- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi rosalinda23
-
“Hangi kursta tanıştınız kurs kurs dolaşamam” demişsiniz o yüzden dedi ben de katılıyorum arkadaşa. Dalga geçmek demeyelim buna ama ilginç geldi.Pardon nesi şaka dalga geciyorsun???
Evet kalabalık herkesın tercıh ettıgı kurslardan bahsetmek ıstedım 5 kısının gıttıgı bır kursta ne ısım olur nasıl cevre yapacagım koca bulmak ıcın kurs kurs dolasmak degıldı kastım sonucta bır kursa gıdecegım .“Hangi kursta tanıştınız kurs kurs dolaşamam” demişsiniz o yüzden dedi ben de katılıyorum arkadaşa. Dalga geçmek demeyelim buna ama ilginç geldi.
İki sayfa önce bir yorumum var siz de evlenmek niyetindeyseniz bir bakın. Maddiyat ve aile ile ilgili bir durumunuz varsa bu nedenle biriyle tanışamıyor olabilirsiniz.
Koca için değil de anne baba birgün aramızdan ayrıldığında tek kalmaktan korktuğu için olabilir mi acaba? Ya da hayat arkadaşını diğer yarısını bulamadığı için içi buruk olabilir mi acaba? Ya da aile "anne" olamadığı için üzüldüğünden olabilir mi acaba? Sadece koca değil aile arıyor bence arkadaşımız neden kırıcı yorum yapıyorsunuz? Benimde iyi bi mesleğim var iyi bi ailem var varlıklı bi aileden geliyorum herşeyim tam ama ne yazık ki diğer yarımı bulamadım bende üzülüuorum. 20 yaşındayım bunun yaşla kocayla alakası yok insan ömründe evinde yatağında odasında birini arıyor.Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.
Yorumumun neresi kırıcı ?Koca için değil de anne baba birgün aramızdan ayrıldığında tek kalmaktan korktuğu için olabilir mi acaba? Ya da hayat arkadaşını diğer yarısını bulamadığı için içi buruk olabilir mi acaba? Ya da aile "anne" olamadığı için üzüldüğünden olabilir mi acaba? Sadece koca değil aile arıyor bence arkadaşımız neden kırıcı yorum yapıyorsunuz? Benimde iyi bi mesleğim var iyi bi ailem var varlıklı bi aileden geliyorum herşeyim tam ama ne yazık ki diğer yarımı bulamadım bende üzülüuorum. 20 yaşındayım bunun yaşla kocayla alakası yok insan ömründe evinde yatağında odasında birini arıyor.
Sadece koca istediğini düşündüğünüz için kırıcı.Yorumumun neresi kırıcı ?
Boşverın kım ne anlar ki .Sadece koca istediğini düşündüğünüz için kırıcı.
Bazıları için koca çocuk doğurmak bedava cinsel ilişki demek ama bize göre bir yuva bir aile olmak ömür boyu beraber olmak demek sanırım bu yüzden anlamıyorlar bizi.Boşverın kım ne anlar ki .
koca koca diye ölünce itici duruyor çünkü.Bazıları için koca çocuk doğurmak bedava cinsel ilişki demek ama bize göre bir yuva bir aile olmak ömür boyu beraber olmak demek sanırım bu yüzden anlamıyorlar bizi.
Hayir onları anlamamamizin nedeni evliliğe bedava cinsel ilişki gözüyle bakmamızmış .Görücü usulü kalmadı dedik diye suçlu olmuşuz.
İstanbul, Ankara ya da İzmir'de yaşamıyorum ama görücü usulü evlilik görmüyorum.
Hem olsa bile ne diyelim, "Evet görücü usulü var ama sizin kısmetiniz yokmuş" mu diyelim? Çalışan ve sosyal hayatın içinde olan bir kadın için görücü usulüne sıra gelene kadar dünya kadar tanışma ortamı var.
Konu sahibinin yazısı yaşını başını almış, hayattan elini eteğini çekmiş gibi kasvet dolu. Yaşını yazmasa 33 olduğu anlaşılmaz. 29 yaşındayım, aramızda kuşak farkı falan da yok. Karşıma geçip böyle konuşsa "Ne diyorsun sen teyze?" derim.
Sorun evliliğe bakış açısında. Yoksa sevmek, sevilmek istemesi çok normal. Evlenmek istemesi de çok normal. Anormal olan bunu hayatının amacı haline getirmesi. Sabah kalkıp görücüden gelecek telefon için dua etmek falan... Kusura bakmayın da benim çevremdeki hiçbir erkek bu zihniyette biriyle evlenmek istemez. Belli ki hanımefendinin çevresindekiler de böyle düşünüyor.
Erkekler hep kendinden genç ister diye bir şey de yok. Sevgilim 3 yaş küçük benden. Hala da evlenmeyi düşünmüyorum. Siz 33 yaşında bu kadar arabesk takılırsanız adamlar tabii "Ben bi daha gencine bakıp geleyim" der.
Mutluluğunuzu medeni durumunuzdan bağımsız hale getirin. Hiç kimse bir başkasının tek mutluluk kaynağı olmak, kurtarıcısı olmak istemez. Öyle olmak istiyorsa zaten o adamdan hayır gelmez.
Hayir onları anlamamamizin nedeni evliliğe bedava cinsel ilişki gözüyle bakmamızmış .
Onlar yuva olarak bakıyorlarmış .
Evlenmeden önce sevişilemiyor mu yani?
Aksine evliliğe çok anlam yükleyen kadınlar "Ayol bedava kız mı alınır? Tabii ki kurbanda koç getirip düğünde Trabzon hasır set takacaklar!" kafasındalar. Pek de bedavaya gelmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?