Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inş canım Yumurtan kaç mmdeyken çatlama iğnesi yaptın?
23,5 mm di bi tane yumurtam vardı sol tarafta. Bu benim ikinci denemem. İğnenin etkilerini ilk denemede daha yoğun hissettim hatta mide bulantısından yemek yiyemedim. Bu ay daha değişik iğneyi vurulmadan iki gün önceden hafif kasık ağrısı vardı sol tarafta vurulduktan sonra sol tarafta yine batmalar başladı. Bide bende iğne aşırı uyku yapıyor. Erkenden uyuyorum gözlerim kapanıyor öğlenleri de uyuyp kalıyorum. Bugün 7. Günü iğnenin hayırlısı inşallah hepimiz için

Hayırlısı inş hepimiz için

Büyük ihtimal o vücuttaki beta hcg den kaynaklı oluyor hamilelik belirtileri arasında da yorgunluk halsizlik oluyor ya. Batmalar devam ediyor mu hala canım

Büyük ihtimal o vücuttaki beta hcg den kaynaklı oluyor hamilelik belirtileri arasında da yorgunluk halsizlik oluyor ya. Batmalar devam ediyor mu hala canım
Batma arada oluyor dün daha yoğundu bugün de tuhaf bi ağrı geziniyor kasıklarımda ama deli gibi uykum var çıldırmak üzereyim öğlen uyumama rağmen

Batma arada oluyor dün daha yoğundu bugün de tuhaf bi ağrı geziniyor kasıklarımda ama deli gibi uykum var çıldırmak üzereyim öğlen uyumama rağmen
Ay hadi inşallahhh belirtiler olması güzell devam eder inşallah ben de hiç ağrı sızı bir şey kalmadı ama umutsuzluğa kapılmayacağım hiç belli olmaz

Ay hadi inşallahhh belirtiler olması güzell devam eder inşallah ben de hiç ağrı sızı bir şey kalmadı ama umutsuzluğa kapılmayacağım hiç belli olmaz
Belirtilere hiç takılma tamamen yanıltıyor insanı gerçekten geçen ay ben o kadar belirti yaşadım ki regl olunca tam bi hüsran yaşadım o yüzden belirtilere takılma hiç. Senin kaçıncı günün bugün canım?

Dinlememeye çalışıyorum ben de vücudumu az kaldı belli olur zaten iğnenin 9. Günü bata 7 gün kaldı..

Arkadaş burada yeniyim ama çok merak ettiklerim var. Ben de ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var acaba negatif görüp sonra pozitif çıkan var mı?

İsterseniz yarın kan tahlili verin net şekilde belli olur

Bugün iğnenin 10. Günü büyük güne 6 gün kaldı.. Ayıptır söylemesi sabah fena bir gaz sancısıyla uyandım ishal olmuşum. Bunların belirti ollduğunu sanmıyorm çünkü adet öncesi de olabiliyor. Dua etmeye sabretmeye devam ediyorum. Allahım hepimizin mutluluktan ağlamasına vesile olsun bu ay

Benim de arada adet sancısı gelip gidiyor sanırım adet olucam 8. Gün bugün allahtan Ümit kesilmez yine de ama çok da umutlanmıyorum. Akşama doğru belirtilerim artıyor sabah pek anlamıyorum garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…