32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

[/QUOTE]
Doğru söylüyorsunuz. Gönlünüze göre birinin ne yolla geleceği hiç belli olmaz. O yüzden biraz geniş pencereden bakmak lazım. Görüşmek tanışmak için her türlü kolaylık var. Umarım gönlümüzce olur bizim için her şey

Ya hanımefendi sizi ve konularınızı o kadar iyi biliyorum ki, gelip burada ahkam kesmeniz çok avam duruyor. Birincisi insanların hayatını nasıl yaşamak istediğinden size ne? Evlilik öncesi cinsellik ister ya da istemez bu bir seçimdir. Dayatma ya da kıstasa bağlı değildir. Ki bu konuda sizin bunu mükemmel cinsel hayatınız var da her şeye doymuşsunuz, sanki bunu mükemmel şekilde uygulayıp kendinizi gerçekleştirmişsiniz gibi anlatmanız çok komik. Olayların detaylarına zaten kendiniz hakimsiniz.
İkincisi ben istemedim ama erkek arkadaşım istedi eeee napalım?? Sizinki öyle olmuş. Kimisi de ister ama olmaz verilecek örnek ya da yanıt bu mu??? saçma sapan ya

Bazı insanlar o kadar korkak ki ah almamak için çabalıyorlar nafile

Internetten olabilir bence tanışma. Eskiden olmaz derdim artikolur diyorum
Siziçok iyi anlıyorum. Insanın kendi düzenini istemesi bile yeterli bir eden be nce
pandemi de net gayet iyi bir alternatif akılcı kullanılırsa tanışılabilir.kadınların bu ara tek gördükleri adamlar market çalışanı ve fırıncı yahuuu

O şekilde tanışınca kelek çıkmayacak diye bir şey yok bence ....erkekler iyice bozdu çünkü. Sorumluluk almak istemeyen erkek sayısı çok çok fazla. Bir örnek vereyim, ünv arkadaşım bir erkek boşanmış ortak arkadaşımız öyle dedi. Yine ünvden ortak arkadaşımız bir kız var bu ortak arkadaşımıza yalvarmış ne olur tanıştır çok beğeniyorum evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum diye. 6 ay mı ne çıkmışlar , sonra eleman demiş ki ben evlenmek istemiyorum sorumluluk istemiyorum. ortak arkadaşımız kız arayaıp akıl sordu bana bu nesi diye. ben de dengesiz, ne istediğini bilmeyen psikolojik problemli bir tip dedim. Neyse sonra eleman ortak arkadaşımızı aramış, kız da bayağı sayıp sövmüş gerizekalı senden adam olmaz demiş kapatmış

Yani adam gibi görünen tipler de soytarı çıkabiliyor artık normal, sağlıklı erkek parmakla gösterilecek kadar az.

Kendim bulmayı tercih ederim daha zevkli oluyor

Geçen sene sizinkine benzer bi durum geldi başıma. Adam eve hergün çiçekler gönderiyor, seviyor, değer veriyor. Sonra birden uzaklaşmaya başladı. Nedenini sorunca da ailem seni istemiyor kafam karışık zaman ver dedi. Zaman verin anlamı senden ayrılmak istiyorumdur bana göre. Bende zamana gerek yok bitti dedim. Sizde öyle yapsaydınız keşke. Çünkü böyle yapınca muhakkak dönüyorlar aslında bu şekilde giden bi adamın dönmesi bana göre bir şey ifade etmiyor ama.iste bu dediğim kişi 4 defa dönmek için uğraştı. Benim güvenim gidince bitiyor.

Ne yolla tanışırsan tanış kelek kelektir kelekleriyle karşılaşmamak dileğiyle

İyi tebrik ediyoruz, siz çooooooook paylaşılamayan kadın havasında erkek tarafı peşinizden koşmuş, hatta evlenmeyi hiç düşünmemişsinizdir eminim zorla kabul ettirdiler

Konuya gelirsek siz Mars'ta falan mı yaşıyorsunuz, ülkemizde kocaman muhafazakar bir kesim var. O insanlar da evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyor genelde. İstemiyor yani. Belki muhafazakar, belki keyfi öyle istiyor ... konuyu buna bağlamak saçma yani niye karşı tarafa böyle yaşa daha iyi diye dayatıyorsunuz?? Kaldı ki konu sahibesi 6 aydan sonra evlenecek yaşta, karşıdaki adam da 6 ay dursa ölmez merak etmeyin. Herkesin içdünyası farklı. Ben de dahil bazı insanlar daha duygusal, aynı yatakta uyuyup uyanmak insanları çok bağlıyor, karşı taraf terk ederse yoksunluğunu sadece ruhta değil bedende de hissediyorsunuz. Ben hissettim yani. O yüzden kimseye şu zamanda cinsellik yaşa demem asla, Türk erkekleri berbat çünkü. İlk hafta seviyorum ölüyorum diyorlar sonra bakıyorsun ortada yok adam. İnsanların tercihlerine saygı duymak bu kadar zor olmamalı

Ablamda aynı durumda tek eksiği iyi bi eş ve ne kadar oldurmaya çalışırsa dahada saçma insanlarla karşılaşıyo galiba sorun oldurmaya çalışmak

Annem geldi gözümün önüne, şimdi bunu okusa '' isteme güzel kızım isteme, şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim. '' derdi. :)

Ağzınıza sağlık demeden geçemicem.

Siz herkesin ne dediğine bakmayın kendi değer yargilarinizdan vazgeçmeyin. Allah herkese kendi gibisini nasip eder.

Bence dedim. Bence bana göre demek. İkincisi hayat görüşünüz buysa anlarım fakat siz çevreden çekindiğiniz için yapamadığınızı söyledim dedim...
Yani kendi hayat görüşüyse tabiki kendi doğrularını yaşasın diyorum ben de. Ama konu sahibesi öyle düşünmüyor ki...

Herkesin seks hayatına kimse karışamaz.

Katılıyorum size. Bi de bunun elitizm zannedilip eğitimli bi kadının yaşam tarzı bu olmalı şeklindeki dayatması akıllara zarar gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…