4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

Unutmak istemediğin için mi aynı konuları irdeleyip duruyorsun bacım?Ha yok unutmak istiyorum diyorsan beynine yardım et azıcık.Uğraş bul kendine.Eski kocan hariç tabi

Adam koleksiyon yapıyor zaten.kadınalrla evlenip birer çocuk yapıp eşsiz zekadaki genlerini gelecek nesillere aktarıyor adamın misyonu bu.sıradakiiiiii
Demek ki kadınlar adamdaki o eşsiz zekayı görüp evlenip çocuk yapıyor .Tüm suçu adama yüklememek lazım zorla olmadığına göre

Gezinirken gördüm konuyu mesajınıza kahkaha attımçok yaşayın emi

Size şimdi gerçekten tatmin edici mesajlar yazdık diyelim. Ne değişecek? Yaşadıklarınızda haklı ya da haksız olmanız neyi değiştirecek? Erkek kıtlığı mı var da hala eski kocanıza takıyosunuz kafayı. Biraz akıl ya biraz akıl. Hiç mi idrak gücünüz, gururunuz yok ya. Ne sürekli geçmişi karıştırıyorsun. Siz artık muhakeme yeteneğinizi de kaybetmişsiniz.pskilojik yardım almak için neyi bekliyorsunuz bu kadar insan hep aynı şeyi söylerken...

Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Karşılıklı olarak mutlaka yanlışlarınız vardır kurcalamayi bırakıp önünüze bakın allahinizi severseniz devlet meselesi haline getirdin bu durumu bu konuya kadar hiç yorum yazmamistim okuyup geçiyordum ama artık yeter diyesim geldi yeter kendinizi biraz rahat bırakın yahu düşün düşün şeydir işin tövbe tovbe

Çocuğunla bağdaştırdığın düşünceler bile hastalıklı. Böyle ironi olmaz. Sen bir hastasın.

Zaten eğitimci olacak sozde öğretmen ama anlama problemi var. Aynı şeyi dönüp dönüp soruyor. Yazık buna çocuk emanet edenlerde. Umarım bir şekilde anlaşılır da hasta halleri veliler gereken şikayetlerini yaparlar.

Konu sahibinin konuları üşüyenprenses'in serilerine benzemeye başladı.
Bana sorarsanız, yorum yapıp, dert anlatmaya çalışmayalım zira konu sahibi kocasına takılmış kalmış, bizi duymuyor ve anlamıyor.
Yorum alamazsa belki konu açmaktan vazgeçer.

Zaten çoklu hesap açmaktan banlandi umarım geri gelmez ve yine bu saçma konularına devam etmez :)

Haklısınız. Ben bu kadının öğretmen olduğuna inanmıyorum zaten de öğretmense biçki dikiş mırt zırt branşı falandır yüzde doksan

Konu sahibi banlanmissin ama acilinca okursun. Tedavi olman lazim. Senin sorunun kocan degil kendin. Icindeki haset fesattan kurtulmaya bak

Yani kusura bakmayın da donunuzla sizi sokağa atmış adam için..15 yıl sizi babasız hayata mahkum kılmış bir adam için..Bir kadına üç çocuğunu feda etmiş bir adam için ;babam sesini özledim deyip ağlamak ..
Haberlerini bile başkasından aldığınız bi adam..
Vallahi çok ilginç ya ..
Benim mi sorgulamam lazım insanlıgımı evlatlığımı anlayamadım .

Bazen anneme kizarim neden bizi bu şekilde yetiştirdin diye , ama inanin hayat o kadar kısa ki , geçen sene bir pazar günü esimin ailesinde kahvaltı yaptık, kayinpederimle hic etmedigim kadar uzuuun ve bol gulusmeli sohbet ettik çok severdim kendisini , onlardan ayrıldık kendi evimize geçtik ve 3 saat sonra kalp krizi geçirdiğini ve vefat ettigi haberini aldik , ben 3 aylik riskli bir hamilelik yaşıyordum o esnada , o olaydan 2 ay sonra da bebegimi kaybettim , anladim ki hayat sizi beklemiyor bazı şeyler için, acilar çok büyüktü, geçmez sandigimiz acılardi , geldi geçti izler bırakarak tabi ki ama ben hep derim bir farkim olmali benim bana yapilanlara karşılık hem de. Herkes bir seyler yaşar , sınanır , babam 40 li yaslarindaydi o zamanlar , hatalarini yaptıktan kısa bir süre sonra pisman oldu ama fayda sağlamadi kimseye tabi ki.

Hepimiz insaniz , kim ne hatalar yapacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…