- 24 Ocak 2019
- 104
- 44
- 98
- 27
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Kan testi yaptır daha da emin olursun canım. İnsan kafayı yiyor gerçekten çok stresli bi durum. Test yapsan bi ayrı yapmasan bi ayrı ikilem sürekli. Allah hayırlı sonuçlar versin inşallahArkadaş burada yeniyim ama çok merak ettiklerim var. Ben de ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var acaba negatif görüp sonra pozitif çıkan var mı?
O konuda bilgim yok benim canım ama diğeri çatladıysa gebelik oluşması için yeterli tek yumurta ile gebe kalan da çok. Diğeri kist olsa doktor söylerdi heralde o da çatladığına işarettir içini ferah tutKızlar herkese günaydın.
Cuma günü çatlatma iğnesi olmuştum gelişen 21-23 mm’lik 2 tane yumurtam vardı. Bugün kontrole geldim yumurtalardan biri çatlamış öteki de ‘ içi sıvı kan dolu ‘gibi bir şey dedi doktorum, % 90 çatlamış olduğu gösterir diye ekledi.
Çatlamasa dahi tek yumurta yeter diğeri hamileliğe engel olmaz dedi. Kan sıvı dolması ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
İlk defa iğne oluyorum, güzel haberler alalım
Yumurta çatladıktan sonra da kistleşebiliyormuş canım bir de öyle bir bilgi verdi belki başına böyle bir şey gelmiş olan vardır ben bildiklerimi aktarayım ilerde nasiplenir kim bilirO konuda bilgim yok benim canım ama diğeri çatladıysa gebelik oluşması için yeterli tek yumurta ile gebe kalan da çok. Diğeri kist olsa doktor söylerdi heralde o da çatladığına işarettir içini ferah tut
Aaa bak onu bilmiyordum ben burdan baya bilgi topluyorum sayenizdeYumurta çatladıktan sonra da kistleşebiliyormuş canım bir de öyle bir bilgi verdi belki başına böyle bir şey gelmiş olan vardır ben bildiklerimi aktarayım ilerde nasiplenir kim bilir
Evet doktoruma güveniyorum olumsuz bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum bundan sonrası beklemek
Senin sürecin nasıl?
Kaybın İçin ne denir bilemedim canım, başın sağolsun daha doğru galiba haftası büyükmüş çünküAaa bak onu bilmiyordum ben burdan baya bilgi topluyorum sayenizdebenim sürecim de benim tedavide ikinci ayım. Pko var bende pko görünümü var diyor doktor ama hormonlarım kilo sıkıntım insülin direncim kıllanmam yok sadece adetlerim çok geç geliyor. Çatlatma iğnesi klomen kullanıyorum ama klomen de çok geç etki gösteriyor bende. İlk gebeliğimde de klomen kullandım doktora gittim kontrole bu ay pek ümitlenmeyelim gelişmemiş demişti ama o ay ben çatlatma iğnesi bile olmadan hamile kaldım. Tabi kaybettim bebeğimi 19. Haftada düşük oldu. Nasip böyleymiş şimdi tekrardan iki seneden sonra kendimde cesaret bulup başlayabildim tedaviye.
Evet canım nasip böyleymiş Allah bizi bu şekilde sınıyor demek ki sabretmek lazım. Senin için de üzüldüm başın sağolsun küçük büyük hiç farketmez sonuçta senin bi parçan. Allah hepimize tekrardan nasip etsin inşallah bu duyguyuKaybın İçin ne denir bilemedim canım, başın sağolsun daha doğru galiba haftası büyükmüş çünkü
Benim de 2 kaybım var ama biri 9 haftalık diğeri düzensiz beta artışı sebebiyle haftası bile bilinmeden bir kürtaj. Yine de hepsi bir travma tabi..
Güvenebileceğin iyi bir doktor ile yola devam etmek insana kendini iyi hissettiriyor ve bu yükü paylaşmış gibi oluyorsun sanki, ben öyleyimbiz de elbet güzel haberler alacağız kiminin yolu biraz meşakkatli.
Aa evet bak benim de öyle gündüz çok bir belirti yok akşamları hafif kasık batmaları başlıyor ama işte regl yaklaşıyor diye de olabilir. İnşallahh hamileliktendirrrBenim de arada adet sancısı gelip gidiyor sanırım adet olucam 8. Gün bugün allahtan Ümit kesilmez yine de ama çok da umutlanmıyorum. Akşama doğru belirtilerim artıyor sabah pek anlamıyorum garip
Olabilir canım belli de olmaz nasip inşallah hepimiz beklediğimiz haberi alırızAa evet bak benim de öyle gündüz çok bir belirti yok akşamları hafif kasık batmaları başlıyor ama işte regl yaklaşıyor diye de olabilir. İnşallahh hamileliktendirrr
Amin canım çok teşekkür ederim. Yarın yapacağım inşallah bakalımKan testi yaptır daha da emin olursun canım. İnsan kafayı yiyor gerçekten çok stresli bi durum. Test yapsan bi ayrı yapmasan bi ayrı ikilem sürekli. Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah
Güzel haberlerimi bekliyorumAmin canım çok teşekkür ederim. Yarın yapacağım inşallah bakalım
Merhaba gebelik testi yaptınız mı?benim iğnenin etkileri 3 gün dolduktan sonra geçti :)
Test yaptınız mı?Amin canım çok teşekkür ederim. Yarın yapacağım inşallah bakalım
Yarın yapacağım inşallah bugün adet günümdü olmadım. Ama belim çok ağrıyor ara ara kaşıklarıma kramp giriyor göğüslerime hiç dokunamıyorum bile aşırı hassas. Böyle adet olacak hissi var gidiyorum yok.Test yaptınız mı?
Neden hala test yapmadınız ben yerinizde olsam duramazdimmYarın yapacağım inşallah bugün adet günümdü olmadım. Ama belim çok ağrıyor ara ara kaşıklarıma kramp giriyor göğüslerime hiç dokunamıyorum bile aşırı hassas. Böyle adet olacak hissi var gidiyorum yok.
Haklısınız ama bu zamana kadar hep yaptım gerçekten artık negatif görmek beni çok üzüyor o yüzden emin olup yapmak daha mantıklı geldi. Bana dua edin umarım hayırlı ve güzel haberler veririzNeden hala test yapmadınız ben yerinizde olsam duramazdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?