- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.856
- 798
- Konu Sahibi rosalinda23
-
+1Kk’ da ne zaman evlenmek istiyorum diye konu açılsa konu açan kişiyi hep bir eleştirme hep bir küçümseme mevcut. Koca arıyorsun, kendini geliştir, evlilik her şey değil, hayatının merkezine evliliği koymuşsun vb imalarda bulunuluyor.
Evet bu cümlelerin haklılık payı kesinlikle var ancak bu isteğini dile getirdiği için kırıcı şekilde yorum yazanlar oluyor.
Bir kadının aile kurmak istemesi, sevilmek istemesi, anne olmak istemesi doğası gereği olağan şeyler. Bunları dillendirdiği için küçümsenmesini çok garipsiyorum.
Bende 33 yaşındayım ve bekarım. Evlilik gibi bir düşüncem, evlenememek gibi bir kaygım yok. Çocuk çoluk merakım da yok. Herkes evlenecek diye bir kural yok.
Ancak evlenmek isteyen kişileri de anlayabiliyorum ve bu istekleri gayet normal geliyor, evlilik isteğini cümlelere dökmesi tuhaf gelmiyor.
Herkes farklı şeyler yaşar. İlk buluşmamızda evlenmek istediğini söyledi eşim, (4 yıl süren ilişkimden 1 buçuk ay önce ayrılmıştım.) evlenme teklifi değil, sadece bunu düşündüğünü benim bu konudaki düşüncemin ne olduğunu sordu. 8 gün sonra nişanlandık. Yaklaşık 1 yıl sonra evlendik. Bir kursta tanışmıştık, işte o yüzden insanlar, dışarı çık, kurslara git falan diyorBır anda nasıl oluyo bu işler .Mucize mi ?
Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum
Merhaba arkadaşım eski konularından bu yazını buldum. Hatırlatmak istemezdim ama önemli gördüm. İki konuya değineceğim. Birincisi:.........Bu aksam iceri girdigimde nerdesin sen diye kapida sinirle karsiladi.....Bana baban yok düş ortaya iyi dedi.Ve inanin 31 yasindayim bugüne kadar izni olmadan hiçbirşey yapmadım. Tuttugum ev bile hemen bitisik katı ben daha ne yapayim siz diyin.Oyle aradayimki evlenen arkadaşlarım siz bu dengeyi nasil kurdunuz annenizle yuvaniz arasinda ya da ilk evlendiginizde bu tsekilde anneniz degisti mi niyd oluyo böyle
Mesela hangi kurslar ya böyle o kurs bu kurs dolaşmak istemem hangısıne gıttınız sız?Herkes farklı şeyler yaşar. İlk buluşmamızda evlenmek istediğini söyledi eşim, (4 yıl süren ilişkimden 1 buçuk ay önce ayrılmıştım.) evlenme teklifi değil, sadece bunu düşündüğünü benim bu konudaki düşüncemin ne olduğunu sordu. 8 gün sonra nişanlandık. Yaklaşık 1 yıl sonra evlendik. Bir kursta tanışmıştık, işte o yüzden insanlar, dışarı çık, kurslara git falan diyor
Gerçekten saka yapıyorsunuz benceMesela hangi kurslar ya böyle o kurs bu kurs dolaşmak istemem hangısıne gıttınız sız?
Sen İngilizce öğretmeni misin hemşire mi troll mü?[/QUOTE Bir insan 2015 ten beri hep aynı cümlelerle aynı konuyu açar mı?(gerci orada 2015 te kismeti kapaliymis-2016 Aralikta 4 ay once nisan attigini ve kismetinin kapali olduğunu soylemis) Şaşırdım kaldim.
Evlenme garantili kurs aranıyor:)Gerçekten saka yapıyorsunuz bence
Pardon nesi şaka dalga geciyorsun???evlenmek isteyıp yol aramak anormal mı kurslara gıtmek anormal mı evde oturup koca mı bekleyelım ???yas 32 olmus ne yapmamızı beklıyorsunuz oturup duralım mı ayagımıza mı gelsın cevre edınmeyelım mı ???Gercekten sız mı şakasınız??Gerçekten saka yapıyorsunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?