e olacak bunlar.tanıştığımız her adam karakterli mükemmel miydi yoooo. ders olacak size ve bu toksik tipleri bir daha hayatınıza almayacaksınız.yaşadıklarınızdan asla pişman olmayın.sizi siz yapan o iyi ya da kötü deneyimler.yaşınızda henüz genç daha çok zamanınız var evlenmek çocuk sahibi olmak için.havaların kötülüğünden depresyona girmişsiniz hepsi bu
Haklısınbir yerlerde vardır size uygun olan adam.ama zamanı gelmemiştir karşılaşmamışsınızdır henüz.
Bn bekarım zatenO zaman bosan
2. Ye evlenip evlenme demekte ne bilim
Sana demedimBn bekarım zaten
Heee tamamSana demedimalinti yaptigim kisi 2. Evliligini yapmis sana evlenme demiste ona soyledim onu
Bende 31 yasındayım .Boşandım .Çocugum yok .İşimide bırakmak uzereyım cunku artık yapamıorum .Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Galiba öyleBekarlar evlilere,evliler de bekarlara özenir.Dünyanın döngüsü bu…
Amin hepimizin gönlüne göre olur inşallahdoğru kişi karşınıza çıkınca 3-4 ayda evli bulabilirsiniz kendinizi, o yğzden hiç geç kalmış hissetmeyin. hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza rabbim.
Bahsettigim eski sevgilime karşı içimde duygum vardı ama onunla düzen tutturamadim zaten de güven vermiyordoğru kişi karşınıza çıkınca 3-4 ayda evli bulabilirsiniz kendinizi, o yüzden hiç geç kalmış hissetmeyin. hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza rabbim.
Allaha hayırlısini versinben 40 yaşında evlendim ve de bundan da gayet memnunum. yaşadım, hayatın tadını çıkardım gezdim tozdum. illa olay evlenmek ya da bir sevgili değil ki. zamanı gelince her şey oluyor zaten merak etmeyin. hayırlı zamanda doğru insanla olsun en güzeli bu
Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?