3 yaşında olduğunu anlamıyor.

benim bi akrabam da 70 oldu ama hala kabullenemiyor. sürekli 65 diyor. diyoruz sen 70 oldun artık.. yoook anlamıyor ne yapcaz bilmiyorum:)))

şaka mı yapıyorsun

çocuk o daha. endişelenme der zamanı gelince :)

bende senin yaşındaydım ama her sene doğum günümde 1 sayı daha ekledim yaşıma, sonra bak kocaman abla oldum. sende böyle olmak istemiyor musun? falan de kandır

çocuk o , inatla bir şey yapmaz

4 yaşında yeğenim var kabul etmiyo ben 5 yaşındayım diyo:) ne var buna bu kadar takılcak

Kaç yaşındasın canım sen? 3 yaş çocuklarda kendi kimliğini oluşturma dönemidir, söylenen herşeye itiraz ederler, en sık kullandıkları kelime ''banane''dir. Anlamadığı için değil, canı istemediği için kabul etmiyor 3 yaşına girdiğini. 3 yaş ayrı bir inatlaşma dönemi, ergenlik ayrı bir inatlaşma dönemi birbirinize girersiniz tabi normal birşey

Hey büyük Allah'ım akıl fikir yarabbim. Bi de ciddiye alıp 9 sayfa yorum yazmışız. Şaka mısın sen ya.

Bende takıntı gibi birşey yaptım illa 3 yaşındayım demesini istiyorum demiyor büyüdün dediğimdede büyümedim ben 2'buçuk yaşındayım diiyorr.

pes yani pes kzım sen büyümemişsinki daha 3 yaşındaki bebeyle mi uğraşıosun çocuğu sinir ediosun.yaptığına bakyaa hiç normal değilsin

boyle konulara cok yorum yapmamaya calısıyorum, polemige acık mevzular, herkesin bakıs acısı farklı, yazsan da anlamı olmuyor cogu kez, yanlıs anlasılmalar vs... ama bunu okurken kalbim sıkıstı resmen.. o cocugun annesi olmadıgın için sukredebildim yalnızca.. 3 yasındaki bir cocuk ile hem de boyle bir konu için inatlaşıp cocugu uzebilen, ustelik bir de hiç ogrenemeyecek diye kaygı yasayan birinin elinde cocuk olmak, cok zor..

Konuyu açanın 16 yaşında olduğunu unutmayalım...

hmm tüh ya söylemesi gerekirdi aslında neden böyle yaptı acaba bi doktora gösterin öğrenmezse yazık olur

pes yani pes kzım sen büyümemişsinki daha 3 yaşındaki bebeyle mi uğraşıosun çocuğu sinir ediosun.yaptığına bakyaa hiç normal değilsin

Siz 16 yaşında nasıl olduğunuzu,nelere hayranlık duyup,ne küçük şeyleri taktığınızı hatırlasanız belki daha tahammüllü olabilirsiniz.
Evet bize göre çocukça ama yeğenine düşkünlüğü her cümlesinden belli.
Sorun yapmış işte,''hiç normal değilsin''derken bencede ileri gitmişsiniz.

valla ben takdir ettim şahsen. 2,5 pardon 3 yaşındaki yeğeniniz ağırlığını koymuş mevzuya; dayatmalara göz yummayacak demek ki...

arkadaşlar kız 16 yaşında yani kendi 16 yaşındaki halinizi düşünün kimbilir neleri kafanıza takıp büyük sorun gibi görüyordunuz. ayrıca ayıp yani kardeşiniz gibi akıl vereceğniz bir kızın üzerine giden arkadaşımız olmuş ben 1 tane gördüm başka varmıdır bilemicem çok okumadım. çoğunuz 20 li yaşların üzerindesiniz aklınız herşeye erecek olgunlıktadır yapmayın bukadarda polemiğe gireceksiniz diyede 16 yaşındaki bir kıza yüklenmeyin ayıptır artık bu kadarı!

arkadaşım sen onu zorla 'hadi söyle' 'bak artık 3 yaşında oldun' dedikçe emin ol demicek ..çocuk özüne baskı veya ikna edildiğini hissettikçe asla kabul etmez ve bu tür savaşlarda kazanan hep onlar olur sakın unutmayın ve bence sorun yapılcak şey değil zorlamayın derim...kolaylıklar dilerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…