4 kaynıma ben bakiyorum

Anası diğer gelinde,gelinin kocası kardeşte,koca karısını istemiyor,eş kişisi abimde abim diyor.
Niye kalmasın ayol yemek var çamaşırda yıkanıyor banyoda hazıor nasılsa.
bu şey gibi olmuş uşak bahçivana bahçıvan aşçıya aşçı şoföre sonunda hepsi geline
allah akıl versin ne diyelim

Bu ailede şu an tek evli benim ama benide boşandiracaklar sonunda bekar kardeşleri evlenip onların evine giderler onlara her yer ev

Onlarda rahatsız olup gittiğimi anlarlar diye düşünüyorum ama bunlar düşünse ne haklisiniz

Onlarda rahatsız olup gittiğimi anlarlar diye düşünüyorum ama bunlar düşünse ne haklisiniz

Annene gideceksen eşinle konuş bunları,kafa dinlemek için gidiyorum dersen bunlar asla ve asla gitmezler o evden.
Kesin kararını ver evi terk ediyorum diyeceksin eşine,bakalım ne diyecek.

Annene gideceksen eşinle konuş bunları,kafa dinlemek için gidiyorum dersen bunlar asla ve asla gitmezler o evden.
Kesin kararını ver evi terk ediyorum diyeceksin eşine,bakalım ne diyecek.
Tamam yarın sabah sabah oğlumun alerji sonucu çıkicak doktora sonuçları gösterip eşimle son kez güzelce konusucam yoksa anladığı dilden

Tamam yarın sabah sabah oğlumun alerji sonucu çıkicak doktora sonuçları gösterip eşimle son kez güzelce konusucam yoksa anladığı dilden

Kesin engel olacak sana bu durumda,insan evladıysa abilerilerine rest çekmesi lazım.
Güzel haberlerle gel buraya .

kaynananiz 2 bekar oglu varken kendi evini kapatti kendi diger ogullarinda kaliyor kayinlariniz sizde oylemi??
kaynananiz evini neden kapatti ben orasini anlamadim
kayinlariniz kendine ev acsin
ama bence siz bi annenizin evine gidin

kaynananiz 2 bekar oglu varken kendi evini kapatti kendi diger ogullarinda kaliyor kayinlariniz sizde oylemi??
kaynananiz evini neden kapatti ben orasini anlamadim
kayinlariniz kendine ev acsin
ama bence siz bi annenizin evine gidin
Kocası öldükten sonra kapattı evini parayı seven bi tip kendi çocukları da olsa yedirmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…