- 12 Temmuz 2019
- 104
- 97
- 48
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Inanın aynen öyleAnası diğer gelinde,gelinin kocası kardeşte,koca karısını istemiyor,eş kişisi abimde abim diyor.
Niye kalmasın ayol yemek var çamaşırda yıkanıyor banyoda hazıor nasılsa.
bu şey gibi olmuş uşak bahçivana bahçıvan aşçıya aşçı şoföre sonunda hepsi gelineAnası diğer gelinde,gelinin kocası kardeşte,koca karısını istemiyor,eş kişisi abimde abim diyor.
Niye kalmasın ayol yemek var çamaşırda yıkanıyor banyoda hazıor nasılsa.
Bu ailede şu an tek evli benim ama benide boşandiracaklar sonunda bekar kardeşleri evlenip onların evine giderler onlara her yer evYuh ya. Anasımısın danasımısın sen sanane arkadaşım. Ben de hasta falan zannettim. Tepkinizi koyun. O nasıl iş o nasıl kayın ya kaç yaşındasınız karınız var ama yenge bakıo size ben artniyet ararım. Kaynımla aynı evdee dururken bile rahatsız olurum ben kaldıki ben bakacam utanma arlanma da yok ya terbiyesizler. Çıkın gidin bakalım sizde olmayınca kime gidecekler
Onlarda rahatsız olup gittiğimi anlarlar diye düşünüyorum ama bunlar düşünse ne haklisinizKonusmadan gitme bence. Bekar evlerine geri tasinip oraya da camasir makinasi alsinlar. Ben hepinize bakamam gid8n evinizde kalin biraz dinlenmek istiyorum evimde deyin. Hala gitmezlerse veya hir gur cikarirlarsa o zaman donmemek uzere annenize gidin. Kafa dinlemek icin anneme gidiyorum derseniz esiniz ve kardeslerinde bir degisiklik olmaz. Siz direk evi terketmek maksadi ile gittiginizi belirtin.
Inanın aynen öyle
Allah sabrını versin bacım ne deyim. Alıştırma derim benBu ailede şu an tek evli benim ama benide boşandiracaklar sonunda bekar kardeşleri evlenip onların evine giderler onlara her yer ev
Onlarda rahatsız olup gittiğimi anlarlar diye düşünüyorum ama bunlar düşünse ne haklisiniz
bu şey gibi olmuş uşak bahçivana bahçıvan aşçıya aşçı şoföre sonunda hepsi geline
allah akıl versin ne diyelim
Tamam yarın sabah sabah oğlumun alerji sonucu çıkicak doktora sonuçları gösterip eşimle son kez güzelce konusucam yoksa anladığı dildenAnnene gideceksen eşinle konuş bunları,kafa dinlemek için gidiyorum dersen bunlar asla ve asla gitmezler o evden.
Kesin kararını ver evi terk ediyorum diyeceksin eşine,bakalım ne diyecek.
Tamam yarın sabah sabah oğlumun alerji sonucu çıkicak doktora sonuçları gösterip eşimle son kez güzelce konusucam yoksa anladığı dilden
Inşallah hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınızKesin engel olacak sana bu durumda,insan evladıysa abilerilerine rest çekmesi lazım.
Güzel haberlerle gel buraya .
Valla kusura bakmayında enayimisiniz siz az yesinde hizmetci tutsunlar kendilerine ay sizde iyi sabır var40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Inşallah hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız
Evlenmeden önce aynı şeyi derdim aman şöyle olsa böyle bırakırım kocamı ama evlendikten sonra sabır timsali oldumValla kusura bakmayında enayimisiniz siz az yesinde hizmetci tutsunlar kendilerine ay sizde iyi sabır var
Kocası öldükten sonra kapattı evini parayı seven bi tip kendi çocukları da olsa yedirmek istemiyorkaynananiz 2 bekar oglu varken kendi evini kapatti kendi diger ogullarinda kaliyor kayinlariniz sizde oylemi??
kaynananiz evini neden kapatti ben orasini anlamadim
kayinlariniz kendine ev acsin
ama bence siz bi annenizin evine gidin
Amin ben değil kocam alıştırdı rahatligiylaAllah sabrını versin bacım ne deyim. Alıştırma derim ben
Evet çok iyi anlattınızAnnem sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur der,bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?