- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
[/QUOTE]Aynen öyle
Bende 32de evlendim
Bu asamalardan geçtiğim icin iyi biliyorum
Oyle patdiye asik olmak
Peşinde kosmalar vs çok ergence
Whutuptan gör konuş begenirsen yüzyüze görüşursun begenmezsen byebye
Önceden sevgili yoksa böyle işliyor düzen
Hemde enazindan amaci belli evlilik
Diğer türlü sevgilim evlenmek istemiyor diye başlık acmak zorunda kalmazsin
Amac belli
Belli yastan sonra zaten mantık devreye giriyor daha az saçmalıyoruz
Ben demem istemem diye arkadaşgörücü usulü artık eskisi gibi değil ki. Aracı olan tanıştırır sizi sosyal medyası var yüzyüze görüşmesi var zaman verir tanırsın. İster uzunca süre ister kısa süre. Bu devirde kim tek görüşte evet hayır demiş birine. Adı görücü usulü olunca kacıyorlar ama içerik aynı değil ciddi başlıyor ilişki ama kimsede iyice içine sinmeden o yüzüğü takmaz yani
Ya hanımefendi sizi ve konularınızı o kadar iyi biliyorum ki, gelip burada ahkam kesmeniz çok avam duruyor. Birincisi insanların hayatını nasıl yaşamak istediğinden size ne? Evlilik öncesi cinsellik ister ya da istemez bu bir seçimdir. Dayatma ya da kıstasa bağlı değildir. Ki bu konuda sizin bunu mükemmel cinsel hayatınız var da her şeye doymuşsunuz, sanki bunu mükemmel şekilde uygulayıp kendinizi gerçekleştirmişsiniz gibi anlatmanız çok komik. Olayların detaylarına zaten kendiniz hakimsiniz.Bu kaçıncı evlenemiyorum konusu yahu? Gerçekten evlenmek zorlaştıysa ve bu kadınlar evlenemiyorsa bu erkeklerde evlenemiyor.. Nerede bu evlenemeyen erkekler?
Pandemi de tuzu biberi oldu. Sosyal hayat falan kalmadı zaten.
Yani ben evliyim, erken evlendim sayılır hiç evlilik için çaba sarfetmedim. Hatta istemiyordum erkek arkadaşım ısrar etti. Belki istemediğim için bu kadar basit olmuştur.
Evlenmeden evvel erkek arkadaşımla beraber yaşadım ve aktif bir cinsel hayatım vardı. Yani evlenerek elde edebileceği bir şey bırakmamıştım fakat yine de istedi benimle evlenmeyi. Erkek arkadaşınla sevişirsen veya beraber yaşarsan evlenmek için bir sebebi kalmaz zaten imza ile elde edeceklerini çoktan etmiştir diyenlere takılmamak gerek. Bu durumda bedava seks, temizlik vs için değil aşk ve sevgi için evlenmiş olduk.
Hayat görüşünüz evlenmeden önce sevişmem falan ise sizi anlarım fakat yakınlaşma oluyor ama ailem ve çevrem sebebiyle cesaret edemem demişsiniz. Yüksek lisanslı, iyi bir kariyeri olan özgür bir kadının böyle düşünmesi bana garip geldi. Kendi tercihlerinizi yaşamanız lazım. Bence 32 yaşında bir kadının hiç cinsel hayatı olmaması baya problematik. Ben de öyle biriyle evlenmek istemezdim yada sevgili olmak.
Ha illaki bakire isteyen erkek de dolu. Ama buradan anladığım siz o kafadaki bir adamla mutsuz olursunuz. Çünkü siz öyle düşünmüyorsunuz sadece çevre baskısından korkuyorsunuz.
Tek tabvsiyem inandığınız gibi yaşayın.
Bazı insanlar o kadar korkak ki ah almamak için çabalıyorlar nafileçok benzer gerçekten. zaten çok kolay bişeyler hissedemiyorum birine karşı. tam oluyor ben de sevmeye başlıyorum bu durumda güzel davranıyorum tabii. ama sonra durduk yere adam kaçıp gidiyor. yaa canım acıyor biliyor musun. yani son erkek arkadaşım istemiyorsa olmuyor de git. birkaç gün izin isteyip 1 aydır aramamak ne demek ayıp gerçekten. ben bunu düşmanıma yapamam. açık açık söylerim görüşmeyelim diye herkes önüne baksın. beni neden arada bırakıyor
pandemi de net gayet iyi bir alternatif akılcı kullanılırsa tanışılabilir.kadınların bu ara tek gördükleri adamlar market çalışanı ve fırıncı yahuuuInternetten olabilir bence tanışma. Eskiden olmaz derdim artikolur diyorum
Siziçok iyi anlıyorum. Insanın kendi düzenini istemesi bile yeterli bir eden be nce
Aynen öyle
Bende 32de evlendim
Bu asamalardan geçtiğim icin iyi biliyorum
Oyle patdiye asik olmak
Peşinde kosmalar vs çok ergence
Whutuptan gör konuş begenirsen yüzyüze görüşursun begenmezsen byebye
Önceden sevgili yoksa böyle işliyor düzen
Hemde enazindan amaci belli evlilik
Diğer türlü sevgilim evlenmek istemiyor diye başlık acmak zorunda kalmazsin
Amac belli
Belli yastan sonra zaten mantık devreye giriyor daha az saçmalıyoruz
Kendim bulmayı tercih ederimarkadaşlar hep işe yaramazlarla tanıştırmaya çalışmıştı beni allah dan kanmadım onlara ha ha hasebebi de bir an önce başım bağlansın da kendi erkek arkadaşları güvende olsundu bunu yıllar sonra anladım ama
Geçen sene sizinkine benzer bi durum geldi başıma. Adam eve hergün çiçekler gönderiyor, seviyor, değer veriyor. Sonra birden uzaklaşmaya başladı. Nedenini sorunca da ailem seni istemiyor kafam karışık zaman ver dedi. Zaman verin anlamı senden ayrılmak istiyorumdur bana göre. Bende zamana gerek yok bitti dedim. Sizde öyle yapsaydınız keşke. Çünkü böyle yapınca muhakkak dönüyorlar aslında bu şekilde giden bi adamın dönmesi bana göre bir şey ifade etmiyor ama.iste bu dediğim kişi 4 defa dönmek için uğraştı. Benim güvenim gidince bitiyor.çok benzer gerçekten. zaten çok kolay bişeyler hissedemiyorum birine karşı. tam oluyor ben de sevmeye başlıyorum bu durumda güzel davranıyorum tabii. ama sonra durduk yere adam kaçıp gidiyor. yaa canım acıyor biliyor musun. yani son erkek arkadaşım istemiyorsa olmuyor de git. birkaç gün izin isteyip 1 aydır aramamak ne demek ayıp gerçekten. ben bunu düşmanıma yapamam. açık açık söylerim görüşmeyelim diye herkes önüne baksın. beni neden arada bırakıyor
en iyisi ben de kendim buldum kocayııııKendim bulmayı tercih ederimdaha zevkli oluyor
Kocayla kötü olunca kimse karışamıyor. Öbür türlü gereksiz kişiler de giriyor araya. Tamam tanıştırdı bitti bi bırak yakamıen iyisi ben de kendim buldum kocayıııı
Ne yolla tanışırsan tanış kelek kelektirO şekilde tanışınca kelek çıkmayacak diye bir şey yok bence ....erkekler iyice bozdu çünkü. Sorumluluk almak istemeyen erkek sayısı çok çok fazla. Bir örnek vereyim, ünv arkadaşım bir erkek boşanmış ortak arkadaşımız öyle dedi. Yine ünvden ortak arkadaşımız bir kız var bu ortak arkadaşımıza yalvarmış ne olur tanıştır çok beğeniyorum evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum diye. 6 ay mı ne çıkmışlar , sonra eleman demiş ki ben evlenmek istemiyorum sorumluluk istemiyorum. ortak arkadaşımız kız arayaıp akıl sordu bana bu nesi diye. ben de dengesiz, ne istediğini bilmeyen psikolojik problemli bir tip dedim. Neyse sonra eleman ortak arkadaşımızı aramış, kız da bayağı sayıp sövmüş gerizekalı senden adam olmaz demiş kapatmış
Yani adam gibi görünen tipler de soytarı çıkabiliyor artık normal, sağlıklı erkek parmakla gösterilecek kadar az.
Bu kaçıncı evlenemiyorum konusu yahu? Gerçekten evlenmek zorlaştıysa ve bu kadınlar evlenemiyorsa bu erkeklerde evlenemiyor.. Nerede bu evlenemeyen erkekler?
Yani ben evliyim, erken evlendim sayılır hiç evlilik için çaba sarfetmedim. Hatta istemiyordum erkek arkadaşım ısrar etti. Belki istemediğim için bu kadar basit olmuştur.
Evlenmeden evvel erkek arkadaşımla beraber yaşadım ve aktif bir cinsel hayatım vardı. Yani evlenerek elde edebileceği bir şey bırakmamıştım fakat yine de istedi benimle evlenmeyi. Erkek arkadaşınla sevişirsen veya beraber yaşarsan evlenmek için bir sebebi kalmaz zaten imza ile elde edeceklerini çoktan etmiştir diyenlere takılmamak gerek. Bu durumda bedava seks, temizlik vs için değil aşk ve sevgi için evlenmiş olduk.
Hayat görüşünüz evlenmeden önce sevişmem falan ise sizi anlarım fakat yakınlaşma oluyor ama ailem ve çevrem sebebiyle cesaret edemem demişsiniz. Yüksek lisanslı, iyi bir kariyeri olan özgür bir kadının böyle düşünmesi bana garip geldi. Kendi tercihlerinizi yaşamanız lazım. Bence 32 yaşında bir kadının hiç cinsel hayatı olmaması baya problematik. Ben de öyle biriyle evlenmek istemezdim yada sevgili olmak.
Ha illaki bakire isteyen erkek de dolu. Ama buradan anladığım siz o kafadaki bir adamla mutsuz olursunuz. Çünkü siz öyle düşünmüyorsunuz sadece çevre baskısından korkuyorsunuz.
Ablamda aynı durumda tek eksiği iyi bi eş ve ne kadar oldurmaya çalışırsa dahada saçma insanlarla karşılaşıyo galiba sorun oldurmaya çalışmakMerhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işteBenim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
Ağzınıza sağlık demeden geçemicem.Ya hanımefendi sizi ve konularınızı o kadar iyi biliyorum ki, gelip burada ahkam kesmeniz çok avam duruyor. Birincisi insanların hayatını nasıl yaşamak istediğinden size ne? Evlilik öncesi cinsellik ister ya da istemez bu bir seçimdir. Dayatma ya da kıstasa bağlı değildir. Ki bu konuda sizin bunu mükemmel cinsel hayatınız var da her şeye doymuşsunuz, sanki bunu mükemmel şekilde uygulayıp kendinizi gerçekleştirmişsiniz gibi anlatmanız çok komik. Olayların detaylarına zaten kendiniz hakimsiniz.
İkincisi ben istemedim ama erkek arkadaşım istedi eeee napalım?? Sizinki öyle olmuş. Kimisi de ister ama olmaz verilecek örnek ya da yanıt bu mu??? saçma sapan ya
Siz herkesin ne dediğine bakmayın kendi değer yargilarinizdan vazgeçmeyin. Allah herkese kendi gibisini nasip eder.Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işteBenim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
Bence dedim. Bence bana göre demek. İkincisi hayat görüşünüz buysa anlarım fakat siz çevreden çekindiğiniz için yapamadığınızı söyledim dedim...sizin yaşam tarzınız nasıl anormal değilse hiç cinsellik yaşamamış bir kadının da aynı derece de normal.insanlara kendi doğrularının dayatılmaya çalışılmasından sıkıldım artık yahuu
Herkesin seks hayatına kimse karışamaz.Bu kaçıncı evlenemiyorum konusu yahu? Gerçekten evlenmek zorlaştıysa ve bu kadınlar evlenemiyorsa bu erkeklerde evlenemiyor.. Nerede bu evlenemeyen erkekler?
Katılıyorum size. Bi de bunun elitizm zannedilip eğitimli bi kadının yaşam tarzı bu olmalı şeklindeki dayatması akıllara zarar gerçekten.İyi tebrik ediyoruz, siz çooooooook paylaşılamayan kadın havasında erkek tarafı peşinizden koşmuş, hatta evlenmeyi hiç düşünmemişsinizdir eminim zorla kabul ettirdiler
Konuya gelirsek siz Mars'ta falan mı yaşıyorsunuz, ülkemizde kocaman muhafazakar bir kesim var. O insanlar da evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyor genelde. İstemiyor yani. Belki muhafazakar, belki keyfi öyle istiyor ... konuyu buna bağlamak saçma yani niye karşı tarafa böyle yaşa daha iyi diye dayatıyorsunuz?? Kaldı ki konu sahibesi 6 aydan sonra evlenecek yaşta, karşıdaki adam da 6 ay dursa ölmez merak etmeyin. Herkesin içdünyası farklı. Ben de dahil bazı insanlar daha duygusal, aynı yatakta uyuyup uyanmak insanları çok bağlıyor, karşı taraf terk ederse yoksunluğunu sadece ruhta değil bedende de hissediyorsunuz. Ben hissettim yani. O yüzden kimseye şu zamanda cinsellik yaşa demem asla, Türk erkekleri berbat çünkü. İlk hafta seviyorum ölüyorum diyorlar sonra bakıyorsun ortada yok adam. İnsanların tercihlerine saygı duymak bu kadar zor olmamalı
Insanın kendisi bulması en iyisi galibaen iyisi ben de kendim buldum kocayıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?