- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
Bence de.Herkes evlenecek diye bir kaide yok.
inşallah tez zamanda hayatının aşkını bulur..Unutturacak kimseyi de hayatına almadı kimbilir... çok iyi tanıyorum alkol sigara kullanmaz sosyal medya da yok... Annesinin dediğine göre dışarı hayatı da yok zamanında eve gelir gidermiş... Bir çok insan ot gibi yaşıyor diyor ama neler yaşadığını bilemeyiz... konuyu aynı durumu yaşayan başkaları var mı acaba diye açtım zaten ...
ay evet ya aynı şeyi ben de düşündüm..36 yaşında evlenmemek sıkıntı değilde, bir işi gücü olduğu halde hale ailesi ile yaşıyorsa çok tuhaf geliyor bana.
O yaşta bir oda ile yetinmek, donunu atletini hala annesi yıkayıp cekmeceye koyması, bir adama hiç yakışmıyor sanki
ya bu kısmet olunca oluyo olmayınca oluyor nasıl oluyorBeni dayım 40'lı yaşlarında. Evlenmiyor değil evlenemiyor. Yok armudun sapı yok üzümün çöpü derken hala bekar. Herkes üstüne gidiyor garibimin üzülüyorum. Evini arabasını aldı. Mesleği elinde. Ama ciks neden evlenmiyorsun diye çok üzerine gidiyorlar. Kısmet işi tabi. Bir rahat bıraksalar da kafa dinlese yok. Onun yerinde olsam memlekete tayinimi uzun süre istemezdim.
Şu abuk subuk konuşan insanlar yok mu yahu sanane otgibi mi yaşıyor belki halinden memnun ? Vallahi sinir eder bunlarUnutturacak kimseyi de hayatına almadı kimbilir... çok iyi tanıyorum alkol sigara kullanmaz sosyal medya da yok... Annesinin dediğine göre dışarı hayatı da yok zamanında eve gelir gidermiş... Bir çok insan ot gibi yaşıyor diyor ama neler yaşadığını bilemeyiz... konuyu aynı durumu yaşayan başkaları var mı acaba diye açtım zaten ...
Ben eğer kısmet değilse kesinlikle istediğin çabayı göster olmaz diyenlerdenim, bazı tecrübelerim oldu ki yemin ediyorum bu kadar gayretime ancak Allah nasip etmemiş ki karşılık bulamadım dedim.ya bu kısmet olunca oluyo olmayınca oluyor nasıl oluyoryani bi insan kısmetimizde varsa döner dolaşır bizi bulur mu? ama bu yüzden çaba gerekmiyo mu? hiç çabalamazsa tabi kısmet olmaz yanlış mı düşünüyorum?
hmmm tamam şimdi anladım :) ama kader kısmet diyip de hiçbişey yapmayanlar peki?Ben eğer kısmet değilse kesinlikle istediğin çabayı göster olmaz diyenlerdenim, bazı tecrübelerim oldu ki yemin ediyorum bu kadar gayretime ancak Allah nasip etmemiş ki karşılık bulamadım dedim.
Yaptık da ne oldu diyenler onlarhmmm tamam şimdi anladım :) ama kader kısmet diyip de hiçbişey yapmayanlar peki?
Allah diyor ki, kaderleriniz cabalariniza bagli kilinmistir. Yani su hayatta kader, kismet olursa olur diyip emek vermezsen oylece beklersen hicbir sey olmuyor. Her konu icin boyle bu. Ha bazen kendini de yirtsan yine olmuyor, takdir... ama cabalamak gerekiyor. Biriyle bag kurmak da emek istiyor.hmmm tamam şimdi anladım :) ama kader kısmet diyip de hiçbişey yapmayanlar peki?
Adamın burada tanımadığı bekar kız kalmadı yine olmadı. bence kısmetya bu kısmet olunca oluyo olmayınca oluyor nasıl oluyoryani bi insan kısmetimizde varsa döner dolaşır bizi bulur mu? ama bu yüzden çaba gerekmiyo mu? hiç çabalamazsa tabi kısmet olmaz yanlış mı düşünüyorum?
ben de böyle düşünüyorum.. ama kızgınlığım hiçbişey yapmayıp kader kısmet diyenlere.. kızgınlığım eski sevgilimeAllah diyor ki, kaderleriniz cabalariniza bagli kilinmistir. Yani su hayatta kader, kismet olursa olur diyip emek vermezsen oylece beklersen hicbir sey olmuyor. Her konu icin boyle bu. Ha bazen kendini de yirtsan yine olmuyor, takdir... ama cabalamak gerekiyor. Biriyle bag kurmak da emek istiyor.
o gercekten kısmetmiş ya :))Adamın burada tanımadığı bekar kız kalmadı yine olmadı. bence kısmet
işte hiçbişey yapmazlarsa yaptık da ne oldu derler.. belki bundan sonra olacak ne biliyolar?Yaptık da ne oldu diyenler onlar
Evet hicbir sey yapma, kader kismet de. Olmuyo oyle iste. Caba ve emek gerekiyor.ben de böyle düşünüyorum.. ama kızgınlığım hiçbişey yapmayıp kader kısmet diyenlere.. kızgınlığım eski sevgilime
inşallah bi gün kafasına dank ederEvet hicbir sey yapma, kader kismet de. Olmuyo oyle iste. Caba ve emek gerekiyor.
Evlenene kadar maddi olarak kendini saglama almasi bana daha mantikli geliyor36 yaşında evlenmemek sıkıntı değilde, bir işi gücü olduğu halde hale ailesi ile yaşıyorsa çok tuhaf geliyor bana.
O yaşta bir oda ile yetinmek, donunu atletini hala annesi yıkayıp cekmeceye koyması, bir adama hiç yakışmıyor sanki
Ne iş yapiyorMerhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?