Kesinlikle, hayır bir de muhafazakar değildir de evlenmeden sevişmeyi tercih etmiyordur, istemiyordur, keyfi öyle diyordur.İyi tebrik ediyoruz, siz çooooooook paylaşılamayan kadın havasında erkek tarafı peşinizden koşmuş, hatta evlenmeyi hiç düşünmemişsinizdir eminim zorla kabul ettirdiler
Konuya gelirsek siz Mars'ta falan mı yaşıyorsunuz, ülkemizde kocaman muhafazakar bir kesim var. O insanlar da evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyor genelde. İstemiyor yani. Belki muhafazakar, belki keyfi öyle istiyor ... konuyu buna bağlamak saçma yani niye karşı tarafa böyle yaşa daha iyi diye dayatıyorsunuz?? Kaldı ki konu sahibesi 6 aydan sonra evlenecek yaşta, karşıdaki adam da 6 ay dursa ölmez merak etmeyin. Herkesin içdünyası farklı. Ben de dahil bazı insanlar daha duygusal, aynı yatakta uyuyup uyanmak insanları çok bağlıyor, karşı taraf terk ederse yoksunluğunu sadece ruhta değil bedende de hissediyorsunuz. Ben hissettim yani. O yüzden kimseye şu zamanda cinsellik yaşa demem asla, Türk erkekleri berbat çünkü. İlk hafta seviyorum ölüyorum diyorlar sonra bakıyorsun ortada yok adam. İnsanların tercihlerine saygı duymak bu kadar zor olmamalı
ne okuduğumu gayet iyi biliyorum.iyi gecelerrBence dedim. Bence bana göre demek. İkincisi hayat görüşünüz buysa anlarım fakat siz çevreden çekindiğiniz için yapamadığınızı söyledim dedim...
Yani kendi hayat görüşüyse tabiki kendi doğrularını yaşasın diyorum ben de. Ama konu sahibesi öyle düşünmüyor ki...
öyle galibaa 81 li kuzenim var hiç umrunda değil evlilik falan erkekler fazla sorun yapmıyor hayatlarını yaşıyorlarBazen keşke erkek olsaydım diyorum onların öyle bir derdi yok
Evinde varsa istediğim yaşta eşi alırım kafası var kendilerinde çok üzücüöyle galibaa 81 li kuzenim var hiç umrunda değil evlilik falan erkekler fazla sorun yapmıyor hayatlarını yaşıyorlar
Ya şu evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyenlerin yakasını niye salmıyorsunuz. İnsanların tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisinizBence dedim. Bence bana göre demek. İkincisi hayat görüşünüz buysa anlarım fakat siz çevreden çekindiğiniz için yapamadığınızı söyledim dedim...
Yani kendi hayat görüşüyse tabiki kendi doğrularını yaşasın diyorum ben de. Ama konu sahibesi öyle düşünmüyor ki...
Hangi sehirdesinizMerhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işteBenim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
bu ülkede yaşıyor ve biliyor ki iyi bir geliri varsa ev araba varsa eli yüzü de düzgünse kendinden 10 15 yaş genç eş rahatça bulabilir.bence yanlış ama durum maalesef böyle erkekler içinEvinde varsa istediğim yaşta eşi alırım kafası var kendilerinde çok üzücü
Insanın kendisi bulması en iyisi galiba
Bir o geç yaşta gencecik kızlarla evlenen erkekler bir de ikinci- üçüncü evliliğini yapanları alkışlıyorumbu ülkede yaşıyor ve biliyor ki iyi bir geliri varsa ev araba varsa eli yüzü de düzgünse kendinden 10 15 yaş genç eş rahatça bulabilir.bence yanlış ama durum maalesef böyle erkekler için
evet ya netflix de izledim gayet kaliteli eğitimli çiftleri bu şekilde tanıştırıyorlardı o olmasa hemen diğeriyle tanışma vardı.zaman kaybı da yok arama zahmeti de yok gayet mantıklıBenim kendi bulduklarımın hepsi birbirinden kötüydüBenim öküzü arkadaşım yaptı bu sana olur bir bak demişti.
Arkadaşım değil ama ABDde olduğum zaman bir kadınla tanışmıştım. Çöpçatan şirketi aracaılığyla tanıştığı biriyle evlenmiş. gayet güzel, kariyerli de bir kadındı. Bizdeki komşu teyzenin para ödenen, şirket versiyonu anlayacağınız. ABDde bu tip şirketlerden çokça var, en temizi bence parayı veriyorsun istediğin gibi bir öküzü tutup getiriyorlar
Yok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyorBenim kendi bulduklarımın hepsi birbirinden kötüydüBenim öküzü arkadaşım yaptı bu sana olur bir bak demişti.
Arkadaşım değil ama ABDde olduğum zaman bir kadınla tanışmıştım. Çöpçatan şirketi aracaılığyla tanıştığı biriyle evlenmiş. gayet güzel, kariyerli de bir kadındı. Bizdeki komşu teyzenin para ödenen, şirket versiyonu anlayacağınız. ABDde bu tip şirketlerden çokça var, en temizi bence parayı veriyorsun istediğin gibi bir öküzü tutup getiriyorlar
En yararlı şirket teyze şirketi. Ondan umudu kesince tüm hayaller bitiyorYok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyor
Bana benden küçük Lee geliyor abla diyip gidiyorlarYok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyor
Keşke erkek olsaydım böyle sıkıntı cekmezdim kardeşim rahat vallahizmet var her şey var evlenir mi hiçBir o geç yaşta gencecik kızlarla evlenen erkekler bir de ikinci- üçüncü evliliğini yapanları alkışlıyorumYahu bu ne şans. Biz bekarlarda mı bu kısmetsizlik bilemedim. Önün bir kere acıldı mı daha kapanmıyor sanırım
Bir neslin bekar kalmasının tek sorumlusu koronaKahrolası corona düğünleri de sabote etti. Ne güzel tanışıyordu millet
Ama en çok evlenen de bu yıl bu ne tezatlikBir neslin bekar kalmasının tek sorumlusu korona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?