36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

Ablam 44 yaşında.Hiç evlenmedi.Halen de evlenmeyi düşünmüyor.
Çok güzeldir. Çok da beğenilir.
Hiç sorgulamadık neden evlenmiyor diye. Ben nasıl evliliği tercih ettiysem,o da bekarlığı tercih etmiş.Bu böyledir. Kendi hayatı,kendi tercihi.
Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Şimdi şöyle bir kısa kesit vereyim hayatımdan seneler senelerr önce bi tanıdıgım vardı ailenin dostu sıfatında. Bununla ufak bir birlikteliğim olmuştu. İş cinsellik kısmına geldiğinde bişey yapamadık cunküü boyutu yok denecek kadar azdı yani elinizin başparmağı kadar. Adam işinde gücünde hoş biriydi.. Etkilenir her kadın yani yaklaşıımından. Ama kimse evlendiremiyodu bu adamı herkes merak içinde tabii..Ne yazikki evlenememe nedenini tek ben biliyor oluşum komik bir olaydı Yani böyle sıkıntısı olan insanda evlenmezzzzzzz

tam bunu yazacaktım.. .bizim kadrimiz kiymetimiz bilinmedi etrafa bakıyorum kıymeti bilinenlere....cok iyi olunca da kaçıyor herkes

hala o kişiyi unutamamış bu durumda zaten evlenip başkasının hakkına girmesin

insanlar çok acımasız hadsiz ve düşüncesiz. sadece bu erkek için demiyorum yaşını alıp evlenmeyen bir insanın üzerinde herkes baskı kurmaya çalışıyor. belki bi rahatsızlığı var belki geçinmeye gönlü yok belki çok istiyor ama olmuyor ya da başka bir şey... yani evlilik, çocuk gibi mevzuların sorgulanması çok ayıp bence. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Vakti zamanı gelmemiş demek ki, demek ki karşısına guvenecegi inanacagi biri çıkmamış ve bu bir sorun değil . Herkes belli bir yaş aralığında evlenecek diye bir kanun varda bizim mi haberimiz yok. Bence başkalarının hayatını çok merak etmeyin

O kadarda değildir artık öyle olsa nişan yapmazdı...

Benim cevremde var,birisi kadın 35 yaşında,diğeri 48 yaşında,oteki kadın 62 yaşında hic evlenmediler.
Aynı sekilde tanıdığım 55 yaşında,35 yaşında evlenmeyen erkekler de var. Daha da vardır da aklima gelmedi suan
Tercih meselesi bence. Benim cevremdekilerden bu 35 yaşındaki adam aldatıldı. Sonra baskasiyla birlikte oldu onla da yürümedi. Kız cok gezmek tozmak istiyormuş para harcamak zor geldi galiba. Yani bazı insanların parasi ve malı cok olunca da
daha dogrusu cimri olunca da evlenmek istemiyor olabilir. Ve bu saydigim insanların hepsi cok zengin. Ilginç dimi

Eşcinseldir, evliliği gereksiz görüyordur, kadınlardan kazık yemiştir, herkes evlenip yuvası olunca mutlu mu oluyo

Annem 28 babam 36 yaşındayken evlenmişler. Yani geç evlenme trendi benden önceki nesilde başlamış. Sülalede kimse 28’inden küçüklere hadi evlen artık, evde kaldın diye baskı yapmıyor . Bu durum tuhaf bir durum yaratmış gerçi, benim babamla erkek arkadaşımın dedesi arasında 3 yaş var. Bizde bir nesil kaybolmuş yani resmen. 23 yaşındayım, babam 60 yaşında. Diyeceğim şu ki, bizde gayet normal o yaşlarda bekar olmak. Aksine 20’lerin başında evlenenler ayıplanır, onlara kızılır. Hayatını yaşamadan hayatını kararttın derler erken evlenenlere.

evlilik şart da değil farz da değil. canı isteyen evlenir çevremde bir ton bekar var 47 yaşında bekar adam tanıyorum. evlilik tercih meselesi

Yalnizligi seviyordur.
Kendi duzenine alismistir.
Bagimsiz olmaya alismistir.
Risk almak istemiyor olabilir.
Kendisini seven, kendisine yeten bir insan olabilir.

burda evlenememekten müzdarip çok kız var. kuzeninize bir iyilik yapıp tanıştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…