3 cocukla ayrı eve çıkmak

Size hakaret etmedim,beni küçümseyen insanın hiç mi yanlışları yok merak ediyorum. Gerçekten hatasız bir insan mısınız? 3. Çocuk karnimda kininizi kusarak neye çare olacağınızı düşünüyorsunuz geçmiş acılara tuz basarak,vicdanınız ve siz !

Canım senin yanındayım bende böyle bir karar aldım bebek büyük aldırmıyorum ama nasibi varmış demekki bende böyle düşünüyorum biraz birikim yapcam eşimden çok soğudum daha önceden ne kadar çok sıkıntı yasadiysamda onu sevdiğim için yanındaydım hep kaniyordum ama artık çok soğudum bende birikim yapcam biri dokuz biri yedi yaşında bir bebek doğacak nasıl olcak bilmiyom katlanabildigim kadar çocukları beraber büyütüp ailemin yanına donucem sogudunmu olmuyor dönüşü birikime başladım nafakada aliniyo yanındayım hergun mutsuz olmaktansa sıkıntılara göğüs germek en güzeli Allah yardımcın olsun işte kadının gücü diyorum ben buna

Herkes eşit sartlarda doğmuyor,vicdanınızla cevap verin koca koca diye öldüğümü nerden biliyorsunuz? 22 yaşında hayat mücadelesi vermeye çalışırken 3 cocukla tanımadığınız halde neyin kini bu ? Yeteri kadar stresli ve üzgünüm zaten,empati yaparak birşeylere destek olabilirsiniz. 4. 5. Yi yap demek ne demek ? Anlattığım kadar biliyorsunuz beni anlattığım kadar yorum yapıyorsunuz.

Çocuklar 12 yaş altiyda ayrı kalıyor nikah için bilgim yok küçüklerde anneden ayrilmiyorlar

Nasil yardımlar alınıyor acaba üç aydan uzun kalınırsa rica etsem cvp verirmisiniz

Çocuklar 12 yaş altiyda ayrı kalıyor nikah için bilgim yok küçüklerde anneden ayrilmiyorlar

Şöyle ki çok küçük çocuktan bahsetmiyorum elbette ama sığınma evinde kalan tanıdığım oldu çocuklar ayrı anneler ayrı yerde demişti onun kaldığı evin bakım evi yokmuş. Bu değişebiliyor. Anne istediği zaman çocuğunu görebiliyor o konuda sıkıntı yok tabi ama ayrı binadaydılar, zaten orda meslek kursu almıştı sürekli elinde çocukla durması zor olurdu

Anladım cnm çocuk büyükse sorun olmaz çocuktan ayrı kalmakta zor benim aklım kalır mesela evlenirken binlerce kez düşünmek lazım insan kendini yakıyor

Yok ben gittiğimde herkesin çocuğu kucağında yatıyordu yani kimse ayırmadı sanırım şehir farkı oldukça kurallar da değişiyor. Benim yaşadığım yerde öyle bir kural yok.

Konu sahibi arkadaşım.yaşın genç.kendince planların var ama dediğim gibi evdeki hesap çarşıya uymaz.ayda 5000 tl kazansan kiraya çık derim ama senin alacağın asgari ücret.500 lira verdikten sonra faturası yemeği derken para biter. Kış olur çocuk hasta olur.bir bakmışsın ilaç parası kalmamış.sana şimdi olur gibi geliyor ama olmaz. Hele hele bebekle hiç olmaz.
Komşuna gelince,kaç yaşında bilmiyorum ama inan belli bir yaştan sonra kimse çocuk sesine tahammül edemiyor.şimdi bedava bakarım der,sonra onunda ihtiyaçları çıkar.ayda kafası almaz çocuk gürültüsünü.
Eşin çocukların kreş parasini verir diyorsun da nasıl emin oluyorsun?olasılıklar üzerine olan yapıyorsun.diyelim ki vermedi?planın nedir?
Dediğim gibi,sen çovuklarınla babanın kapısına gitsen;seni evden mi atacak bebeğiyle?o kadar mi katı yüreği?senin için en iyi yer ailenin yani.doğumdan sonra çalışır hem evin hem çocukların ihtiyaçlarını karşılarsın.ınan böylesi daha iyi

durumunuza çok üzüldüm lafım ne size ne de konu sahibine ama bu zamanda düzgün ailelerde bile tek çocuk bile inanılmaz zor ve masrafliyken niye korunmuyorsunuz bacım?hadi kaza oldu diyelim, linç yiyecem simdi biliyorum ama, kürtaj bile bir seçenek, bile bile sefaletin cehaletin şiddetin içine can doğurmanın hiç mi günahı yok?

size katılıyorum aile destek olmazsa çok çok zor ayakta durması ama anlattığı kadarıyla bu pek mümkün gorünmüyor. Yaşı çok küçük, cahil, hatalar yapmış ama şu anda doğruyu yapmak için çabalıyor, çok pembe bile olsa kendince planlar yapıyor konu sahibi, benim için herşeyden önemli olansa bu planlarda hep çocukları var, asla bırakıp gitmeyi düşünmüyor....her ne kadar zor görünse de bence allah yardım edecek ve bu pembe planlar tutacak konu sahibi ama yine de alternatif olarak çocuklarını bir süre devlete emanet edip düzenini kurduktan sonra geri almayı da düşün...belli ki sen evlatlarını terkedecek analardan değilsin ama şu anda onlar için doğru olan bu bence

Haklısın cnm çok haklısın iki çocuktan sonra yedi yıl yapmadım niye yaptım bende bilmiyorum çok çok pişmanım hadi ikisi büyük bunu niye yaptım kendime çok kızıyorum çok pişmanım artık büyüdü almıyorlar da belkide nasibi vardı bilmiyom çok haklısın bundan sonra ne yapabilirim ona bakicam

Ayrılamam onlardan

Olan olmuş güzel anne, seni üzmek için demedim ben onu, çocuklar benim hassas noktamdır, şu an yaşadığın pişmanlık bile bundan sonra çocukların için çabalayacak bir anne olduğunu gösteriyor, üzülme , ağlama, belli ki dağ gibi güçlü akıllı bir anaları var evlatlarının arkasında, allah da yardım edecektir, serin tut yüreğini

Babaniz daha önce ayrılmak isteyince çocuğunuzu eşinize gönderdi sanırım yanlış anlamadıysam. Bu durumda zaten ona güven olmaz. Peki eski eşinizin sizi rahat bırakacağını ve çocuklarınızın okul ücretini odeyecegine emin misiniz ? Nasıl güveneceksiniz. Gerçi devlet okuluna da devam edebilirler biraz buyuyunce ama yine masraf çok olur. Umarım çocuklarına babalık eder. Peki bu adam sizi hiç mi sevmemiş dayağın geçerli nedeni olmaz da bahanesi nedir?

Ayrılamam onlardan
temelli ayrılmayacaksın ki, yatılı bakıcı gibi düşün, gerekirse her gün gider görürsün, düzenini kurunca geri alırsın, senin çocuklarından vazgeçmeyecek bir kadın olduğunu düşündüğüm için söylüyorum bunu yoksa her kocadan ayrı ayri doğurup devlete bırakıp bi daha doğuran kadınlar da var ,allah onları bildiği gibi yapsın zaten

O kadar katılıyorum ki...
Bu KK'ya yazdığım 10 mesajdan 6sı 'Neden çocuk'.
Sonunu hiç düşünmüyorlar, olan bebelere oluyor.

Merhaba; hevesinizi kırmak istemiyorum ama ne o mobilyacıya; ne de manevi ablaya güvenip yola çıkmayın sakın. Önce bir doğumunuzu yapın bebeğiniz toparlansın eşiniz hala aynıysa ailenize durumu anlatıp artık tamamen bitiriyorum bana size yakın ev açın, çalışacağım deyip destek isteyip destek beklersiniz. Şimdilik bir yere kıpırdamayın, önceki konularınızı da biliyorum cok zordasiniz biliyorum ama biraz daha sabırlı olmaya çalışın.
Üç çocuk, biri de bebek siz kolay zannediyorsunuz ama ne paranız dayanır, ne insanlara güven olur.
Siz şimdilik doğuma konsantre olun lütfen. Sonrası sonra. Ferahlıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…