33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Pardon nesi şaka dalga geciyorsun???
“Hangi kursta tanıştınız kurs kurs dolaşamam” demişsiniz o yüzden dedi ben de katılıyorum arkadaşa. Dalga geçmek demeyelim buna ama ilginç geldi.
İki sayfa önce bir yorumum var siz de evlenmek niyetindeyseniz bir bakın. Maddiyat ve aile ile ilgili bir durumunuz varsa bu nedenle biriyle tanışamıyor olabilirsiniz.

Evet kalabalık herkesın tercıh ettıgı kurslardan bahsetmek ıstedım 5 kısının gıttıgı bır kursta ne ısım olur nasıl cevre yapacagım koca bulmak ıcın kurs kurs dolasmak degıldı kastım sonucta bır kursa gıdecegım .

Eve kendini kapatma spor salonuna git. Facede aktivite toplulukları var oraya katil insanlarla kaynaş illa ki kaderinde biri vardır icine kapanirsan kendini salarsan bulamazsin. Aktif ol buldugun kisiye dr evlilik meraklısı gibi görünme. Koskoca Türkiye'de bekar adam mi kalmadı uzme kendini

Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.
Koca için değil de anne baba birgün aramızdan ayrıldığında tek kalmaktan korktuğu için olabilir mi acaba? Ya da hayat arkadaşını diğer yarısını bulamadığı için içi buruk olabilir mi acaba? Ya da aile "anne" olamadığı için üzüldüğünden olabilir mi acaba? Sadece koca değil aile arıyor bence arkadaşımız neden kırıcı yorum yapıyorsunuz? Benimde iyi bi mesleğim var iyi bi ailem var varlıklı bi aileden geliyorum herşeyim tam ama ne yazık ki diğer yarımı bulamadım bende üzülüuorum. 20 yaşındayım bunun yaşla kocayla alakası yok insan ömründe evinde yatağında odasında birini arıyor.

Yorumumun neresi kırıcı ?

Psikolojik destek almanız lazım, dalga falan değil gerçekten. Ciddi bir buhran geçiriyorsunuz belli ki, bu durumda sağlıklı ilişkiler kurmanız da evlenmeniz de mümkün değil. Önce psikolojik sağlığınızı geri kazanın.

Bazıları için koca çocuk doğurmak bedava cinsel ilişki demek ama bize göre bir yuva bir aile olmak ömür boyu beraber olmak demek sanırım bu yüzden anlamıyorlar bizi.
koca koca diye ölünce itici duruyor çünkü.
Bir de herkesin evliliğe bakışı farklıdır. Herkes aynı bakmak ve düşünmek zorunda değil. Kimine göre cinsellik kimine gore hayati paylasmak.
Evlenmek bu devirde bana gore zor değil hele hele isi gücü olan bir kadın için.
Lütfen azıcık farklı düşünmek için çabalayın. Ben olsam ve hep takılı kalsam bir şey de psikolojik destek alırım muhakkak. Tavsiye de ederim. Hiçbirşey insan sağlığından önemli değildir.
Kaç gündür hastanelerdim insan ölümle savaşıyor yine de direniyor. Ama siz oturup ağlıyorsunuz kendinize...
Ne diyim devam edin böyle bir gün siz de anlarsınız nefes almanın kıymetini ...

30 yaşındayım ve yaklaşık 1 senedir evliyim, her gün keşke evlenmeseydim diyorum. 5 sene çıktıktan sonra evlendim, sevgi saygı anlamında da sorun yok, ama şuan verdiğim emeği, anneme babama vermediğim için kahroluyorum. o insanlar beni büyüttü yetiştirdi, bense bana ihtiyaçları olacak zamabda kapıyı kapatıp onları terk ettim gibi geliyor. ailenizin kıymetini bilin bazı yaşananlar inanın böylesi hayırlı olduğu için yaşanıyor. ben de kendimi bunu düşünerek avutmaya çalışıyorum.

Görücü usulü kalmadı dedik diye suçlu olmuşuz.
İstanbul, Ankara ya da İzmir'de yaşamıyorum ama görücü usulü evlilik görmüyorum.
Hem olsa bile ne diyelim, "Evet görücü usulü var ama sizin kısmetiniz yokmuş" mu diyelim? Çalışan ve sosyal hayatın içinde olan bir kadın için görücü usulüne sıra gelene kadar dünya kadar tanışma ortamı var.

Konu sahibinin yazısı yaşını başını almış, hayattan elini eteğini çekmiş gibi kasvet dolu. Yaşını yazmasa 33 olduğu anlaşılmaz. 29 yaşındayım, aramızda kuşak farkı falan da yok. Karşıma geçip böyle konuşsa "Ne diyorsun sen teyze?" derim.

Sorun evliliğe bakış açısında. Yoksa sevmek, sevilmek istemesi çok normal. Evlenmek istemesi de çok normal. Anormal olan bunu hayatının amacı haline getirmesi. Sabah kalkıp görücüden gelecek telefon için dua etmek falan... Kusura bakmayın da benim çevremdeki hiçbir erkek bu zihniyette biriyle evlenmek istemez. Belli ki hanımefendinin çevresindekiler de böyle düşünüyor.

Erkekler hep kendinden genç ister diye bir şey de yok. Sevgilim 3 yaş küçük benden. Hala da evlenmeyi düşünmüyorum. Siz 33 yaşında bu kadar arabesk takılırsanız adamlar tabii "Ben bi daha gencine bakıp geleyim" der.
Mutluluğunuzu medeni durumunuzdan bağımsız hale getirin. Hiç kimse bir başkasının tek mutluluk kaynağı olmak, kurtarıcısı olmak istemez. Öyle olmak istiyorsa zaten o adamdan hayır gelmez.

Hayir onları anlamamamizin nedeni evliliğe bedava cinsel ilişki gözüyle bakmamızmış .
Onlar yuva olarak bakıyorlarmış .

Hayir onları anlamamamizin nedeni evliliğe bedava cinsel ilişki gözüyle bakmamızmış .
Onlar yuva olarak bakıyorlarmış .

Evlenmeden önce sevişilemiyor mu yani?

Aksine evliliğe çok anlam yükleyen kadınlar "Ayol bedava kız mı alınır? Tabii ki kurbanda koç getirip düğünde Trabzon hasır set takacaklar!" kafasındalar. Pek de bedavaya gelmiyor yani

e ben çok farklı şeyler yazacaktım da ban yememe değmez diye sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…