33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Ben 80 dogumluyum ama senden daha umutluymusum. benim de bir aradasim 42 yasindaydi benden daha umutuydu ve 45 yasinda evlendi . Evliligin yasi yok ölumun yasi yok bunlar seytanin vesvesesi hep . Umudunu kaybetme odak noktani degistir insalalah hayirli evlilik ve kendimize denk bir es buluruz sen de ben de ve bu yazimi okuyan bekarlar da( aminn)

Konu sahibi fake mi yok gercek mesleği ne yok koca delisi mi neler neler yazıp dalga geçmişsiniz yazıklar olsun insanlık öldü mü ya.Saygimi mi bozdum o kadar en başlarda daha başladınız olumsuz yorumlarınıza yine de saygı duydum bişey demedim.Ama kim ki bu şekilde dalga geçip ahlaksızca konuşmalara konumu taşımış Rabbime teslim ediyorum yazık size be yazık.Burada tanımasam bile sizleri insan olarak paylaştım duygularımı ha mesleğimi bile nedir diye sorgulamışsınız evet hem eğitimci hem sağlıklıyım ingilizce dalında yürütüyorum var mı saçmalık bunda ha çelişki mi var ha bi insanın tek meslek yürüttüğünü boş kafalarınız basmıyor degilmi?Rabbimin adaletine burada konumu dalgaya götüren herkesi teslim ettim.Defalarca dedim yalnızlık Allah'a mahsus yalnız ölmek istemiyorum gelecek kaygım var dedim bunlardan bu terbiyesizlige varacak konuya nerden geçtiniz?Neyse uzatmayalim bi daha muhatap alamayacağım boş betimlerle doluymuş burası ama diğer yorumlarıyla bana destek olan arkadaşlarım iyiki varsınız Rabbim her işinizi kolaylastirsin

Cidden konu sahibi annesinin telefonunun çalmasıni bekleyecek düzeyde bir tanisma isterken tinderla evlilik fikri :)

Murat almak fazla arabesk durmus kabul ediyorum

Yalniz su Tinder falan gayet oluru olmayan oneriler yani. Belli ki konu sahibesi klasik kafali bir insan, gorucu usulune de sicak bakiyor sizce sosyal medyada Tinder'da vb takilan bir erkekle mutlu olabilir mi? Konu sahibesi de kendisi gibi klasik bir erkek bulsun bence. Konu sahibesi madem gorucu usulunu seviyorsunuz, soyleyin ailenize, akrabalariniza uygun adaylara baksinlar. Gorucu usulu biraz da ailelerin baslatmasiyla oluyor.

Bu arada ben de adaha agir abi erkeklerden hoslaniyorum. Sosyal medyada aktif, orda burda kadinlara yazilan sohbet eden yorumlar yapan vb erkekler bana gore degil yani. Kendimi de sosyal medyada falan takilirken hayal edemiyorum.

Bir onceki mesajlarda da artik kadinlar erkeklerin pesinde kosuyor, ayarliyor yazilmis o gayet dogru bir gozlem ama her kadin da onu yapamaz. Ben yapamam mesela, hic bana gore degil.

Ben de 4 ay once senin dusunduklerini dusunuyordum.birden oluverdi her sey.keske olmasaydi diyroum rahatlik batmis.simdi beraber cektirdigimiz fotograflara nefretle bakiyorum.zamaninda bana d a dediler olmuyorsa Allah seni koruyordur dediler de umursamadim.inanmadim.simdi ne kadar isterdim 4 ay onceye donmeye bekarlık gunlerime.ben basima erdim 2.kez hayatimi ellerimle mahvettim.umarim sen dogru zmaanda dogru insanla karsilasirsin.

ne kadar acımasız ve tek taraflı düşünen bir toplumuz ya gerçekten burası internet ortamı diye mi rahat rahat kırıcı konuşulabiliyor.İnsanların derdini sıkıntısını paylaşmak için açılmış bir platformda dert beğendirmek zorunda değil kimse. Arkadaş gayet mantıklı kendini açmış niye dalga geçiliyor yada derdi küçümseniyor ki.Anlam veremedim..Evlenmek istemek kadar normal bişey olamaz hele ki, çalışıyorsun işin gücün var gez toz nedir allah aşkına..Gezmediğini nerden biliyorsunuz yada herkesin çalışarak ve gezip tozarak mutlu olacağını kim söyledi? Konu sahibi arkadaşım görücü usulü dediğimiz ,arkadaş akraba tavsiyesi ile tanıştırmaların bir çoğu olumsuz sonuçlanıyor ..sizin bir ortamda birini tanımanızla tanıştırma çok farklı malesef hepimiz bunu yaşıyoruz.Herkes söylemiş ama farklı ortamlara girmek ,yeni insanlar tanımak adına gerçekten önemli ..iş ortamı haricinde kurs gezi vs gibi aktivitelerde yeni birileriyle tanışan çok arkadaşım oldu..Sizde deneyebilirsiniz.Ama kafayı sadece evlenme mevzusuna takmayın karşı tarafta o elektriği alıyordur muhtemelen.. insanlar pozitif takıntılı olmayan kişilere doğru çekiliyorlar hepimiz öyleyiz..Kendinizi sıkmayın hakkınızda hayırlısı..

Çevrendeki tüm arkadaşlarına anlat bu hislerini ve onlardan seni uygun biriyle tanıştırmalarını rica et. Bu şekilde alırsın muradını. Evlenince görürsün tabii evlilik gerçekten umduğun gibi mutluluğun tavan yaptığı bir kurum mu!!

Bazi insanlarla ayni zaman dilimin de yaşasak da hicbir zaman bir birimizi anlamayacagiz. Herkes kendini hayat tecrubesiyle ifade eder.

Muradimi alamadim demis arkadaş niye bu kadar alay konusu olur anlamam. Bazi yorumlar sert olsada bunalima giren birini silkelemek icin iyi gelebilir. Ama kinadiginiz ayipladiginiz hor gordugunuz ne varsa yaşamadan olmeyeceksiniz deniyor.

Bekarliginda zor yanlari var uzulmekte haklisin. Saglikciyim diyorsun nefes almanin kiymetini en iyi senin bilmen lazim. Onkoloji hastalari var kemoterapi yüzünden vakitsiz saatlerde cok acile gelir. Agrilarim dayanilmaz oldu diye. Insanoglu sahip olduğu herseyin nankoru oluyor. Saglikliyiz diye ebedi boyle gitmeceyek. Heryeni güne uyandigimizda sukretmek icin binlerce sebebimiz varken siz elinizde olmayan iki seye odaklanmissiniz. Eş ve cocuga. Sadece kabugunuzu kırın ve kafanizi baska seylere yoneltin birde dunyada daha buyuk acilarin yasandiginin farkinda olun.
30 un da bekar bi bayan olarak yaziyorum...

Böyle bi konuda mutsuzluğa saplanırsanız, çok zor o konuda mutluluğa ermeniz. Pozitif olun hayattan zevk alın yani en basiti kendinize heyecanlar bulun, bi dizinin sezonunu bitirmek gibi ne bilim resim kursundan sertifika almak gibi fln. Sanki evlenince mükemmel hayatlar mı oluyo bu devirde ev geçindirmek be kadar zor

evlilik o şekilde olmuyor işte ne sinema keyfi ne çocuk. o çocuk doğsun geceleri uykusuzluktan zombi gibi geziniyorsun. yemeğidir ütüsüdür bulaşığıdır. hele birde çalışıyorsan bittin adamlarda evlenince o kadar romantik olmuyor asıllarına dönüyor boşver hayatına bak tadını çıkar bence

İnsanoğlu elde ettiğinin nankörü edemediğinin delisidir. Bu sözü çok severim. Bende ister istemez zamanında deli gibi arzuladığım şeylerden sıkılmışımdır. Hayat durağan değil ne sevgililikler ne evlilikler hatta dostluklar bile aynı modda kalamaz. Evliler yorum yapınca bekarlar kızıyor boşan o zaman diyor ama kolay değil. Evlenmek çok basit sürdürmek çok zor. Umarım konuyu takip ediyorsundur ve okursun. Senin için en güzelini en temizi dilerim. Tabi herkes için kalbinde ne varsa. Ama lütfen bu istekle günlerini çöpe çevirme. Annemin telefonlarını bekliyorum demişsin çok üzüldüm. Hayat aslında öyle güzelki. Yeni bir üniversite okuyabilirsin bambaşka şeyler yapabilirsin. Zamanı geldiğinde mutlaka evleneceksin çünkü. Kaybettiğin şey bugünlerin. Ben yıllarca atanmaya çalıştım deli gibi istedim sonunda oldu ama şimdide sağlığım yok. Keşke sapasağlam olsam yine beklesem razıyım. Zaman su gibi akıp kaçtığında keşke demek hiçbirşeye yaramıyor. Evlenme demiyorum tabi. Aile olmak bebek bunlar çok güzel. Doğru kişi ile olursa. Bu enerjiyi çevrene yansıttıkça olmayacaktır. Arkadaşların çevrende çaresiz kaşır ve soğur zamanla senden. Allah kalbini en doğru olana razı eylesin. Sevgiler.

Belki nasibiniz 35 yaşında gelecek belki 40 belki 50 bunu Allahtan başkası bilmez . Neden zamanını bilmediğiniz için bir şey için kendinizi bu kadar yipratasaniz . Nasipse evlilik bir gün mutlaka olur inşallah.
Siz kendinizi geliştirin okuyun gezin izleyin. Ailenizle doya doya vakit gecirin . Evlenince insan hiç biseye zaman bulamıyor .

Yorumların hepsini okuyamadım ama inanın burada her gün onlarca açılan "kaynanam evime yemek yapıp yolladı, görümcem yan baktı" konularından çok daha uygun buldum konuyu bir derdim var bölümüne.
Evliler madem evlenmek iyi bir şey değildi, madem yalnızlıktan bunalmış bir insanı tiye alacaktınız siz niye evlendiniz? diye sorulur bence.
Ayrıca pekala da hala görücü usulü var, tabi ki eskisi gibi ailelerin sadece görüştüğü şekilde demeyelim de birilerinin birilerine tavsiyesi ile hala devam ediyor bu işler. Sanıyorum şaşıranların hepsi burjuva soyundan.
Konu sahibi elbette sevmek sevilmek, hele ki içgüdülerimizde var olan anneliği tatmak istemek çok doğal hisler. Sakın burada seni koca meraklısı mısın diyenler daha da üzmesin. Yeter ki kendinizi bunalımlara sürüklemeyin. Bu zihniyetten çıkmaya çabalamalısın bence unutma ki her şey kader. Senin belki bir nasibin var zamanını bekliyor, belki de yok, belki senin için hayırlısı bu bunu yalnızca Allah bilir. Umarım gönlüne göre biri olur dilediğin hayatı hayırlısıyla en kısa zamanda yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…