- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Derin mesele boşverAma sizi “annenizin” yanından almasını istemişsiniz “eski” eşinizin? Acıtasyon mu yapmaya çalışıyorsunuz ailem yok bebekle tek kaldım falan diye?
Bunları düşünelim anlamsız. Şiddet, aldatma gibi bir durum olmadığı sürece boşanmaya neden olan yalnızca taraflardan birinin yaptığı şeyler değildir ki.Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
3 kere bosanip tekrar evlenen biri vardi o muydu en son yine bosandiydi
Üvey babam kocamla kavga etti ve ev tuttum x TL para harcadım ...içerikli bir konu görsem hemencecik tanırım sarimanolyayi
Evliyken aile var boşanınca kimsem yokAma sizi “annenizin” yanından almasını istemişsiniz “eski” eşinizin? Acıtasyon mu yapmaya çalışıyorsunuz ailem yok bebekle tek kaldım falan diye?
@Anamnez veLaraPars sağolsunlar bir önceki konuda eski üyeleriklerinden ekran görüntüsü bile paylaştılar.
İlk etapta cidden üzülmüştüm ama özellikle bu eski üyelikler meselesinden sonra sadece kızıyorum, insanlar vakit ayırıp yazıyorlar, konu sahibi hamster misali aynı çemberde dönüp eski sorularını tekrarlıyor.
Edit: Eski üyeliklerinden bahsederek şikayet ettim. Yönetim baksın, aynı kişi değilse paşa paşa özrümü dilerim. Aynı kişiyse salak yerine konmayalım en azından.
Anamm yine yanlis konuya yazdimGorumcenjn adi degil de sevda deseydi atiyorum agzini burnunu kirardiniz.bunu soyledikten sonra ne yapti o onemli irkildi mi ben naptim diye yoksa uyudu mu?dun geceden caktirmadan laf almaya calisin bakalim uykuda miydi?
Uykudaysa buyutmeyin ama uyumuyosa gorumcenjn isminde biri var bence
sonunda kapatmislar hesabiniaksama yeni hesapla konu acarsan bana bi goz kirp
Anamm yine yanlis konuya yazdim
amaaann buralar cok karisik daha da karismasinAnamm yine yanlis konuya yazdim
Sana bir örnek vereyim , belki içinde yanan kor biraz da olsa hafifler .Hazmedemiyorum anlıyor musunuz hazmedemiyorum.ben burda bebekle yalnız kalmışken onun ablalarında gününü gün etmesini hazmedemiyorum o da acı çekmeli.ancak o zaman içimde yanan kor nihayet bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?