4 kaynıma ben bakiyorum

senin eşinde evi terketsin evi terk edip sana yerleşen kaynının evine gitsin.
kv gelin kayın gül gibi geçinsinler.
ne değişik tipler bunlar yahu.

Annenizin yanına gidin tüm evdekiler evine gidene kadar.

Konuyu okuyunca dumur oldum zaten ama konu sahibinin cevaplarını okuyunca ayrı bir dumura uğradım.
Hicbir halt anlamadım yani.
kadınlar kendi evlerindeymiş. kv de kendi evini kapatıp evi terk eden oğlunun birinin evine yerleşmiş.
anladıysam arap olayım bu nasıl iş
evi terk ettilerse niye başka ev bulmuyolar o zaman size yerleşmişler

ne alaka evli olanlara bile bakmak. acmayi kapıyı. olmadi annenize gidin donmeyin oyle sey mi olur. nasil yetisiyorsunuz cocukla bir de bu kadar ise.

cocugunuzun hic mi kıymeti yok. elalem icin cocugunu ezdirenlere ayrica sinir oluyorum. cocukla oturup oyun oynamak varken surekli ev isi mi yapiyorsunuz. hem de evki barkli insanlarin. bu nasil is

ya arkadaş istemiyosa napacak sizde mi kalacak çözümü bu mu neden sizde kalıyor onu anlamıyorum

Anası diğer gelinde,gelinin kocası kardeşte,koca karısını istemiyor,eş kişisi abimde abim diyor.
Niye kalmasın ayol yemek var çamaşırda yıkanıyor banyoda hazıor nasılsa.

Öyle şey mi olur bütün gün sizinle vakit geçiriyorlar eşşek kadar adamlar. Normal olmadıkları belli normal olmayan insandan her şey beklenir yarın bi gün belki sana bile sarkıntılık eder. Durma o evde ya ben ya kardeşlerin de eşine. Pasifliğin de bi sınırı olur yahu

valla abla ben hiç anlamadım bu nasıl aile
ama zor yani bu aileyi bulmak da onlarla yaşamakta da
gelin dahil hepsi ilginç

Anlasak zaten sorun çözülüecekte abilerin derdi kendini düşünmek burada.
Yoksa evde yemek yapan birisinin olması unurlarında bile değil,kapağı atmışlar kardeşe.

Konusmadan gitme bence. Bekar evlerine geri tasinip oraya da camasir makinasi alsinlar. Ben hepinize bakamam gid8n evinizde kalin biraz dinlenmek istiyorum evimde deyin. Hala gitmezlerse veya hir gur cikarirlarsa o zaman donmemek uzere annenize gidin. Kafa dinlemek icin anneme gidiyorum derseniz esiniz ve kardeslerinde bir degisiklik olmaz. Siz direk evi terketmek maksadi ile gittiginizi belirtin.

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Yuh ya. Anasımısın danasımısın sen sanane arkadaşım. Ben de hasta falan zannettim. Tepkinizi koyun. O nasıl iş o nasıl kayın ya kaç yaşındasınız karınız var ama yenge bakıo size ben artniyet ararım. Kaynımla aynı evdee dururken bile rahatsız olurum ben kaldıki ben bakacam utanma arlanma da yok ya terbiyesizler. Çıkın gidin bakalım sizde olmayınca kime gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…