3 yaşında olduğunu anlamıyor.

Çook şaşkınımm inanamadımmm bu durumaaNasıl kabullenmez bu çocuk bu olayıı hayret ettim halbuki bilmesi lazım bildiğiniz 3 yaşına girmiş kabullenmemesi kötü bir durum bu olayda bir tuhaflık var..Hemenn birlikte bir doktora gidin ama birlikteeKafa buluyosun sanırımm bizimleeAllah iyiliğini versin seninnn...

tahminimce sizinde bişiler öğrenmeniz seneler sürecek

Abartmışsın canım yaa

Koca koca kadınlara yaşını sorma hatasına düşsen 3er 5er kısarlar yaşlarından.

Senin ki yine insaflı davranmış, yarım yaş eksik diye gösteriyor. Yarım yaş için kalp kırmaya değmez

dalga geçmeyin kızla arkadaşlar ya
canım üzülme öğrenır yiğenin yaşını
benim yigenimde kızlara abi diyodu ısrarla ama şimdi öğrendi
sıkma sen güzel canını

Seninki yine iyiymiş canım, bizim ki direkt "meme" diyor kız görünce. Umarım çok uzun sürmez

benim oğlumda 3 yaşını doldurdu bir hafta oluyor 4 demiyor. daha çok küçükler öğrenirlr

Bir derdim var bölümünü okuyup da gülümseyeceğim aklıma gelmezdi :)

Canım ya sende küçkmüşsün yeğeninle niye inat ediyosun demez tabi benim yeğenim 2,5 yaşındayken evin içinde heeeyyyy ben gırkkk yaşındaaiiimmmmmm diye naralar atıyodu kendisisine uzun bi süre gırrkkk yaşındayım diye diyodu soranlara :) Geçer bu durum merak etme :)

yeğenini bilemem de biz 16 yaşındaki akrabaya, teyze bile olsa çocuğumuzu emanet edemeyeceğimizi öğrendik
bunun için de çocuğu ağlatmışsın ya....

Son düzenleme:
şakamı bu :))))) ayy bebek o daha anlamaz normal seneler sonra da hala ben 2.5 yaşındayım demez herhalde büyüdükçe anlar :) ama tatlım sende biraz büyü lütfen o daha çookk küçük böyle şeyleri kafana takmamalısın...

buraya yaş sınırlaması konulsa fena olmaz gibi geliyo bugünkü konuları okuduktan sonra :))

bu yaşlarda normal böyle yapması. Benim de oğlum var 2 yaşına girecek, nasıl inat anlatamam; taşı çatlatır.
Gitme üzerine, sevdiği bir şeyle dikkatini çekersin. Oyuncak alıp 3 yaşında olmadan oynayamazsın dersin. 3 yaşında olur hemen. Sakın üzerine gitme.

2 bucuk yasındaki bi cocuktan pardon 3 yasında olan bi cocuktan ne bekliodun?tamam ben 3 olucam yarın dese mutlumu olucan.sen cocugun yasını tam söylememesini nasıl hazmedemiyorsan cocukta 3 yasına girecegini hazmedemiyor bu kadar cok cocukla cocuk olmaya inatlasmaya ne gerek var.sen inatlasdıkca o bildigini okumaya devam edicek.

8 aylık bir prensesin teyzesiyim keşke kuşum 3 yaşına gelsede teyzesine "ben 2.5 yaşındayım" dese. bıdır bıdır konuşsa, teyzesinin elinden tutup gezse....
ayyy yer teyzesi onuuu

bu dertmi yahu
3 yaşında adı üstünde çocuk bu yaa yani sanki enteresan bi olaymış gibi anlatmışsınız birde yazınızın sonuna üzgün işareti koymuşsunuz allah iyiliğinizi versin

yahu günlerdir ana sayfada bu konu var ben de önemli bi durum var sandım hey allam yarabbim..

ayy çok guldum yaa bırak demesın ne olucak benım oglumda her pasta aldıgımızda dogum gunu yapıp yasını buyultuyor hemen buyuyup evlenmek ıçın :)))

Öyle düşünmesi çok normal.daha çok küçük.
O sanıyor ki ne düşünüyorsa,ne diyorsa o öyledir ve herkes de öyle düşünmelidir.
Üstüne gitme küçüğün bırak 2.5 desin.

ogrenmesi seneler surersemi daha 2.5 yasındaki bir cocuk 5 yasındayımda der 1 yasındayımda nerden bilcek yası ilerledikce farkındalıgı artar zaten bunu dert etmeye ve o yastaki bir cocukla inatlasmaya ne gerek var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…