- 12 Temmuz 2019
- 104
- 97
- 48
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Inşallah dualarınız için allah razı olsuninşallah gönlüne göre bi yer gelir atanirsin. atama olmasa da meslek sahibi olman çok avantajlı. bebeğine de Allah şifa versin. umarım herşey güzel olur senin için.
40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Annemle konustum yarın sabah oğlumun sonuçlarını doktora gösterip ordan gidiyorum beni düşünmeyen kocayı ben hiç dusunmicem yarın öğlen gibi size yazarımR Rumeysa anne naptınız? Merakla bekliyoruz.
Karılarını öyle anlatıyorlar ki ağzım açık kalıyor yani kimsenin evliliği 4/4 lük değil ama kimse evli kardeşinin evine kapak atmıyorBenim bildiğim misafirlik 3 gün olur kazık kadar adamlar kendilerine ev tutsunlar
Ev işini de bölüşsünler maden ki hanımlarının değerini bilmemişler rahata kavuşmasınlar, çeksinler, görsünler neymiş ev hanımı olmak
Acıma, acınacak duruma düşersin
Aşırı saçma bi olay sizde mi kalıyor koskoca herifler40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Yani sinir krizi geçirip etrafı dağıtmak kavga etmek manasında kullanılıyorNefesim daraldı konuyu okurken 4 tane koca herife bakmak ne demek bi de burda şey dikkatimi çekti cinnet lafı çok kullanılıyor o ne demek yahu
Valiz hazırladım şimdi ben yarın gidiyorum dedim annemlere biz yarın gidiyoruz dediler şaşırdım anladılar sanırsam rahatsızlığımı hala şoktayımBacım annenin evine filan gitme. O asalaklara bırakma meydanı. Topla milletin pılını pırtısını koy kapının önüne defolsun gitsinler. Darülaceze mi sandılar acaba? O kv de ara bi güzel sok lafını kazanmayı biliyorsa bakmayı da bilecek. Anneyim diye geçinmeyecek
Düşüncesiz insan çokBenzer durum bende yaşamıştım. Eşimin yiğeni ama yaşı 28 falan dayı senle çalışacam diye memleketinden tutturmuş gelmiş. Eşi ve 1 yaşında çocugu var onları getirmedi Allahtan. Ev 2+1 küçüçük biz sığdık misafir kaldı yani. 1 ay kaldı çok rahatsız oldum yeni iş kurmaya çalışıyordu eşim izinler falan çıkmadığı için sürekli evdeler. Geç saatlere kadar oturyorlar ben çay koyup yatmaya gidiyorum ama evde ışık var ses var rahat edemiyorum. Gece wc gideceö bastan asağı giyiniyorum. 1 ay geçti ablama gittim. 1 aydan fazla kaldım hala gitmiyor. Ev falan da tutmuyor. Ev ev olmaktan çıktı. Hiç rahat edemiyorum. Eşim dışarı çıkayır. Yiğeni ben evde kalcam dayı diyor. Allahım bu kadın dusa mı girer temizlik mi yapar demiyor. Herneyse ablamdan döndüm. Bir iki hafta daha kaldı. Sonra iş olmayınca gitti. Derin bir oh çektim. İnsanlar ne kadar düşüncesiz dayın diye gelip o kadar kalınır mu bebek misin? Bunlarında özeli aile hayatı var denmez mi?
Bu arada kayinvalidemin annesi ile konuştum beni çok sever durumu anlattım ben yarın onu ariyim
Valiz hazırladım şimdi ben yarın gidiyorum dedim annemlere biz yarın gidiyoruz dediler şaşırdım anladılar sanırsam rahatsızlığımı hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?