- 30 Aralık 2009
- 23.936
- 96.506
- 1.123
- Konu Sahibi rosalinda23
-
e ben çok farklı şeyler yazacaktım da ban yememe değmez diye sustum
Yalnız konu sahibi ben değilim. Konu sahibini alıntılayarak yazarsanız sevinirim. İşimde var okuyorum mesleğimde var ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ama koca koca diye delirmiyorum. Hayatımı paylaşacak birini arıyorum ama konu sahibi gibi hayatımı ona endekslemedim. Sen ölümle savaşıyorsun ama bende bugün cenaze sahibiydim şuan bu bana söylenebilecek en son şey bence. Ben nefes almanın kıymetini bi büyüğümü kaybedince zaten anladım. Beni konu sahibiyle karıştırdığınız çok açık. Neysekoca koca diye ölünce itici duruyor çünkü.
Bir de herkesin evliliğe bakışı farklıdır. Herkes aynı bakmak ve düşünmek zorunda değil. Kimine göre cinsellik kimine gore hayati paylasmak.
Evlenmek bu devirde bana gore zor değil hele hele isi gücü olan bir kadın için.
Lütfen azıcık farklı düşünmek için çabalayın. Ben olsam ve hep takılı kalsam bir şey de psikolojik destek alırım muhakkak. Tavsiye de ederim. Hiçbirşey insan sağlığından önemli değildir.
Kaç gündür hastanelerdim insan ölümle savaşıyor yine de direniyor. Ama siz oturup ağlıyorsunuz kendinize...
Ne diyim devam edin böyle bir gün siz de anlarsınız nefes almanın kıymetini ...
Kayınvalide itelemede sıra olacaktır.Muradimi alamadım, kocalara doyamadim.
Adı MURAT olsun da bari alın muradinizi.
Bayramda k.Valide ziyaretinden donmus biri olarak tek diyebileceğim Allah benimkini sana versin
Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
Gitme canım boşver. Belki evlenmemek senin için daha hayırlıdır :)Mesela hangi kurslar ya böyle o kurs bu kurs dolaşmak istemem hangısıne gıttınız sız?
Muradimi alamadım, kocalara doyamadim.
Adı MURAT olsun da bari alın muradinizi.
Bayramda k.Valide ziyaretinden donmus biri olarak tek diyebileceğim Allah benimkini sana versin
Kesın öyledır çocuksuz bır yasam nedıyorsun güzel mi aıle kavramı olmayacak denıze gıdeceksın tek ,pıknıge gıdıceksın tek ,tek kelıme bıle konusamadan yalnız yalnız donuceksın evıne soyle bır gunun degerlendırmesını bıle yapamayacaksın .Şu yadırgayanlar bır dusunseler sorun sadece koca bulamamak degıl gelecek kaygısı .Gitme canım boşver. Belki evlenmemek senin için daha hayırlıdır :)
Bakınız bebek bekleyen bır uye biz neden degılız cocukları cok sevıyorum ama kendı cocugum yok hersey koca degıl anlata bıldım mı sevgılı uyeler annelık duygusu bu duygu nasıl bılmıyorum..kım bılır karnınızı tekmeledıgınde ne mutlu oluyorsunuz ,ılk kalp atsını duydugunuz da nasıl sevınıyorsunuz yada ılk kelımelerı ,ılk yuruyusu bızde eksık olan bu.Evlenemıyoruz cırpınsakta olmuyor nasıp degıl demek.O derece diyorsun
Bakınız bebek bekleyen bır uye biz neden degılız cocukları cok sevıyorum ama kendı cocugum yok hersey koca degıl anlata bıldım mı sevgılı uyeler annelık duygusu bu duygu nasıl bılmıyorum..kım bılır karnınızı tekmeledıgınde ne mutlu oluyorsunuz ,ılk kalp atsını duydugunuz da nasıl sevınıyorsunuz yada ılk kelımelerı ,ılk yuruyusu bızde eksık olan bu.Evlenemıyoruz cırpınsakta olmuyor nasıp degıl demek.
Kursa git sosyalleş falan diyoruz, hangi kurs diyorsun. Biri şaka mı demiş, azarlamışsın. Valla haklı, ben de şok oldum. Bi falcı mıyız ne bilelim senin nasibin nerde. Naçizane öneride bulunuyoruz. Bu yazdıklarına da katılmıyorum, ben de yıllarca yalnız yaşadım. Arkadaşlarımla gittim böyle yerlere. Ha arkadaş bulamadıysam, tek gittim. Yine kendimle mutluydum. Ömür dediğin tek de olsan tükeniyor çift de olsan tükeniyor. Zaman geçiyor hem de hızla. Kara toprağa öyle de gireceğiz böyle de gireceğiz. Bari bul mutlu olmanın yolunu. Kocaymış çocukmuş olmuyorsa napıcan. Çok istiyorsan, maddi durumun da yeterliyse git bir çocuğa koruyucu aile ol beraber git pikniğe denize. Hem sevaba girersinKesın öyledır çocuksuz bır yasam nedıyorsun güzel mi aıle kavramı olmayacak denıze gıdeceksın tek ,pıknıge gıdıceksın tek ,tek kelıme bıle konusamadan yalnız yalnız donuceksın evıne soyle bır gunun degerlendırmesını bıle yapamayacaksın .Şu yadırgayanlar bır dusunseler sorun sadece koca bulamamak degıl gelecek kaygısı .
Sen çok acımasız bır ınsansın ,sıvrı dıllı merhametsız yorum yapma bundan sonra işine bak.Kursa git sosyalleş falan diyoruz, hangi kurs diyorsun. Biri şaka mı demiş, azarlamışsın. Valla haklı, ben de şok oldum. Bi falcı mıyız ne bilelim senin nasibin nerde. Naçizane öneride bulunuyoruz. Bu yazdıklarına da katılmıyorum, ben de yıllarca yalnız yaşadım. Arkadaşlarımla gittim böyle yerlere. Ha arkadaş bulamadıysam, tek gittim. Yine kendimle mutluydum. Ömür dediğin tek de olsan tükeniyor çift de olsan tükeniyor. Zaman geçiyor hem de hızla. Kara toprağa öyle de gireceğiz böyle de gireceğiz. Bari bul mutlu olmanın yolunu. Kocaymış çocukmuş olmuyorsa napıcan. Çok istiyorsan, maddi durumun da yeterliyse git bir çocuğa koruyucu aile ol beraber git pikniğe denize. Hem sevaba girersin
Dıger uyeye atıf yaptım sıze degıl.Iyi de ben sana bir sey demedim ki. BenLed_BiR_Vele_DisTiri arkadaşın söylediğine istinaden yaptım yorumumu. Niye üzerine alındın ki... sakin...
Aaaaaaaa doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş! Her yorum yapanı azarlayacaksan, laf söyleyeceksen demek ki gerçekleri duymak istemiyorsun. Allah yardımcın olsun ne diyeyimSen çok acımasız bır ınsansın ,sıvrı dıllı merhametsız yorum yapma bundan sonra işine bak.
Trol bu bence , gerçek olamaz gibi görünüyorAaaaaaaa doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş! Her yorum yapanı azarlayacaksan, laf söyleyeceksen demek ki gerçekleri duymak istemiyorsun. Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Bana da gerçekçi gelmedi .Ya çok saf ve temiz bir arkadaş ya da bizi kekleyen 1950 lerden gelme bir zaman yolcusu bir arkadaşımız...Trol bu bence , gerçek olamaz gibi görünüyor
Git kız arkadaşlarınla çık tatile yurt dışı turlara katıl deli misin kayınvalide gezmeleri diyorsun yaÖyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?