- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
İnşallahh canımmSon 5 inşallah çok beklemeden kavuşuruz bizde
Ayıp ya böyle şeyler sorulmaz resmen özeline giriyorlar seninKeşke okadarla kalsaydı evliliğimin ilk ayında korunmayın baskıları her adet dönemimde oldunmu soruları benim adet dongumu benden iyi bilmeleri şu şu böyle hamile kaldı diye baskı yaparak bana onları yaptırıp olmayınca Allah Allah demeleri sanki o kaldı diye bende kalacam ayh daha neler neler bu ay herkes e resti çektim bana bidaha adet oldunmu diye sormayın hamile kalsam haberiniz olur dedim bu konuyu bana açmayın diye baya tersledim eşimle aram bozulacak o derece yani belki ben o strese sokulmasaydim hamile kalacaktım ya
Olsun canım hiç moralini bozma. Rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor diyorlar. Vardır bir hayır bunda da kim bilir belki bebişin bu rahim filminden sonra seninle olurVe kesin olarak adet oldum kızlar.doktorumu aradım 7. Günü ara beni 8. Günü rahim filmi için gel dedi.Sumeyyecakmakk gurbetgulu16 L Lalalala1 @sekila breezerose
İnşallahh canımm hayırlısı bakalımOlsun canım hiç moralini bozma. Rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor diyorlar. Vardır bir hayır bunda da kim bilir belki bebişin bu rahim filminden sonra seninle olur
Yaşanılan duygular hep mi aynı olurKeşke okadarla kalsaydı evliliğimin ilk ayında korunmayın baskıları her adet dönemimde oldunmu soruları benim adet dongumu benden iyi bilmeleri şu şu böyle hamile kaldı diye baskı yaparak bana onları yaptırıp olmayınca Allah Allah demeleri sanki o kaldı diye bende kalacam ayh daha neler neler bu ay herkes e resti çektim bana bidaha adet oldunmu diye sormayın hamile kalsam haberiniz olur dedim bu konuyu bana açmayın diye baya tersledim eşimle aram bozulacak o derece yani belki ben o strese sokulmasaydim hamile kalacaktım ya
Etiketleyememişim seniTeach_Mavi ne yaptın canım test yaptın mı
Anestezili mi çektireceksin canım inşallah tüpler temizdir sorun yokturEtiketleyememişim senitest yapmaya gerek olmadan adet oldum canım. Haftaya salı rahim filmi çekilcek
bende bu ay dinlenmek istiyorum klomen ve iğne kullanmak istemiyorum en azından bu ay için psikolojimin de vücudumun da buna ihtiyacı varİnşallahh canımm hayırlısı bakalım
Aminn çok zor süreçler Allah hepimize sabır versinYaşanılan duygular hep mi aynı olurAllah sabır versin hepimize
Kaç defa kullandın klomen. Bu ay kafanı boşaltarak denemeyi dene canım. Meditasyona başlamak istiyorum youtube da videolar var gece yatmadan dinliyordum bir ara iyi geliyordu yine başlayım diyorumbende bu ay dinlenmek istiyorum klomen ve iğne kullanmak istemiyorum en azından bu ay için psikolojimin de vücudumun da buna ihtiyacı var
Aynen canım anestezili çektircem. Benim acı eşiğim çok düşük dayanamamAnestezili mi çektireceksin canım inşallah tüpler temizdir sorun yoktur
Valla canım iki aydır kullanıyorum ama ben ayda iki kutu kullandım hep. Doktor geç etki ediyor diye hep öyle yaptı.Kaç defa kullandın klomen. Bu ay kafanı boşaltarak denemeyi dene canım. Meditasyona başlamak istiyorum youtube da videolar var gece yatmadan dinliyordum bir ara iyi geliyordu yine başlayım diyorum
Korkma canım içini ferah tutAynen canım anestezili çektircem. Benim acı eşiğim çok düşük dayanamaminşallah bir sıkıntı yoktur
İnşallahh canımm sen ne durumdasınKorkma canım içini ferah tutFilmden sonra şansın daha yüksek
Klomen herkese farklı etkiliyormuş evet. Hayırlısı olsun canımm bakalım bu ay bizleri neler bekliyorValla canım iki aydır kullanıyorum ama ben ayda iki kutu kullandım hep. Doktor geç etki ediyor diye hep öyle yaptı.
Aynen canım hayırlısı bakalım inşallahKlomen herkese farklı etkiliyormuş evet. Hayırlısı olsun canımm bakalım bu ay bizleri neler bekliyor
Canım ben şimdi gördüm. Şimdi ne desek boş, bugün izin ver kendine. Adet oldum mu olacak mıyım beklentisi adet olmaktan daha zor bilmem sende de öyle oluyor mu ama ben adetlikten kafam aşırı rahat oluyor ilk şoku atlattıktan sonra.Ve kesin olarak adet oldum kızlar.doktorumu aradım 7. Günü ara beni 8. Günü rahim filmi için gel dedi.Sumeyyecakmakk gurbetgulu16 L Lalalala1 @sekila breezerose
Canım ben şimdi gördüm. Şimdi ne desek boş, bugün izin ver kendine. Adet oldum mu olacak mıyım beklentisi adet olmaktan daha zor bilmem sende de öyle oluyor mu ama ben adetlikten kafam aşırı rahat oluyor ilk şoku atlattıktan sonra.
Bende kendimi olumsuz sonuca hazırlıyorum o yüzden test falan yapmıyorum bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, pozitif olup sağlıksız ilerlemesi daha kötü. Tez vakitte kavuşalım inşallah evlatlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?