- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Aklım almıyor. Karılarını istemiyorlarmış (!). Kardeşinin karısı size bakmak zorunda mı ay.lar? Karıları da parayla bakmıyorlar herhalde.Bedavaya bakan var nasılsa.
Olayı tam anlatamadım 2 kaynım bekar evindeler bekar bi kaynım onlarda misafirdi 6 ay kadar 10 gün önce sadece çamaşır arada yemek derdi vardı bi kaynım bize misafir geldi ama buraya yerleşme düşüncesiyle o bizde kalınca digeride geldi eşleri evi terk etmediler adamlar evi terk ettiler
Aklım almıyor. Karılarını istemiyorlarmış (!). Kardeşinin karısı size bakmak zorunda mı ay.lar? Karıları da parayla bakmıyorlar herhalde.
nasıl yani anlamadım kadınlar nerde40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Konuyu okuyunca dumur oldum zaten ama konu sahibinin cevaplarını okuyunca ayrı bir dumura uğradım.nasıl yani anlamadım kadınlar nerde
nasıl yani anlamadım kadınlar nerde
Konuyu okuyunca dumur oldum zaten ama konu sahibinin cevaplarını okuyunca ayrı bir dumura uğradım.
Hicbir halt anlamadım yani.
anladıysam arap olayım bu nasıl işkadınlar kendi evlerindeymiş. kv de kendi evini kapatıp evi terk eden oğlunun birinin evine yerleşmiş.
anladıysam arap olayım bu nasıl iş
evi terk ettilerse niye başka ev bulmuyolar o zaman size yerleşmişler
ya arkadaş istemiyosa napacak sizde mi kalacak çözümü bu mu neden sizde kalıyor onu anlamıyorumEvleri burda değiller başka sehirdeler biri haftasonu gidiyor diğeri 10 gündür bende ama esimi istemiyorum diyor
anladıysam arap olayım bu nasıl iş
evi terk ettilerse niye başka ev bulmuyolar o zaman size yerleşmişler
valla abla ben hiç anlamadım bu nasıl aileDiyorumya ultra herşey dahil,niye para versin ki beleşe yaşıyorlar o evde..
ya arkadaş istemiyosa napacak sizde mi kalacak çözümü bu mu neden sizde kalıyor onu anlamıyorum
valla abla ben hiç anlamadım bu nasıl aile
ama zor yani bu aileyi bulmak da onlarla yaşamakta da
gelin dahil hepsi ilginç
Yuh ya. Anasımısın danasımısın sen sanane arkadaşım. Ben de hasta falan zannettim. Tepkinizi koyun. O nasıl iş o nasıl kayın ya kaç yaşındasınız karınız var ama yenge bakıo size ben artniyet ararım. Kaynımla aynı evdee dururken bile rahatsız olurum ben kaldıki ben bakacam utanma arlanma da yok ya terbiyesizler. Çıkın gidin bakalım sizde olmayınca kime gidecekler40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?