4 kaynıma ben bakiyorum

Siz aşevi misiniz herkese bakıyorsunuz? Yemek falan yapmayın evde. Bugün yapmadım diyin. Çamaşırlarını yıkamayın. Makine doldu yer yok sonra yıkarım diyin. Geçiştirin. Kazık kadar adamlar. Kendilerini doyusunlar, temizlesinler. Anneniz sizi başlarına bakın besleyin diye mi doğurdu?

Gidin ailenizin yanına bu nedir?
Neymiş efendim eşlerini istemiyorlarmış o zaman kusura bakmasınlarda eşşek gibi yıkasinlar kendi çamaşırlarını.
Kocaman adam hepsi
Aynen. Eşek gibi yapacaklar yemeklerini, çamaşırlarını yıkayacaklar. Konu sahibi eşiniz yıkıyorsa yıkasın. Kardeşlerinie yemekte yapsın. Siz geçin çocuğunuzla oynayın.

Kk da konu acıp tmm öyle yapayım diyip,aynı hayata devam eden kadınlardansın bacım sen.Yazık surda harcadıgınız nete
Kocasına bukadr bagımlı kadınları bi merkezde rehabilite etmek lazım
Deli oluyorum okudukca.20 sayfa cekme denilmis sonuc.Net bi karar yok

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Valla bu saçma aile sisteminde karıları onları istememiştir bence. Madem hepsi bekar gibi yaşıyor aynı evde yaşasınlar. Kendine bakamayan 2 oğlu varken kaynana neden evi kapatıyor. Çok tuhaf gerçekten. Siz kesin olarak eşinizle konuşun yoksa bunlar yarın gider öbür gün yine gelir.

Evet kesinlikle yuzsuzlukle gelirler eşimle konuşma ile sonuca varamıyoruz ben kendimi kullandirtmiycam

eşim bu hafta gidecekler diyip diyip duruyor napacağimi hiç bilmiyorum

Ne yapacağınızı söyleyeyim mi?
Eşinize “ben hastaneye oğlumuzun alerji sonuçlarını almaya gidiyorum, oradan da anneme gideceğim, misafirlerin gidince bana haber ver, geri dönerim” diyip annenize gideceksiniz

Karısını istemeyip size mi yerleşmek istiyor. Tövbeler tövbesi! Daha neler duyacağım. Sizdeki de ne sabırmış böyle

Evet tam olarak öyle hepsi bi kapak atma derdinde

iyi de eskiden böyle değildim sabır timsali oldum diye durumu kader olarak gormussun sen kardesim. o kadar icsellestirmissin ki durumu hala harekete gecmemissin.
hala son kez konusuyum diyosun adam sana zaten gitmeyecekler demiyo ki. gidecekler diye oyaliyo.

sen alip çocuğunu gideceksin o da gelirse gelecek seni almaya. ama işte iki bekar kardeşi varken bu kadar sorumsuz ve genislerken senin kocayi da kafalarlar. ondan mi gitmeye cesaret edemiyosun. kardeşleri boşver biz bize yeteriz der de bosanirsak diye mi düşünüyosun.

Hayır hayır onu anlatmak istemedim sadece kocama ya ailen ya ben demek için konusucam yani kalkıp ailen ne zaman gidecek diye sormam ben misafir gözüyle baktım ama 10 gün olunca bi şeyler yapmam gerektiğini farkettim ortada bir çocuk var ve benim gitmem geri dönüşsüz olacak buna cesaret edemediğim için sizlere sormak istedim ve cesaretlendim annemle konustum bu durumu

Siz öyle görüyorsunuz demek ben buraya yarın gidecegimi annemle konuştuğumu söyledim bu hayatta her şeyin kader olduğuna inanmam eleştirmek yerine bi yardımınızın dokunmasını isterdim

o zaman özür dilerim kardeşim ben yanlış anlamışım. hakkında hayırlısı olsun. ama o kocada öyle anne kardeşler varken zor geçinmek. tamamen mesafe koyması gerekir.

ama onca adamin kahrini cekmektense anne kahrı cekmek daha iyidir. meslegin vs var mi peki. gecimini saglayabilir misin kocan pes ederse.

Yok estağfirullah evet mesleğim.var atama bekliyorum.saglikciyim ayın 7 sinde tercihler baslicak çok şükür evladıma bakabilirim

Kovala hepsini evden bağır çağır valla o ne öyle. Baktın yüzsüzler gitmiyorlar söyle kocana ben anneme gidiyorum kardeşlerini yollamadan beni çağırma de aklı başınagelsin

Yok estağfirullah evet mesleğim.var atama bekliyorum.saglikciyim ayın 7 sinde tercihler baslicak çok şükür evladıma bakabilirim

inşallah gönlüne göre bi yer gelir atanirsin. atama olmasa da meslek sahibi olman çok avantajlı. bebeğine de Allah şifa versin. umarım herşey güzel olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…