33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Hayır ben degılım sadece konuya yazdım yazdıklarımı cımbızla secıp dalga gectıklerı ıcın de surdu durdu .Konu sahıbı fake heralde:)

Ben de konu sahibi sizsiniz sandım bir ara.
Kendiniz için bir konu açmalısınız bence.
Belli ki konu sahibi icin cok önemli degil ama siz sürekli konuyu diri tutuyorsunuz.

Bak arkadaşım beş senedir yalnız yaşıyorum, senin gibi nişan söz de yaşamadım bu bile aslında aşkı sevgiyi paylaşarak yaşadığın anlamına gelir (sonu her ne kadar kötü bitse de) uzun süreli flörtüm de olmadı; nasip işte aynı frekansta biriyle denk düşmedik. Ama "kısmet beklemek" saçma geliyor bana, neden dersen, bana da kimse gelip aracı olmuyor, olan tek tükten de sonuç çıkmıyor, bu devirde kendi işini kendin halledeceksin. Sana başımdan tanıştırmayla ilgili geçen bir olayı anlatayım :
En son bir akrabam, arkadaşının kardeşi için aracı oldu. Önce biraz garipsedim, koskoca adam kendi bulamıyor mu diye sonra tanışmakla olur bu işler diye düşünerek kabul ettim. Adam diyemiyorum resmen çocuk (yaşı 33) devamlı triplerde, ilgi bekliyor aman yaa bununla mı uğraşacağım dedim. Emin ol şu an 30 yaş üstü erkekler de o kadar olgun değil. Sen "namuslu, evine düşkün, hayırlı bir kısmet" arıyorsun ama maalesef erkeklerin çoğunluğu kendi gönlünü edecek, nazını niyazını çekip kendisini pışpışlayacak kadın arıyor. 30 yaş üstü erkeklerden de öyle çok beklentiye girme. Evlenip boşanmışı da çıkabilir ki herkes evleniyor boşanıyor o adamlar da yerden bitmiyor. Boşanan kadın olduğu kadar erkek de var. Bir çoğunun yemediği halt kalmıyor. Tabii ki iyisi de vardır, gönlüne göre olanı çıkar ama beklentini çok yüksek tuttuğunu düşünüyorum o yüzden bunları yazıyorum.
Ayrıca yalnız olmaktan korktuğunun farkındayım. Ama sırf yalnız kalmamak için, birine tutunmamalısın. Hayat bu, belki kaderinde evlilik yoktur; o zaman ne yapacaksın? Tek başına da ayakların üzerinde durmayı öğrenmen, en azından bu fikirle barışık olman lazım. Sen kendinle ne kadar barışıksan, ne kadar mutluysan etrafında da o tip insanlar olur. Bu biraz da enerji meselesi, sen çok depresif bir profil çizdin burada yazdıklarınla, bendeki izlenim bile buyken, bir erkek seni neden istesin ya da seninle vakit geçirsin?
Elbette anne olmak bir kadın için önemli, ben de çok istiyorum anne olmayı ama bunun için de baba olabilecek biri lazım. Acele edince hemen gelmeyecek, biraz akışına bırak. Önce şu ruh halini, pozitife çevirmeye bak ondan sonra emin ol kısmetin de artar, erkekler seni çekici de bulur.

İnternette bir site var sosyal gruplar var.İlgi alanına göre gruba katılıp etkinlikler düzenliyorsun.Kafanı dağıtır belki ilgi alanına göre insanlarla tanışır etkinlik yaparsın.Ben gezi grubuna katılıp eskişehire gitmiştim mesela :)) Hatta biri de tanışmak istemişti reddetmiştim çünkü amacım sadece gezmektii :))
Kısmeti arama bir anda geliveriyor,sen yoluna bak.Fakat ev ve iş yolu değil.Sadece eve işe giderek kısmetin bulmaz seni.Sosyal aktiviteler yap,spora git vs vs .

Bi donem bende boyle hissettim.
Takmistim kafama da hayatimda biri olsun sevsin bni diye.
Sonra baktim olmuyor, biraktim ucunu.
Iste benim rahatlamamla esim cikti karsima.
8 ay icinde isteme soz nisan dugun hersey oldu.

Kaynim vardi bekar ama sizden 6 yas kucuk maalesf. Ne demek istedgnzi anladm. Ama nasip kismet isleri iste

Bu konuyu gördükçe kusura bakmayın ama biz muradımızı gördükte başımız göğe mi erdi diyesim geliyo.. şimdiki aklımla 10 yıl önceki ben olsaydım evlenmezdim .. bunu ne kadar evliler söylese de bekarlar için bi anlamı yok.. haa o zmn boşanın diyenlere boşanmanın kolay olmasını herşey hemen eskisi gibi olmasını o kadar isterdim ki.. ama yok öyle bi dünya..

Acele etme canm kısmet bu işler gercekten bıan oluyor hersey zamanı vardır ıllaki

Hanımlar niye "kocasızlık" adı altında dalga geçiyorsunuz? Herkesin derdi kendine büyüktür, kimi eşinden kayınvalidesinden dertlidir, kimi sevgilisinden, kimi de evlenemediği için üzülür, bir kadının sevebileceği bir eş istemesi dalga geçilecek bir konu mudur?

Nasıl ki evli ama mutsuz olan kadınlar mutlu çiftleri görünce üzülüyorsa bekar bir kadın da evlileri görünce üzülebilir, yaptığınız gerçekten hoş değil, ne olursa olsun böyle dalga geçmeniz hiç uygun olmamış, sizle derdini paylaşıyordu.
Evlenmek, sevmek, sevilmek, anne olmak istemenin ne'si komikti?

Son düzenleme:
Bende 36 yaşındayım benimde hayatımda kimse yok aday adayı bile yok acaba çokmu iticiyim diye düşünüyorum zaman zaman..iki sefer nişan attım..bazen herşeyden vazgeçme eşiğine kadar geliyorum..

Nasip kısmet bu işler
Vakti gelince olur
Hayata küsme
Gez dolaş tadını çıkar
Umarım doğru kişi çıkar

Bence senin nasibin henuz karsina cikmamis bu kadar isfiyorsan kesin evlenicekizsin bak gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…