- 24 Ocak 2019
- 104
- 44
- 98
- 27
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın benim de iğne günü oldu ilişki sonra 36 saat sonrası oldu bir gün ara verdim ertesi gün tekrar oldu Allah nasip eder inşallahÖyle canım Rabbim mucizelerimizi bize göndersin inş
Amin inş canımHayırlı
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın benim de iğne günü oldu ilişki sonra 36 saat sonrası oldu bir gün ara verdim ertesi gün tekrar oldu Allah nasip eder inşallah
23,5 mm di bi tane yumurtam vardı sol tarafta. Bu benim ikinci denemem. İğnenin etkilerini ilk denemede daha yoğun hissettim hatta mide bulantısından yemek yiyemedim. Bu ay daha değişik iğneyi vurulmadan iki gün önceden hafif kasık ağrısı vardı sol tarafta vurulduktan sonra sol tarafta yine batmalar başladı. Bide bende iğne aşırı uyku yapıyor. Erkenden uyuyorum gözlerim kapanıyor öğlenleri de uyuyp kalıyorum. Bugün 7. Günü iğnenin hayırlısı inşallah hepimiz içinAmin inş canımYumurtan kaç mmdeyken çatlama iğnesi yaptın?
Hayırlısı inş hepimiz için23,5 mm di bi tane yumurtam vardı sol tarafta. Bu benim ikinci denemem. İğnenin etkilerini ilk denemede daha yoğun hissettim hatta mide bulantısından yemek yiyemedim. Bu ay daha değişik iğneyi vurulmadan iki gün önceden hafif kasık ağrısı vardı sol tarafta vurulduktan sonra sol tarafta yine batmalar başladı. Bide bende iğne aşırı uyku yapıyor. Erkenden uyuyorum gözlerim kapanıyor öğlenleri de uyuyp kalıyorum. Bugün 7. Günü iğnenin hayırlısı inşallah hepimiz için
Büyük ihtimal o vücuttaki beta hcg den kaynaklı oluyor hamilelik belirtileri arasında da yorgunluk halsizlik oluyor ya. Batmalar devam ediyor mu hala canım23,5 mm di bi tane yumurtam vardı sol tarafta. Bu benim ikinci denemem. İğnenin etkilerini ilk denemede daha yoğun hissettim hatta mide bulantısından yemek yiyemedim. Bu ay daha değişik iğneyi vurulmadan iki gün önceden hafif kasık ağrısı vardı sol tarafta vurulduktan sonra sol tarafta yine batmalar başladı. Bide bende iğne aşırı uyku yapıyor. Erkenden uyuyorum gözlerim kapanıyor öğlenleri de uyuyp kalıyorum. Bugün 7. Günü iğnenin hayırlısı inşallah hepimiz için
Batma arada oluyor dün daha yoğundu bugün de tuhaf bi ağrı geziniyor kasıklarımdaBüyük ihtimal o vücuttaki beta hcg den kaynaklı oluyor hamilelik belirtileri arasında da yorgunluk halsizlik oluyor ya. Batmalar devam ediyor mu hala canım
Ay hadi inşallahhh belirtiler olması güzell devam eder inşallahBatma arada oluyor dün daha yoğundu bugün de tuhaf bi ağrı geziniyor kasıklarımdaama deli gibi uykum var çıldırmak üzereyim öğlen uyumama rağmen
Belirtilere hiç takılma tamamen yanıltıyor insanı gerçekten geçen ay ben o kadar belirti yaşadım ki regl olunca tam bi hüsran yaşadım o yüzden belirtilere takılma hiç. Senin kaçıncı günün bugün canım?Ay hadi inşallahhh belirtiler olması güzell devam eder inşallahben de hiç ağrı sızı bir şey kalmadı ama umutsuzluğa kapılmayacağım hiç belli olmaz
Dinlememeye çalışıyorum ben de vücudumu az kaldı belli olur zatenBelirtilere hiç takılma tamamen yanıltıyor insanı gerçekten geçen ay ben o kadar belirti yaşadım ki regl olunca tam bi hüsran yaşadım o yüzden belirtilere takılma hiç. Senin kaçıncı günün bugün canım?
bende dinlememekte çalışıyorum kendimi akışa bırakmaya çalışıyorum inşallah olumlu haberler alırsın canım benimDinlememeye çalışıyorum ben de vücudumu az kaldı belli olur zateniğnenin 9. Günü bata 7 gün kaldı..
İnşallah hepimiz alalımm, güzel haberlerinizi bekliyorummbende dinlememekte çalışıyorum kendimi akışa bırakmaya çalışıyorum inşallah olumlu haberler alırsın canım benim
Bende sizinkileri bekliyorumİnşallah hepimiz alalımm, güzel haberlerinizi bekliyorumm
İsterseniz yarın kan tahlili verin net şekilde belli olurArkadaş burada yeniyim ama çok merak ettiklerim var. Ben de ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var acaba negatif görüp sonra pozitif çıkan var mı?
Ve bugün beyaz akıntım geldi. Çok umutlanmakta istemiyorum test yapmaktan sıkıldım. Bi bakayım adet olmazsam yaparım Rabbim her anne babanın kucağına hayırlı evlat nasip etsinİsterseniz yarın kan tahlili verin net şekilde belli olur
Aminnnn çokkk aminVe bugün beyaz akıntım geldi. Çok umutlanmakta istemiyorum test yapmaktan sıkıldım. Bi bakayım adet olmazsam yaparım Rabbim her anne babanın kucağına hayırlı evlat nasip etsin
Aynen inşallah emeklerimiz boşa gitmezAminnnn çokkk amin
Benim de arada adet sancısı gelip gidiyor sanırım adet olucam 8. Gün bugün allahtan Ümit kesilmez yine de ama çok da umutlanmıyorum. Akşama doğru belirtilerim artıyor sabah pek anlamıyorum garipBugün iğnenin 10. Günü büyük güne 6 gün kaldı.. Ayıptır söylemesi sabah fena bir gaz sancısıyla uyandım ishal olmuşum. Bunların belirti ollduğunu sanmıyorm çünkü adet öncesi de olabiliyor. Dua etmeye sabretmeye devam ediyorum. Allahım hepimizin mutluluktan ağlamasına vesile olsun bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?