33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Yalnız konu sahibi ben değilim. Konu sahibini alıntılayarak yazarsanız sevinirim. İşimde var okuyorum mesleğimde var ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ama koca koca diye delirmiyorum. Hayatımı paylaşacak birini arıyorum ama konu sahibi gibi hayatımı ona endekslemedim. Sen ölümle savaşıyorsun ama bende bugün cenaze sahibiydim şuan bu bana söylenebilecek en son şey bence. Ben nefes almanın kıymetini bi büyüğümü kaybedince zaten anladım. Beni konu sahibiyle karıştırdığınız çok açık. Neyse

Etrafta evlenmeyi isteyeni gördüm de, sizin kadar "her sabah annemin telefonu çalacak da görücü çıkacak Vs" diyeni duymadım. Yani kırılmayın ama çok abartmamışmısınız. Hayat boyu hiç sevgiliniz olmadı mı? Hepsini geçtim, yaşamdan zevk almak için bir erkeğe ihtiyacınız olacak kadar neden bu sevgi açlığı? Eşimle çok aşık olarak evlendik, birsürü zorluk aştık, dediğiniz gibi tatiller gezmeler kaçamaklar turlar yaptık, gece aniden hadi sıkıldım diyip dışarılara kaçtık, herşey güzel... Ama bekarken de hayatım güzeldi. Arkadaş çevrem kız kıza takılmalarımız karara kikiriler... Ve çoğu arkadaşım halen bekar, birde şimdi işleri güçleri var oh mis... Öğrenci hayatı gibi de değil. Sizin resmen içiniz geçmiş. Anlattıklarınızı resme dökecek olursak, kapkaranlık evden iç çıkmayan kimseyle sohbet muhabbet etmeyen asosyal biri izlenimi verdi. Hayat yalnızken bile çok güzel... Evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrayacaksınız çünkü gözünüzde cidden çok büyütmüşsünüz.

Az önce Doğa Rutkay’ın röportajını okudum. Hayat arkadaşını 36 yaşında bulmuş. Düşünsenize onların ortamı çok sosyal ama o yaşa kadar nasip olmamış eşini bulmak. Şimdi de hamile, ikiz bebek bekliyor.
Lütfen üzmeyin kalbinizi böyle. Siz odaklandıkça o imtihan büyür, büyür. Siz sanki biri olsa “ ben onsuz yaşayamam” diyenlerden olacakmışsınız gibi hissettim. Bu da biliyorsunuz çok yıpratıcı bir hal. Evlilik mutluluk getirecek diye bir kaide yok. Hele ki mutluluğunuzu bir başkasına bağlamanız çok çok hatalı. Siz olduğunuz hali sevin, şükredin. Hayatı akışına bırakın. Kendinizi sevin, tertemiz havayı içinize çekin. Öyle verilmiş lütuflar var ki hayatınızda, onlara şükredin. Zaten nasibiniz sizi gelip bulacaktır. Biraz akışta kalın, olana ve olmayana şükrederek her daim

Ben koca adayımı 20 yaşımda bulmuş biri olarak yazıyorum,o gün itibariyle de birlikteyiz,12 yıl oldu,ama önceki hayatımda kesin bu konusahibi bendim,şöyle her konu okuduğumda içim yanıyor ya,öyle derinden hissediyorum ki yalnızlığınızı,kesin yaşadığım bi hayatta 50 -60 yıl filan koca aradım ya da kimse beni sevmedi öyle kız kurusu filan öldüm sanırım,bu empatinin başka açıklaması olamaz
Bol bol dua ederdim sizin yerinizde olsam başka napılır ki

Gitme canım boşver. Belki evlenmemek senin için daha hayırlıdır :)
Kesın öyledır çocuksuz bır yasam nedıyorsun güzel mi aıle kavramı olmayacak denıze gıdeceksın tek ,pıknıge gıdıceksın tek ,tek kelıme bıle konusamadan yalnız yalnız donuceksın evıne soyle bır gunun degerlendırmesını bıle yapamayacaksın .Şu yadırgayanlar bır dusunseler sorun sadece koca bulamamak degıl gelecek kaygısı .

O derece diyorsun
Bakınız bebek bekleyen bır uye biz neden degılız cocukları cok sevıyorum ama kendı cocugum yok hersey koca degıl anlata bıldım mı sevgılı uyeler annelık duygusu bu duygu nasıl bılmıyorum..kım bılır karnınızı tekmeledıgınde ne mutlu oluyorsunuz ,ılk kalp atsını duydugunuz da nasıl sevınıyorsunuz yada ılk kelımelerı ,ılk yuruyusu bızde eksık olan bu.Evlenemıyoruz cırpınsakta olmuyor nasıp degıl demek.

Iyi de ben sana bir sey demedim ki. Ben Led_BiR_Vele_DisTiri arkadaşın söylediğine istinaden yaptım yorumumu. Niye üzerine alındın ki... sakin...

Kursa git sosyalleş falan diyoruz, hangi kurs diyorsun. Biri şaka mı demiş, azarlamışsın. Valla haklı, ben de şok oldum. Bi falcı mıyız ne bilelim senin nasibin nerde. Naçizane öneride bulunuyoruz. Bu yazdıklarına da katılmıyorum, ben de yıllarca yalnız yaşadım. Arkadaşlarımla gittim böyle yerlere. Ha arkadaş bulamadıysam, tek gittim. Yine kendimle mutluydum. Ömür dediğin tek de olsan tükeniyor çift de olsan tükeniyor. Zaman geçiyor hem de hızla. Kara toprağa öyle de gireceğiz böyle de gireceğiz. Bari bul mutlu olmanın yolunu. Kocaymış çocukmuş olmuyorsa napıcan. Çok istiyorsan, maddi durumun da yeterliyse git bir çocuğa koruyucu aile ol beraber git pikniğe denize. Hem sevaba girersin

Sen çok acımasız bır ınsansın ,sıvrı dıllı merhametsız yorum yapma bundan sonra işine bak.

Git kız arkadaşlarınla çık tatile yurt dışı turlara katıl deli misin kayınvalide gezmeleri diyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…