4 kaynıma ben bakiyorum

Benim bildiğim misafirlik 3 gün olur kazık kadar adamlar kendilerine ev tutsunlar
Ev işini de bölüşsünler maden ki hanımlarının değerini bilmemişler rahata kavuşmasınlar, çeksinler, görsünler neymiş ev hanımı olmak
Acıma, acınacak duruma düşersin

Karılarını öyle anlatıyorlar ki ağzım açık kalıyor yani kimsenin evliliği 4/4 lük değil ama kimse evli kardeşinin evine kapak atmıyor

Ne saçma sapan iş siz belediye misiniz bakmayın kocaman adamlar karısını istemiyor diye sizin yanınızda gönderin gitsin gitmezlerse annenizin yanına gidin eşinize söyleyin onlar gidince gelirim diye resti cekin ve kurtulun

Kayınlarıma bakıyorum yazınca küçükler sanmıştım. Bu ne ya koca koca adamlar. Bütün gün aynı evde olmak ne demek. Kabul edilir şey değil. Eşinizdeki ne rahatlıkmış maşallah.

Kv sizle konuşamıyor, ondan gelemiyor yoksa o da gelir bütün aileye aş evi gibi sahip çıkardınız
Çok anlamsız annenize gitmekle iyi yapmışsınız sakın gittiler gel vs dediğinde gitmeyin eşiniz olucak adam gelsin aileniz önünde söz versin onları bir daha eve sokmıcağına.
Ayıp da birşey koca koca adamlara hizmet etmek benim karıma mı düşmüş der insan az düşünse.

Bacım annenin evine filan gitme. O asalaklara bırakma meydanı. Topla milletin pılını pırtısını koy kapının önüne defolsun gitsinler. Darülaceze mi sandılar acaba? O kv de ara bi güzel sok lafını kazanmayı biliyorsa bakmayı da bilecek. Anneyim diye geçinmeyecek

Benzer durum bende yaşamıştım. Eşimin yiğeni ama yaşı 28 falan dayı senle çalışacam diye memleketinden tutturmuş gelmiş. Eşi ve 1 yaşında çocugu var onları getirmedi Allahtan. Ev 2+1 küçüçük biz sığdık misafir kaldı yani. 1 ay kaldı çok rahatsız oldum yeni iş kurmaya çalışıyordu eşim izinler falan çıkmadığı için sürekli evdeler. Geç saatlere kadar oturyorlar ben çay koyup yatmaya gidiyorum ama evde ışık var ses var rahat edemiyorum. Gece wc gideceö bastan asağı giyiniyorum. 1 ay geçti ablama gittim. 1 aydan fazla kaldım hala gitmiyor. Ev falan da tutmuyor. Ev ev olmaktan çıktı. Hiç rahat edemiyorum. Eşim dışarı çıkayır. Yiğeni ben evde kalcam dayı diyor. Allahım bu kadın dusa mı girer temizlik mi yapar demiyor. Herneyse ablamdan döndüm. Bir iki hafta daha kaldı. Sonra iş olmayınca gitti. Derin bir oh çektim. İnsanlar ne kadar düşüncesiz dayın diye gelip o kadar kalınır mu bebek misin? Bunlarında özeli aile hayatı var denmez mi?

Düşüncesizlere düşünmeden davranın.. Koca koca adamlar ile aynı evde rahatça kalamam kendinize bekar evi tutun deyin yüzlerine.. Eşiniz de kayırırsa bırakın topunu siz çekin gidin..

Bu arada kayinvalidemin annesi ile konuştum beni çok sever durumu anlattım ben yarın onu ariyim
Valiz hazırladım şimdi ben yarın gidiyorum dedim annemlere biz yarın gidiyoruz dediler şaşırdım anladılar sanırsam rahatsızlığımı hala şoktayım

Düşüncesiz insan çok

Nedir bu kocaların ailelerinden cektiğimiz bilmiyorum ki. Allahtan anlamıslar umarım giderler tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…