- 3 Nisan 2014
- 36.364
- 148.585
- 798
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
E tamam işte adam zaten keşke demeyecek. Kusura bakmayın ama tavırlarnızı gördükçe de haklı diyorum, aksine "iyi ki boşanmışım" diyecektir.Ya kusura bakma yanlışlık oldu.daveanışlarımı düzeltsem de keşke demiyor demez dicektim.ilk eşi 7 yılın ardundan ve çalışmıyorken bunu terk etmiş bir çocukla.ve şöyle demiş görümcesine kaynına siz kardeşinizi tanımıyorsunuz o kimseyle anlaşamaz demiş.
Son cümlenize çok güldüm ya...çok yaşayın emiboşanmışsınız zaten. Niye geçmişi bize yaşatmaya çalışırcasına soruyorsunuz? Kaçıncı konunuz bu? Sizce siz normal misiniz? Ayrıca göçmek ve göçürmek değil o. Götürmek... siz Asya dan Avrupa ya temelli geçmiyorsunuz ki göçesiniz...
Çok sanatsal yazmışsınız.tavsiyelirinizi dikkate alıcamE tamam işte adam zaten keşke demeyecek. Kusura bakmayın ama tavırlarnızı gördükçe de haklı diyorum, aksine "iyi ki boşanmışım" diyecektir.
İlk eşi de 7 yıldan fazla çekememiş ve bırakıp gitmiş farkındaysanız.
Şu yaptıklarınız sadece eski eşinize sizden ayrılma konusunda verdiği karar için "iyi ki" dedirtir, zira burada bile eşiniz ne kadar berbat bir adam olsa bile "iyi yapmış" diyen yorumlar var.
Gerçekten ruh sağlığınız iyi değil, umarım ilaç ve terapileriniz işe yarar. Çünkü her konuda "bebekle bıraktı" diyorsunuz sanki komşunun bebeğini size kakalamış gibi. Eski eşiniz sizi bırakıp gitse de o çocuk sizin çocuğunuz. Eski olayları kafada kurup kurup düşünmektense bebeğinize sımsıkı sarılıp kendinize iki kişilik yeni bir hayat kurmanız lazım. Eşiniz size dönmeyecek, siz arkasından bakakalmaya devam ederseniz kendi hayatınızı kuramayacaksınız.
Bebeğiniz için bir kere "oğlum" veya "kızım" dediğinizi görmedim mesela, hep bebek. Sanki o bebek size verildi "al bak" diye. Eski kocanızla anılarınızda boğulacağınıza çocuğunuzla kendinize dönün artık.
yapmam mi hayatim sen yeterki isteAy harikasın dertleşmeye de çok ihtiyacım var ama bir kısır da olsa fena olmaz mı yanına da pempe pempe lahana ve büber turşusı canık çekti.yapar mıısn?
O kim gıııııgüccük sarımanolya gelmiş
Olsun bebeğiniz yanınızda biraz buyur kreşe başlar onunla ilgilen etkinlikler kendi okulunuz derken bir bakmışsınız birkaç seneye hayatınız hareketle mis çocuğunuz sizinle sohbet etmeye başlamış okuldan gelecek yaptıklarını anlatacak falan düşünsenize ne. Güzel seyelr bunlar. Ama böyle umutlu zamanlara yelken açmak varken niye şimdiki hayatinizi burnunuzdan getiresiniz?Ailem yok
Yine mi siz ?.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
O kim gııııı
arkadaşım toplanma olmasın ihbar ederimkiz valla canimi cektirdin aksama pizza yapacaktim bak vazgectim kisir yapcam soyle eksili eksili ohh gel sen de eski kocani da getir kisir bahanesiyle baristiralim sizi
Demeee merak ettim şimdiboşandığı kocasıyla ilgili konu açmada senin kırk fırın ekmek yemiş halin..
hatta tekrar evlenmiş bile olabilir eski kocasıyla gözükmüyor ne zamandır..
Ben kısır istiyorum banane turşu ve çaayarkadaşım toplanma olmasın ihbar ederimpizza da yemeyin onu da ihbar ederim sjnfkjbfjwf Brokoli , diyet salata yiyin
3 kere bosanip tekrar evlenen biri vardi o muydu en son yine bosandiydiboşandığı kocasıyla ilgili konu açmada senin kırk fırın ekmek yemiş halin..
kiz ben onlari yersem ölürüm zaten zapzayif biseyim hergun hamurisi yedigim halde bide salata yersem hastanelik olurumarkadaşım toplanma olmasın ihbar ederimpizza da yemeyin onu da ihbar ederim sjnfkjbfjwf Brokoli , diyet salata yiyin
Üvey babam kocamla kavga etti ve ev tuttum x TL para harcadım ...içerikli bir konu görsem hemencecik tanırım sarimanolyayiboşandığı kocasıyla ilgili konu açmada senin kırk fırın ekmek yemiş halin..
.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
şu an çok sinir oldum bu bilgiyekiz ben onlari yersem ölürüm zaten zapzayif biseyim hergun hamurisi yedigim halde bide salata yersem hastanelik olurum
hee iste cikileta hic sevmem pasta yaparim tadina bile bakmamşu an çok sinir oldum bu bilgiye(göbeğimin üzerinde bi paket çikolata var bunu yazarken)
Ailem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?