- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
İnsanlar çok acımasız sorularla bunaltıyorlar aslında kimse kimseye karışmasa olacak belkiAmin canım inşallah burda herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor zaten o yüzden insan rahat rahat anlatabiliyor ,
İnşallah canımm inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşalımmİnşallah olur ilaça gerek kalmaz canım hakkında hayırlısı olsun çekilecek ay ve ilk üç ay çok yüksek hamile kalman ilaçsız kendiliğinden gelir mucizen
Yaa çok üzüldüm ama çok erken dahaKızlar herkese günaydın. Ben çatlatmak iğnesinin 12. Gününde bu sabah regl ile uyandım, bir sonraki ay tekrar iğne ile devam etmeyi düşünüyorum. Kalan arkadaşlarıma başarılar
Canım klomen den dolayı benimde aynı oldu az ve ağrısız . Benimde var kilo problemi m biraz vermeye çalışıyorum ama çok zorBenimki kist değil galiba üşüttüm bu ay bilmiyorum ki kafam karıştıdeğişik bu ay çok adet sancım da yok normal kanamam var aşırı da değil. Geçen ay aşırı olmuştu kanamam. Zaten bu ay ara vericem psikolojikmen iyi değilim. Bide bu ay herbalife ile zayıflamayı düşünüyorum biraz kilo verirsem belki bu yumurta tembelliğine iyi gelir
Aynen öyle cnm sendedemi baskı varİnsanlar çok acımasız sorularla bunaltıyorlar aslında kimse kimseye karışmasa olacak belkiiyi ki KK var dertleşiyoruz
Klomen iyice dengemi bozdu tövbe yarabbiCanım klomen den dolayı benimde aynı oldu az ve ağrısız . Benimde var kilo problemi m biraz vermeye çalışıyorum ama çok zor
Evet canım baskı çok. Çevreden kv sorunuAynen öyle cnm sendedemi baskı var
Çok kilolu değilsin olacak oldumu herkes in her şekilde oluyor biz herşeyi düşünmek zorunda kalıyoruz işteKlomen iyice dengemi bozdu tövbe yarabbihormon sonuçta. Bu ay dinlendireceğim vücudumu. Psikolojik olarak da buna ihtiyacım var inşallah zayıflarım biraz da beş altı kilo gitse çok iyi olur. Çok kilolu değilim 64 kiloyum ama yumurta tembelliği için zayıflamak egzersiz yeme düzeni önemli
Ayy aynen bide baskı yapmıyorum demiyormu baskının alasını yaptınız farkında değilsinizEvet canım baskı çok. Çevreden kv sorunu
Kadını seviyorum ama sırf bu yüzden aramak, görüşmek dahi istemiyorum. Eşime patlıyorum arada. Sende de var mıAyy aynen bide baskı yapmıyorum demiyormu baskının alasını yaptınız farkında değilsiniz
Bende çok seviyorum çok destek oluyorlar her konuda kötülüğümede konuşmuyor biliyorum ama birazciık fazla soru soruyorlar her ay adetimi takip ederler buda beni sıktı bende aynı son zamanlarda hiç gitmek istemedim sırf soru sorulmasın diye uzaklastiriyorlar farkında değiller benim malesef ilk aydan başladı tabi ilk ay korunmayın baskısı vardiKadını seviyorum ama sırf bu yüzden aramak, görüşmek dahi istemiyorum. Eşime patlıyorum arada. Sende de var mı
Maalesef canımÇok kilolu değilsin olacak oldumu herkes in her şekilde oluyor biz herşeyi düşünmek zorunda kalıyoruz işte
Bende de arkadaş çevresi var eşimin ailesi değil deKadını seviyorum ama sırf bu yüzden aramak, görüşmek dahi istemiyorum. Eşime patlıyorum arada. Sende de var mı
İnşallah çok bekletmeden gelirler bize ,Maalesef canımherşeyi yapmak istiyor insan her duyduğunu yeter ki bebeğim olsun diye ama işte verecek olan rabbim aslında.. bu çabalarımızın gayretlerimizin meyvesini verecek bize ben inanıyorum her nasip vaktine esirmiş
çok kotu bır durum ya gercektenBende çok seviyorum çok destek oluyorlar her konuda kötülüğümede konuşmuyor biliyorum ama birazciık fazla soru soruyorlar her ay adetimi takip ederler buda beni sıktı bende aynı son zamanlarda hiç gitmek istemedim sırf soru sorulmasın diye uzaklastiriyorlar farkında değiller benim malesef ilk aydan başladı tabi ilk ay korunmayın baskısı vardi
Ne güzel keşke bizimkilerde açmasa biz onlardan daha çok istiyoruz bebeğimiz olsun zaten napalim biraz uğraşacağız demekkiçok kotu bır durum ya gercektenadetı takıp etmek ne demek ya.
bıızmkılerde cok sormak ıster ama ben halasını bır kere tersledım kk sormaya cekınır , sadece bır kere sızınde bır bebgınız olsa guzel olur dedı 3yıllık evlıız bnde seneye nasıp olursa dedım o oldu daha açmaz konuyu
Benim de öyle gerçekten. Adet günümü benden iyi bilir unutmama hiç fırsat vermiyor. Bir de hastane önerisinde bulunup duruyor. Son zamanlarda ben de gitmek istemedim çünkü o kadar sıkıldım ki bu sorulardan yorumlardan. Aile yapısı birbirine benziyor sanırım bizimkiler de korunmama konusunda her zaman baskı vardı ve hala kurtulamadımBende çok seviyorum çok destek oluyorlar her konuda kötülüğümede konuşmuyor biliyorum ama birazciık fazla soru soruyorlar her ay adetimi takip ederler buda beni sıktı bende aynı son zamanlarda hiç gitmek istemedim sırf soru sorulmasın diye uzaklastiriyorlar farkında değiller benim malesef ilk aydan başladı tabi ilk ay korunmayın baskısı vardi
Senin neyse ki aile değil arkadaşı silip atabiliyorsun ama aile öyle olmuyor. Şanslısın bu konuda. Benim de bir arkadaşım hamile karnının resmini atıp duruyordu başlarda sevinirken sonra canımı yakmaya başlamıştıBende de arkadaş çevresi var eşimin ailesi değil deay etrafım kuyu kazan arkamdan konuşanlarla doluymuş meğer. Arkadaşlarımdan uzaklaştım iyice
Evett keisnlikle bizim kadar istemeyezlerNe güzel keşke bizimkilerde açmasa biz onlardan daha çok istiyoruz bebeğimiz olsun zaten napalim biraz uğraşacağız demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?