32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Kesinlikle, hayır bir de muhafazakar değildir de evlenmeden sevişmeyi tercih etmiyordur, istemiyordur, keyfi öyle diyordur.
32 yaşında cinsellik yaşamamak niye problematik durum olsun.
Ya bir de böyle kendilerini bulamadan ya da kendi hayatlarındaki sorunu çözemeden bunu karşı tarafa dikta etmeyi, illa doğrusu bu demeyi, karşıdakini sorunlu gibi göstermeyi inanın hiç anlamıyorum.
Sen sana göre doğrusunu yaşıyorsun karşındaki yaşamıyor ya da yaşayamıyor diye hemen böyle sıfatlar mı yakıştırılmalı?

ne okuduğumu gayet iyi biliyorum.iyi gecelerr

Ya şu evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyenlerin yakasını niye salmıyorsunuz. İnsanların tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz

Benim arkadaş da 32 de evlendi ama onun görüştüğü biri varmış benim aday adayı bile yok nasip artık genç yaşımda taliplerimi değerlendirelim kismet

Hangi sehirdesiniz

Evinde varsa istediğim yaşta eşi alırım kafası var kendilerinde çok üzücü
bu ülkede yaşıyor ve biliyor ki iyi bir geliri varsa ev araba varsa eli yüzü de düzgünse kendinden 10 15 yaş genç eş rahatça bulabilir.bence yanlış ama durum maalesef böyle erkekler için

Insanın kendisi bulması en iyisi galiba

Benim kendi bulduklarımın hepsi birbirinden kötüydü Benim öküzü arkadaşım yaptı bu sana olur bir bak demişti.

Arkadaşım değil ama ABDde olduğum zaman bir kadınla tanışmıştım. Çöpçatan şirketi aracaılığyla tanıştığı biriyle evlenmiş. gayet güzel, kariyerli de bir kadındı. Bizdeki komşu teyzenin para ödenen, şirket versiyonu anlayacağınız. ABDde bu tip şirketlerden çokça var, en temizi bence parayı veriyorsun istediğin gibi bir öküzü tutup getiriyorlar

bu ülkede yaşıyor ve biliyor ki iyi bir geliri varsa ev araba varsa eli yüzü de düzgünse kendinden 10 15 yaş genç eş rahatça bulabilir.bence yanlış ama durum maalesef böyle erkekler için
Bir o geç yaşta gencecik kızlarla evlenen erkekler bir de ikinci- üçüncü evliliğini yapanları alkışlıyorum Yahu bu ne şans. Biz bekarlarda mı bu kısmetsizlik bilemedim. Önün bir kere acıldı mı daha kapanmıyor sanırım

evet ya netflix de izledim gayet kaliteli eğitimli çiftleri bu şekilde tanıştırıyorlardı o olmasa hemen diğeriyle tanışma vardı.zaman kaybı da yok arama zahmeti de yok gayet mantıklı

Yok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyor

Yok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyor
En yararlı şirket teyze şirketi. Ondan umudu kesince tüm hayaller bitiyor çok yaşasın teyzeler bize dengimizi getirsin teyzeler

Keşke erkek olsaydım böyle sıkıntı cekmezdim kardeşim rahat vallahizmet var her şey var evlenir mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…