- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Canım ben baya söyledim eşimde soyledi sormayın haberiniz olur zaten hastaneye falanda artık gitmiyoruz dedik henüz soran yok ama adetime az kaldı kesin bu sefer yine soracaklar da bakalımBenim de öyle gerçekten. Adet günümü benden iyi bilir unutmama hiç fırsat vermiyor. Bir de hastane önerisinde bulunup duruyor. Son zamanlarda ben de gitmek istemedim çünkü o kadar sıkıldım ki bu sorulardan yorumlardan. Aile yapısı birbirine benziyor sanırım bizimkiler de korunmama konusunda her zaman baskı vardı ve hala kurtulamadım
Bat ne zaman canım. Biz de söyledik bir süre sormuyorlar sonra bir iki gidince tekrar aynı muhabbet. Ben de bu ay hastaneye gitmemeye karar verdim. Aklımdan çıkarmak istiyorumCanım ben baya söyledim eşimde soyledi sormayın haberiniz olur zaten hastaneye falanda artık gitmiyoruz dedik henüz soran yok ama adetime az kaldı kesin bu sefer yine soracaklar da bakalım
O da doğru canım sizinki daha zor aileye bişey de denmiyor. Benim de var öyle arkadaş sürekli paylaşıyor çocuğunu çok güzel çocuk doğurmuşum iyi ki Doğurdum bilmemne başlarda pek takmıyordum ama iyice canımı yakmaya başladı. Sürekli yanımda da böyle sosyal medyada daSenin neyse ki aile değil arkadaşı silip atabiliyorsun ama aile öyle olmuyor. Şanslısın bu konuda. Benim de bir arkadaşım hamile karnının resmini atıp duruyordu başlarda sevinirken sonra canımı yakmaya başlamıştı
4 günüm kaldı ama olacak gibi hissediyorumBat ne zaman canım. Biz de söyledik bir süre sormuyorlar sonra bir iki gidince tekrar aynı muhabbet. Ben de bu ay hastaneye gitmemeye karar verdim. Aklımdan çıkarmak istiyorum
Karşısındaki ne düşünür diye hiç düşünmüyor bu insanlar benim kuzenim hamileydi sürekli paylaştı durdu bende içten içe üzülüyordum çünkü ne kadar çok istediğimi biliyordu bebeği 8 aylıkken karnında öldü neden olduğu belli değil ben okadae paylaşım yapmaya karşıyım okadar göze sokmaya gerek yok tabiki çok üzüldüm asla öyle bişey olsun istemezdim ama karşısındaki ne düşünür diye asla düşünmüyorlar hamileysem çocuğun varsa var göze sokmaya gerek yok karşındakinin canını yakiyorsun ... Bak bide şöyle bı ornek var başka kuzenim 6 senedir çocuğu olmuyordu ona hiç konu acmiyorduk çok ama çok dikkatli davranıyorduk hepimiz şimdi tüp bebek yaptirdi bebeği tutmus çok ama çok sevindim 6 senedir bekliyordu ve asla göze sokma huyları yok öyle insanlar benden uzak dursun sağlıkla.kucagina alsın inşallah bizede nasip olsunO da doğru canım sizinki daha zor aileye bişey de denmiyor. Benim de var öyle arkadaş sürekli paylaşıyor çocuğunu çok güzel çocuk doğurmuşum iyi ki Doğurdum bilmemne başlarda pek takmıyordum ama iyice canımı yakmaya başladı. Sürekli yanımda da böyle sosyal medyada da
Aynen aileye bir şey denmiyor sonra eşine patlıyor insan. Sen şanslısınO da doğru canım sizinki daha zor aileye bişey de denmiyor. Benim de var öyle arkadaş sürekli paylaşıyor çocuğunu çok güzel çocuk doğurmuşum iyi ki Doğurdum bilmemne başlarda pek takmıyordum ama iyice canımı yakmaya başladı. Sürekli yanımda da böyle sosyal medyada da
İnşallah olmazsın canım4 günüm kaldı ama olacak gibi hissediyorum
Aynen öyle gerçekten düşünmüyorlar ve çok cahiller. Sadece çocuk doğurmalarıyla övünebiliyorlar ve bunu meziyet olarak görüp karşısındaki insanı düşüncesizce eziyorlar farkında olmadan. Kendini geliştirmemiş insanlar bunlar işte. Gerçekten kendini geliştirmiş insan farklı pencerelerden bakarak ince düşünüyor ve incitmiyor. Hep böyle insanlara rastlasak keşkeKarşısındaki ne düşünür diye hiç düşünmüyor bu insanlar benim kuzenim hamileydi sürekli paylaştı durdu bende içten içe üzülüyordum çünkü ne kadar çok istediğimi biliyordu bebeği 8 aylıkken karnında öldü neden olduğu belli değil ben okadae paylaşım yapmaya karşıyım okadar göze sokmaya gerek yok tabiki çok üzüldüm asla öyle bişey olsun istemezdim ama karşısındaki ne düşünür diye asla düşünmüyorlar hamileysem çocuğun varsa var göze sokmaya gerek yok karşındakinin canını yakiyorsun ... Bak bide şöyle bı ornek var başka kuzenim 6 senedir çocuğu olmuyordu ona hiç konu acmiyorduk çok ama çok dikkatli davranıyorduk hepimiz şimdi tüp bebek yaptirdi bebeği tutmus çok ama çok sevindim 6 senedir bekliyordu ve asla göze sokma huyları yok öyle insanlar benden uzak dursun sağlıkla.kucagina alsın inşallah bizede nasip olsun
Veririm tabi inşallah olmam yaaaİnşallah olmazsın canımHaber ver bize de
Keşke canım keşke ben hep ince düşünürüm keşke benim davrandigim gibi davransalaar bana daAynen öyle gerçekten düşünmüyorlar ve çok cahiller. Sadece çocuk doğurmalarıyla övünebiliyorlar ve bunu meziyet olarak görüp karşısındaki insanı düşüncesizce eziyorlar farkında olmadan. Kendini geliştirmemiş insanlar bunlar işte. Gerçekten kendini geliştirmiş insan farklı pencerelerden bakarak ince düşünüyor ve incitmiyor. Hep böyle insanlara rastlasak keşke
Allah büyüktür canım Allah’a havale ediyorum ben artık sende öyle yapKeşke canım keşke ben hep ince düşünürüm keşke benim davrandigim gibi davransalaar bana da
Ben sakın kalamiyorum işte sabrediyorum baya bı bakıyorum hala aynilar patlıyorum bu ay o patlamayı yaşadımAllah büyüktür canım Allah’a havale ediyorum ben artık sende öyle yap
Ah yaa hayırlısı olsun kuzum. Erken olması geç olmasından iyidir.3. Günü git doktora bakalım ne diyecek.. Belki de çatlatma iğnesi öncesinde mi çatladı ki yumurta.. Gerçi bunu doktor görürdü söylerdi. Takipteyim seni 2022 de kavuşcaz bebeklerimize inşallahhKızlar herkese günaydın. Ben çatlatmak iğnesinin 12. Gününde bu sabah regl ile uyandım, bir sonraki ay tekrar iğne ile devam etmeyi düşünüyorum. Kalan arkadaşlarıma başarılar
Canım yok iğneyi usg de yumurta gördüğü gün vuruldum. Ama 21-23 mmydi yumurtam.Ah yaa hayırlısı olsun kuzum. Erken olması geç olmasından iyidir.3. Günü git doktora bakalım ne diyecek.. Belki de çatlatma iğnesi öncesinde mi çatladı ki yumurta.. Gerçi bunu doktor görürdü söylerdi. Takipteyim seni 2022 de kavuşcaz bebeklerimize inşallahh
Olabilir evet belli bir sayı üzerine çıktığında kalitesizleşip kistleşiyormuş.. Benim de 20 21 22 mm ydi. Doktor iyi de demişti üçünden biri de tutmaz mıııCanım yok iğneyi usg de yumurta gördüğü gün vuruldum. Ama 21-23 mmydi yumurtam.
2 gün sonra kontrole gittiğimde ise 23 olan çatlamış 21 olan 25 mm olup kiste dönmüş ama çatlayıp dönmüş dedi doktor.
Ben düşününce şimdi o 23 mm olan yumurta atıyorum 1 gün sonra çatladıysa bile 24 mm civarı olacak ve bence yumurta yine kalitesiz oldu. Benim yumurtalar erken büyüyor sanki, o yüzden takip edilip 18-20 arası vurulması lazım gibi geliyor bana.
Canım bende senin gibi oldum bu ay . Benim de yumurtalığım 25 mm di doktor çatlatma iğnesi vurdu iğnenin 16. Günü adet olmam gerekirken 12. Günü oldum. Sanırım dediğin gibi çok büyük olduğun için kalitesi düşüyorCanım yok iğneyi usg de yumurta gördüğü gün vuruldum. Ama 21-23 mmydi yumurtam.
2 gün sonra kontrole gittiğimde ise 23 olan çatlamış 21 olan 25 mm olup kiste dönmüş ama çatlayıp dönmüş dedi doktor.
Ben düşününce şimdi o 23 mm olan yumurta atıyorum 1 gün sonra çatladıysa bile 24 mm civarı olacak ve bence yumurta yine kalitesiz oldu. Benim yumurtalar erken büyüyor sanki, o yüzden takip edilip 18-20 arası vurulması lazım gibi geliyor bana.
Bende beyaz akıntı oldu çok dediğin gibi de olduKizlar ya benim yumurtlama akıntısına benzer akıntım var Adete yakın sizinde oluyormuydu sanki benim oluyordu
Kesin adet geliyorBende beyaz akıntı oldu çok dediğin gibi de oldu
Gebelik belirtileriyle adet belirtileri o kadar benzer ki bi fark yok desem yeridir. O yüzden kesin düşünme adet olana kadarKesin adet geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?