36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

inşallah tez zamanda hayatının aşkını bulur..

Beni dayım 40'lı yaşlarında. Evlenmiyor değil evlenemiyor. Yok armudun sapı yok üzümün çöpü derken hala bekar. Herkes üstüne gidiyor garibimin üzülüyorum. Evini arabasını aldı. Mesleği elinde. Ama ciks neden evlenmiyorsun diye çok üzerine gidiyorlar. Kısmet işi tabi. Bir rahat bıraksalar da kafa dinlese yok. Onun yerinde olsam memlekete tayinimi uzun süre istemezdim.

ay evet ya aynı şeyi ben de düşündüm..

ya bu kısmet olunca oluyo olmayınca oluyor nasıl oluyor yani bi insan kısmetimizde varsa döner dolaşır bizi bulur mu? ama bu yüzden çaba gerekmiyo mu? hiç çabalamazsa tabi kısmet olmaz yanlış mı düşünüyorum?

Şu abuk subuk konuşan insanlar yok mu yahu sanane otgibi mi yaşıyor belki halinden memnun ? Vallahi sinir eder bunlar

Ben eğer kısmet değilse kesinlikle istediğin çabayı göster olmaz diyenlerdenim, bazı tecrübelerim oldu ki yemin ediyorum bu kadar gayretime ancak Allah nasip etmemiş ki karşılık bulamadım dedim.

Ben eğer kısmet değilse kesinlikle istediğin çabayı göster olmaz diyenlerdenim, bazı tecrübelerim oldu ki yemin ediyorum bu kadar gayretime ancak Allah nasip etmemiş ki karşılık bulamadım dedim.
hmmm tamam şimdi anladım :) ama kader kısmet diyip de hiçbişey yapmayanlar peki?

Bir eahat birakin artik insanlari. Evlenmesi evlenmemesi yasi.. yani belki sevdigi vardi olmadi baskasini istemiyo belki asosyel belki cinsel tercihleri farkli sizene ayol

hmmm tamam şimdi anladım :) ama kader kısmet diyip de hiçbişey yapmayanlar peki?
Allah diyor ki, kaderleriniz cabalariniza bagli kilinmistir. Yani su hayatta kader, kismet olursa olur diyip emek vermezsen oylece beklersen hicbir sey olmuyor. Her konu icin boyle bu. Ha bazen kendini de yirtsan yine olmuyor, takdir... ama cabalamak gerekiyor. Biriyle bag kurmak da emek istiyor.

Adamın burada tanımadığı bekar kız kalmadı yine olmadı. bence kısmet

ben de böyle düşünüyorum.. ama kızgınlığım hiçbişey yapmayıp kader kısmet diyenlere.. kızgınlığım eski sevgilime

Evlenene kadar maddi olarak kendini saglama almasi bana daha mantikli geliyor

Ne iş yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…