- 23 Ağustos 2012
- 51.846
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.469
- 898
tam bunu yazacaktım.. .bizim kadrimiz kiymetimiz bilinmedi etrafa bakıyorum kıymeti bilinenlere....cok iyi olunca da kaçıyor herkesÇok özür dileyeeekten söylüyorum hakkında yanlıs düsünülmesini asla istemem ama söle bi durumda var bu yasta olan erkeklerde maalesef adam gibi olanlara kendilerine adam gibi gelenlerede adam muameleesinde yapmak yerine kadir kıymet bilmezlere adam muamelesi yapuyorlar. Özelliklede ben ve benim gibi kişi kendini bilsede yası 30larda ise.. biraz kariyer biraz işinde etkisi olabiliyor. Yinede hiçbirinizi tanımam suizana girmek istemem eger yorumumla üzdüm incittim hakkınıza girdiysem hakkınızı helal edin. Rabbim yuregide niyeti iyi insanlarla yollarini birlestirsin zorunu kolaylastırsın.
hala o kişiyi unutamamış bu durumda zaten evlenip başkasının hakkına girmesinMaalesef Kendi bulsun evlensin modundalar asla ben kız bakmam diyor zaten bekâr kız yok diyor... Zamanında sevdiği kızla hatırlıyorum çok zor nişanlanmıştı onca güçlüğe rağmen seviyorlardı birbirlerini ama gel gör ki iki ailede istemedi sonuç olarak buraya geldik.Geçen evlenseydim şimdi 7.evlilik yıl dönümümüzü kutlayacave ktik dedi.Resmen içim acıdı....
Vakti zamanı gelmemiş demek ki, demek ki karşısına guvenecegi inanacagi biri çıkmamış ve bu bir sorun değil . Herkes belli bir yaş aralığında evlenecek diye bir kanun varda bizim mi haberimiz yok. Bence başkalarının hayatını çok merak etmeyinMerhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...
Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
Şimdi şöyle bir kısa kesit vereyim hayatımdanseneler senelerr önce bi tanıdıgım vardı ailenin dostu sıfatında. Bununla ufak bir birlikteliğim olmuştu. İş cinsellik kısmına geldiğinde bişey yapamadık cunküü boyutu yok denecek kadar azdı yani elinizin başparmağı kadar. Adam işinde gücünde hoş biriydi.. Etkilenir her kadın yani yaklaşıımından. Ama kimse evlendiremiyodu bu adamı herkes merak içinde tabii..Ne yazikki evlenememe nedenini tek ben biliyor oluşum komik bir olaydı Yani böyle sıkıntısı olan insanda evlenmezzzzzzz
Şaka yapmış hanımefendiNe yapacaksın ki numarasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?