Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayıp ya böyle şeyler sorulmaz resmen özeline giriyorlar senin

Yaşanılan duygular hep mi aynı olur Allah sabır versin hepimize

bende bu ay dinlenmek istiyorum klomen ve iğne kullanmak istemiyorum en azından bu ay için psikolojimin de vücudumun da buna ihtiyacı var
Kaç defa kullandın klomen. Bu ay kafanı boşaltarak denemeyi dene canım. Meditasyona başlamak istiyorum youtube da videolar var gece yatmadan dinliyordum bir ara iyi geliyordu yine başlayım diyorum

Kaç defa kullandın klomen. Bu ay kafanı boşaltarak denemeyi dene canım. Meditasyona başlamak istiyorum youtube da videolar var gece yatmadan dinliyordum bir ara iyi geliyordu yine başlayım diyorum
Valla canım iki aydır kullanıyorum ama ben ayda iki kutu kullandım hep. Doktor geç etki ediyor diye hep öyle yaptı.

Ve kesin olarak adet oldum kızlar.doktorumu aradım 7. Günü ara beni 8. Günü rahim filmi için gel dedi. Sumeyyecakmakk gurbetgulu16 L Lalalala1 @sekila breezerose
Canım ben şimdi gördüm. Şimdi ne desek boş, bugün izin ver kendine. Adet oldum mu olacak mıyım beklentisi adet olmaktan daha zor bilmem sende de öyle oluyor mu ama ben adetlikten kafam aşırı rahat oluyor ilk şoku atlattıktan sonra.

Bende kendimi olumsuz sonuca hazırlıyorum o yüzden test falan yapmıyorum bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, pozitif olup sağlıksız ilerlemesi daha kötü. Tez vakitte kavuşalım inşallah evlatlarımıza

Kesinlikle her ne olursa olsun belirsizlikten iyidir.. En azından önüme bakacağım sürece devam edeceğim.bugün çok ağladım çok yıprattım kendimi ama şimdi iyiyim sakinim.. En azından yeni bir ay yeni umutlar ama beklentiye girmemek adına bu ay ne ovulasyon testi ne macun ne şu ne bu kullanmayacağım. Sadece rahim filmi çekilip gün aşırı ilişki olursa ne ala, olmazsa devam..
Seni heyecanla bekliyorum kuzum kaç gün kaldı bata. Olumsuza hazırla ama olumlu olması için de inancını kaybetme.. İnşallah müjdeli haberini alırızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…