33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

bende 33 yasindayim hic senin gibi dusunmuyorum ayrica ben uzun zamandir issizim de ne guzel bi hayatin var kismet degilmis olmamis bu kadar uzulmene deymez allah saglik versin en onemlisi o inan ki

Muradimi alamadım, kocalara doyamadim.

Adı MURAT olsun da bari alın muradinizi.

Bayramda k.Valide ziyaretinden donmus biri olarak tek diyebileceğim Allah benimkini sana versin
Ne sevimsiz bir espri

28 yaşımda evlendim. Bu duyguları yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu, anlayabiliyorum buradaki birçok Fransız arkadaşın aksine.
Aslında ben konu sahibi ve detekçilrine daha çok şaşırdım. Buradaki aşırı entelektüel ve ufku geniş ablalara rağmen neden böyle konular açıyorsunuz?

Görücü usulü mü kalmışta , erkek üzerinden kendini neden tanımlıyormuşsun da. İlkel ve medeni birçok ihtiyaç sebebimiz her iki cins için de 'karşı cins' iken kendini karşı cins üzerinden tanımlama! cılar hiçte hayatın içinden ve ortasından konuşmuyorlar. Klasik feminist söylemlere teslim olmuş fikirsiz ama yargı sahibi bir dünya üye.

Sallayın hepsini ablacım. Ben anlıyorum sizi. Koca diye ölmek değil bu. Genleriniz size bu ilkel dürtüleri hissettiren. Öyle içine hava çekmekle börtü böcek izlemekle geçecek şeyler değil. Evlenmek arzusunda olduğunuzu çevreniz bilsin yeter. Kısmet gelip sizi birgün bulacaktır. Daha fazla üzülmemek adına moderatörlerden konunuzu kapatmasını talep edebilirsiniz.

Yorumları okumadım ama konu sahibi ilk mesajda yazdıklarını okurken n'oluyor dedim ? İçim şişti resmen
Ben yalnız yaşayan, senle hemen hemen yaşıt, senelerdir de hayatında kimse olmayan hatta küçük bir yere atandığım için arkadaşı bile olmayan biriyim. Ama inan ki hiç öyle aman çeyiz sereyim aman ne zaman kısmetim çıkacak demiyorum. Bu devirde erkekler eskisi gibi kadınların peşinden koşmuyor kaçıncı yüzyılda kaldın bilmiyorum, kusura bakma kırmak amaçlı yazmıyorum bunları. Devir değişti diyorum sadece. Şimdi kadınlar erkekleri isteyecek neredeyse! Erkeklerin çoğu o kadar sorumsuz. Evlilik nasip kısmet işidir, illa ki nasibin bir yerlerdedir, doğru zaman gelince karşılaşırsınız. Ama evlenme konusunda bu kadar kendini yıpratma derim, çok da matah bir şey değil. Azıcık buradaki konuları okusan ne demek istediğimi anlarsın.

Bundan yirmi yil once evlenen biri olarak o zaman bile ceyiz serme hayalim yada etkinligim olmadı.
Hayatta cok daha önemli seyler var .
Daha dun kv niye kina gecesi yapmadin kinada yakmadin dedi .
Sevmiyorum niye yapiciyyym dedim .
Artık staja kınalı ellerle nasıl gidecektiysemAllahim aklıma mukayyet ol.

Ciddi ciddi yorum yapayim diye giriyorum muradimi alamadim basligi beni bitiriyor.

Aşırı domestik,aşırı ataerkil ve aşırı pasif bir insan olduğunuzu düşündüm.
Tek hayal tek ideal evlilik olur mu ? Hadi olsun diyelim,kv görümce ziyareti,çeyiz serme gibi saçmalıklara nasil özenir ki insan.
Insallah evlen de gör... dünyanin kac bucak olduğunu .

Bir dahakine sana karşı sevimsiz olurum.
Not edeyim, nasip olur elbet :)

Tinder kursuna gidin :)
Tamam dalga gecın kötü insancıklar.Hoşunuza mı gıdıyor ?allah sızın gıbılerın şerrınden korusun kımbılır kımlerın ahını alıyorsunuz kımlerin aılesını karıstırıyorsunuz .Yorum yapıyoruz cımbızla kelımemı alıp onun ustune oynuyorsunuz sızın kadar art nıyetlı olabılseydım o şekılde yazmazdım emın ol ıyı nıyetlı oldugum ıcın kelımelerımın nereye gudecegının hesabını yapamıyorum ben .

Son düzenleme:
merak ettim konuyu açan kişiyle siz aynı kişi misiniz? rosalinda yazıyor ama ondan çok siz herkese cevap veriyorsunuz rosalinda ortada yok.kafam karıştı.

merak ettim konuyu açan kişiyle siz aynı kişi misiniz? rosalinda yazıyor ama ondan çok siz herkese cevap veriyorsunuz rosalinda ortada yok.kafam karıştı.
Bana da aynı hesap gibi geldi. Sanki diğerini unuttu , telefondan ya da bilgisayardan bu acık kaldı , bazen burdan yazıyor.

Hayır ben degılım sadece konuya yazdım yazdıklarımı cımbızla secıp dalga gectıklerı ıcın de surdu durdu .Konu sahıbı fake heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…