- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Gerçekten kafa rahatlığı çok önemli, bu bebek mevzu inat gibi bir şey yani hele bir hamile kalayım diyoruz ama gerisini düşünmüyoruz pek. En azından ben böyleyim samimi şekilde öz eleştiri yaparsamKesinlikle her ne olursa olsun belirsizlikten iyidir.. En azından önüme bakacağım sürece devam edeceğim.bugün çok ağladım çok yıprattım kendimi ama şimdi iyiyim sakinim.. En azından yeni bir ay yeni umutlar ama beklentiye girmemek adına bu ay ne ovulasyon testi ne macun ne şu ne bu kullanmayacağım. Sadece rahim filmi çekilip gün aşırı ilişki olursa ne ala, olmazsa devam..
Seni heyecanla bekliyorum kuzum kaç gün kaldı bata. Olumsuza hazırla ama olumlu olması için de inancını kaybetme.. İnşallah müjdeli haberini alırızz..
Ben bugün doktora gitmem gerekiyordu aşılama için görüşecektim gitmedim bu ay dinlenmek istiyorum ama eşim yarın git diye ısrar etti beklemeyi düşünüyorumİnşallahh canımm sen ne durumdasın
Kaybın için başın saolsun kuzum üzüldüm.. Ama klişe söz olacak ama gerçekten bak demek ki vücut gebe kalabiliyor inşallah en sağlıklı şekilde alacağız haberini..Gerçekten kafa rahatlığı çok önemli, bu bebek mevzu inat gibi bir şey yani hele bir hamile kalayım diyoruz ama gerisini düşünmüyoruz pek. En azından ben böyleyim samimi şekilde öz eleştiri yaparsam
İğnenin 11. Günü canım, ben geçen ay kürtaj oldum doktor rahim toparlandı dediği için hiç korunmadım ve ipne oldum o yüzden tam adet günümü bilmiyorum ama kürtajdan sonra 30 sayarsam pazar günü oluyor. Pazara kadar beklerim ben, hayırlısı olsun Allah sağlıklı gebelikler versin kürtaj olmak çok zor.
Anladım canım ne zaman istersen kendini hazır hissedersen o zaman başla tedaviye.. Ben de artık süreci hızlandırmak istiyorum rahim filmi bi klomen çattlatma daha Allah korusun hala olmamış olursa aşılama, en son yazın artık tüp bebek.. Yaz tatilinde anca yaptırabilirim okul varken yaptıramamBen bugün doktora gitmem gerekiyordu aşılama için görüşecektim gitmedim bu ay dinlenmek istiyorum ama eşim yarın git diye ısrar etti beklemeyi düşünüyorum
Rahim filmde kistler de gidiyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun canım rahim filmden sonra hemen mi klomen veriyorlar öbür aya mı aksarmış konuştun mu ?Anladım canım ne zaman istersen kendini hazır hissedersen o zaman başla tedaviye.. Ben de artık süreci hızlandırmak istiyorum rahim filmi bi klomen çattlatma daha Allah korusun hala olmamış olursa aşılama, en son yazın artık tüp bebek.. Yaz tatilinde anca yaptırabilirim okul varken yaptıramam
Direkt rahim filmi için gel dedi hiç klomen yada başka bşey kullan demedi. Sanırım malesef diğer aya kalcak ilaç tedavisi. Bu ay belki de kendiliğinden olurRahim filmde kistler de gidiyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun canım rahim filmden sonra hemen mi klomen veriyorlar öbür aya mı aksarmış konuştun mu ?
Aynen canim oyle yaptılar malesef engel olamadım ama resti cektimAyıp ya böyle şeyler sorulmaz resmen özeline giriyorlar senin
İnşallah rahim filmi sana bebek getirsin kuzum sonuçlarin tertemiz çıksın inşallahVe kesin olarak adet oldum kızlar.doktorumu aradım 7. Günü ara beni 8. Günü rahim filmi için gel dedi.Sumeyyecakmakk gurbetgulu16 L Lalalala1 @sekila @breezerose
Amin canım inşallah burda herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor zaten o yüzden insan rahat rahat anlatabiliyor ,Yaşanılan duygular hep mi aynı olurAllah sabır versin hepimize
Canım senin de 11. Günün bugün dimi? Bir belirtin falan var mı?İnşallah rahim filmi sana bebek getirsin kuzum sonuçlarin tertemiz çıksın inşallah
Geçen sefer aklım karismisti ayın 3 ünde doktora gitmiştim yumurta 17 mm de yarın vur demişti ben 4 ünde olmuştum iğne 10. Günüm doktora gittigim günle karıştırdım geçen konustugumuzda . Kasık ağrım var canım bide akıntım var baya beyaz goguslerimde hassaslık başlamadı daha başka da bişey yok şimdilik sende biseyler varmiCanım senin de 11. Günün bugün dimi? Bir belirtin falan var mı?
Aa evet sen benden bir gün geridesin o zaman gün olarak, hadi hayırlısı. Bende kasık ağrısı yok canım sadece göğüs ucu acıması var ama o adet olacağımız zaman da oluyorGeçen sefer aklım karismisti ayın 3 ünde doktora gitmiştim yumurta 17 mm de yarın vur demişti ben 4 ünde olmuştum iğne 10. Günüm doktora gittigim günle karıştırdım geçen konustugumuzda . Kasık ağrım var canım bide akıntım var baya beyaz goguslerimde hassaslık başlamadı daha başka da bişey yok şimdilik sende biseyler varmi
Evet evet aynen öyle bende ya artık herşeyi yaşayıp adet olduğumbicin göğüs ağrısı mesela olduğu ayda adet oldum olmadığı ayda ondan bu belirtiler bişey ifade etmiyorAa evet sen benden bir gün geridesin o zaman gün olarak, hadi hayırlısı. Bende kasık ağrısı yok canım sadece göğüs ucu acıması var ama o adet olacağımız zaman da oluyorakıntı da var çok diyemem. Ben belirtileri çok anlayamıyorum zaten biraz insanın kendini dinlemesi ile de alakalı sanki. Belki önceden de oluyordu ama ben gebelik düşünmediğinden farketmiyordum hiç bilmiyorum, haftaya bu zaman ak koyun kara koyun belli olmuş olur :)
En iyisini yapmışsın. Bende verebilsem keşke cevaplarınıAynen canim oyle yaptılar malesef engel olamadım ama resti cektim
Artık eşimle aram bozulmaya başlamıştı canım ister istemez ona patlıyordum ağlıyordum şöyle sormasinlar diyordum oda ailesine bişey diyemiyor bana ne baskısı yapıyorlar diye cikisiyorlarda en son artık ben söyledim şimdi hiç soramiyorlarEn iyisini yapmışsın. Bende verebilsem keşke cevaplarını
Aynı bende şüpheleniyorum kistten ya ama 2 ay önce klomen sağ tarafında kist yapmış hiç sancim olmamıştı böyle ben anlayamıyorum artık hiç bişey vücudum benle oyun oynuyor resmen taniyamiyorum artık kendimi inşallah kist değilde bebislerimiz tutunmaya çalışıyordurKızlar aranızda hiç kist olan var mi? Bu klomen bende bu ay kist yaptı sanırım sol kaşığım acayip batıyor şüphelenmeye başladım
En iyisini yapmışsın canım yoksa susmazlardı zatenArtık eşimle aram bozulmaya başlamıştı canım ister istemez ona patlıyordum ağlıyordum şöyle sormasinlar diyordum oda ailesine bişey diyemiyor bana ne baskısı yapıyorlar diye cikisiyorlarda en son artık ben söyledim şimdi hiç soramiyorlar
Benimki kist değil galiba üşüttüm bu ay bilmiyorum ki kafam karıştıAynı bende şüpheleniyorum kistten ya ama 2 ay önce klomen sağ tarafında kist yapmış hiç sancim olmamıştı böyle ben anlayamıyorum artık hiç bişey vücudum benle oyun oynuyor resmen taniyamiyorum artık kendimi inşallah kist değilde bebislerimiz tutunmaya çalışıyordur
İnşallah olur ilaça gerek kalmaz canım hakkında hayırlısı olsun çekilecek ay ve ilk üç ay çok yüksek hamile kalman ilaçsız kendiliğinden gelir mucizenDirekt rahim filmi için gel dedi hiç klomen yada başka bşey kullan demedi. Sanırım malesef diğer aya kalcak ilaç tedavisi. Bu ay belki de kendiliğinden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?