan mi anlamadım
Canım benim sağol allah razı olsun. Gerçekten zor bi dönem geçirdim o aralar allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor toparladım. Daha beterinden korusun diye dua ettim hep. Ama şimdi de oluvermeyince üzülüyorum. İlk gebeliğim de klomen kullandım çatlatma iğnesi bile olmadım o ay hamile kaldım ama bu sefer nasip olmadı hemen. İnşallah senin de olur bi an evvel bak tüplerin de açılmış çok şükürKaybın için çok üzüldüm canım ama şöyle düşün bak hamile kalabiliyorsun ben hiç kalamadim ama tuplerim tıkalı çıktı 14 ay boşu boşuna uğraşmisim tüpler tikaliymis bu ay tuplerim açık 2. Denemem ondan biraz umutla niyorum ama çokta kendimi kaptirmamaya çalışıyorum haftasonu gelecek ben kırmızıları yine gorecem gibi
Canım inşallah bir mucize olur allahtan Ümit kesilmez. Takip ediyorum elinde bir test varsa test yapsan ? Netleşir hem.Ah keşke öyle olmasını o kadar çok isterim ki..ama yerleşme kanaması bu kadar olmaz sanırım
Geçmiş olsun canım
tuz içeren zeytin turşu gibi yiyecekler tüketebilirsin birde uzanabileceğin bir yer varsa uzanıp ayaklarını biraz yukarı kaldırırsan kan basıncı dengelenir diye biliyorum
Geçmezsede ihmal etme nasıl yüksekliği problemse düşüklüğüde problem
Vakti zamanı var işte kayıp daha kotu çok iyi anlayabiliyorum inşallah gelecek ay kalırsın canım bı sorun falan yok demi eğer yoksa biraz sal bence kafanı rahatlat ben bu ay olursam gitmeyeceğim biraz kendim deneyeceğim doktorumda öyle dedi eşimle ikimize size şunu öneririm olmaması için hiç bi engel görünmüyor biraz stres var belli burdan çıkın gidin 1 sene deneyin olur dediCanım benim sağol allah razı olsun. Gerçekten zor bi dönem geçirdim o aralar allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor toparladım. Daha beterinden korusun diye dua ettim hep. Ama şimdi de oluvermeyince üzülüyorum. İlk gebeliğim de klomen kullandım çatlatma iğnesi bile olmadım o ay hamile kaldım ama bu sefer nasip olmadı hemen. İnşallah senin de olur bi an evvel bak tüplerin de açılmış çok şükür
Ah evet canım ya ondan hiç umutlanamıyorumda..gelir bugün yarın kesinn diyorum. Rahim filmi kaçıncı gün çekildi sizin. Adetten hemennsonra çekiyorlar sanırımCanım kırmızı gorduysen eğer malesef değildir klomen böyle yapıyor benim 2 ay önce kullandigimda arada görmüştüm kirmzi senin gibi hep kahverengi geliyordu hatta rahim filmine gitmeden test yapmıştım acaba hamile miyim niye böyle oldu diye negatif çıkmıştı klomen öyle yapıyor malesef
Okuldayım şuan akşama kadar olmazsam yapayım olmadı. Ahhh ah mucizelere o kadar çok ihtiyacımız var kiiiCanım inşallah bir mucize olur allahtan Ümit kesilmez. Takip ediyorum elinde bir test varsa test yapsan ? Netleşir hem.
İnşallah hamilelik haberimi aldığım ayda benim de hiç bir leke vs gelmezLekelenme tarzı oluyor diyorlar hiç başıma gelmedi canım ilk gebeliğimde de olmadı bende. Kimisi diyor iki üç saate kesildi kimisi üç gün sürdü. Ondan dedim belki lekelenme az az geliyorsa yerleşmedir diye
Benim o ay hiç gelmemişti kuzum sonra dedim gidip rahim filmi cekincem ya hamileysem diye ama malesef ki klomen yüzünden öyle olmuş adetimin 7. Günü çektirdim canım 19. Günde erkenden adet oldum bu ay da bekliyorum bakalım tüpler açık biraz umudum varAh evet canım ya ondan hiç umutlanamıyorumda..gelir bugün yarın kesinn diyorum. Rahim filmi kaçıncı gün çekildi sizin. Adetten hemennsonra çekiyorlar sanırım
Hayırlısı olsun canımm inşallah evet rahim filmi çekilince 3 ay şans çok yüksekmiş, hadi inşalllah bizlerin de olurrr kaç gününüz kaldı bataBenim o ay hiç gelmemişti kuzum sonra dedim gidip rahim filmi cekincem ya hamileysem diye ama malesef ki klomen yüzünden öyle olmuş adetimin 7. Günü çektirdim canım 19. Günde erkenden adet oldum bu ay da bekliyorum bakalım tüpler açık biraz umudum var
Valla kuzum bana doktor multikistk over görünümü var pkoya benzer ama onun gibi değil dedi. Zaten kilo problemim kullanmam vesaire yok. Pko şikayetleri yok insülindir vesaire. Sadece adetlerim çok gecikiyor. Lh fsh oranım da iyi çok bi sorun yok fsh 4.50 lh 5 çıktı geçende çok yüksek değil dedi. Galiba dediğin gibi stres de tetikliyor eşimde de problem yokVakti zamanı var işte kayıp daha kotu çok iyi anlayabiliyorum inşallah gelecek ay kalırsın canım bı sorun falan yok demi eğer yoksa biraz sal bence kafanı rahatlat ben bu ay olursam gitmeyeceğim biraz kendim deneyeceğim doktorumda öyle dedi eşimle ikimize size şunu öneririm olmaması için hiç bi engel görünmüyor biraz stres var belli burdan çıkın gidin 1 sene deneyin olur dedi
İnşallah kuzumİnşallah hamilelik haberimi aldığım ayda benim de hiç bir leke vs gelmez
Son 5 inşallah çok beklemeden kavuşuruz bizdeHayırlısı olsun canımm inşallah evet rahim filmi çekilince 3 ay şans çok yüksekmiş, hadi inşalllah bizlerin de olurrr kaç gününüz kaldı bata
Zaten hamile kalmışsın birdaha kalabilirsin içimizi biraz rahatlatabilsek işte ben hiç kalamadigim için tedirginim bikere kalsam bak ben hamile kalabiliyorum diyeceğim ama yok hiç umutlandırmiyor bile erkenden geliyor adetim benim çevre baskısı çok vardı ilk aydan beri beni rahat bırakmadılarValla kuzum bana doktor multikistk over görünümü var pkoya benzer ama onun gibi değil dedi. Zaten kilo problemim kullanmam vesaire yok. Pko şikayetleri yok insülindir vesaire. Sadece adetlerim çok gecikiyor. Lh fsh oranım da iyi çok bi sorun yok fsh 4.50 lh 5 çıktı geçende çok yüksek değil dedi. Galiba dediğin gibi stres de tetikliyor eşimde de problem yok
Canım benim sende kalırsın ben bu adet düzensizliğimle kaldıysam sen hayli hayli kalırsın ama stres çok etkiliyor. Ah o çevre baskısı yok mu beni de deli ediyor. Eee yok mu çocuk diye sormaları yok mu bideZaten hamile kalmışsın birdaha kalabilirsin içimizi biraz rahatlatabilsek işte ben hiç kalamadigim için tedirginim bikere kalsam bak ben hamile kalabiliyorum diyeceğim ama yok hiç umutlandırmiyor bile erkenden geliyor adetim benim çevre baskısı çok vardı ilk aydan beri beni rahat bırakmadılar
Keşke okadarla kalsaydı evliliğimin ilk ayında korunmayın baskıları her adet dönemimde oldunmu soruları benim adet dongumu benden iyi bilmeleri şu şu böyle hamile kaldı diye baskı yaparak bana onları yaptırıp olmayınca Allah Allah demeleri sanki o kaldı diye bende kalacam ayh daha neler neler bu ay herkes e resti çektim bana bidaha adet oldunmu diye sormayın hamile kalsam haberiniz olur dedim bu konuyu bana açmayın diye baya tersledim eşimle aram bozulacak o derece yani belki ben o strese sokulmasaydim hamile kalacaktım yaCanım benim sende kalırsın ben bu adet düzensizliğimle kaldıysam sen hayli hayli kalırsın ama stres çok etkiliyor. Ah o çevre baskısı yok mu beni de deli ediyor. Eee yok mu çocuk diye sormaları yok mu bidebirgün birini çok pis terslicem dokuz aylık doğurmak üzereyim haberin yok mu dicem olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?