- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Evleri burda değiller başka sehirdeler biri haftasonu gidiyor diğeri 10 gündür bende ama esimi istemiyorum diyorBu evli olan 2 dangoz hiç mi evine filan gitmiyor arada.
Yarin oğlumun sonuçlarını gösterip gidicemHemen çocuğunu al annene git. Eşine de söyle, onlar gitmeden aslaaaaaaaaaaa gelmicem diye. O zaman pasif kocan belki kocalık yapar da ağzını açar.
Bu ne be!!!!! İnsan kafayı yer.
Evleri burda değiller başka sehirdeler biri haftasonu gidiyor diğeri 10 gündür bende ama esimi istemiyorum diyor
40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Dr dan çıkar çıkmaz doğru annene git. Vallahi burdan o 4 kaynını boğasım geldi. Asalak, parazitler.Yarin oğlumun sonuçlarını gösterip gidicem
40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Teşekkür ederim evet inanın ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve sinirleniyorum kendime bu aileyi tamamen Allah a havale ediyorumBen normalde aldatma, şiddet, yalan olmayan ilişkilerde ayrılın demem, her zaman konuşup çözümlenmesini isterim, vebal almaktan korkarım. Ancak bakın sizi kırmak için demiyorun sadece gözünüz açılsın diye yazıyorum sizinkisi besleklik, Allah’ın razı olacağı bir şeyde değil. Özellikle evli adamların kendi karılarının yanında olması lazım, ya da boşanması lazım. Kayınvalidenize aldırmayın 4 yetişkin erkek evladını sormak zorunda değil, istenmediği yerde durması da onun yüzsüzlüğü. Sizin eşiniz sizi ve çocuğunuzu sevmiyor, imkan var iken kardeşleri için evinizin üstüne ev kurdurtuyor. Siz o evde nasıl oturabilirsiniz rahatça? Çocuğunuz peki? Bakıma muhtaç bir durum yok, bir yetişkin insana yengesi neden baksın? Görümce olsalardı da olmazdı ki bunlar erkek, bildiğiniz yabancı erkek, bir değil iki değil tam dört tane. Benim de kaynım olacak gelecekte, bize misafirliğe gelebilir, elzem ise bir süre kalabilie ama asla evimize zırt pırt gelemez. Bi kere eşinizin izin vermemesi lazı. Bence cidden ailenizin evine gidin.
Evet her gün annemde aynı şeyi diyor atmış üstüne diye çok şükür annem gel diyor sizlerde düşünceme destek oldunuz hepinize teşekkür ederimŞimdi bişey Derdim de grilere bürünmek istemiyorm kazık kadar adamlara ne diye bakıyorsunz alın bebeğinizi annenize gidin esinizede bakıma muhtaç abilerini bakım evine gönderene kadar burdayım gelmiyorum deyin karılarını istemiyorlarmiste tobe yarabbim ne diye senin üstüne atmışlar herşeyi gidip yeni kadın alsnlar o zaman olaya bak şaka gibi.
Annenizin yanına taşınız. O yaşta ki adamlara bakmak zorunda değilsiniz.Merhaba kk inşallah sıkıntımı size anlatabilirim ben 3 yıllık evliyim 2 yasin da bi oğlum var eşim 6 erkek kardeşler kaynanam evini kapattı ve sürekli oğullarının evine kalmaya gidiyor en son bana geldiğinde bi sürü beddua etti ve ben kesinlikle konuşmuyorum kendi gelmiyor ama 4 oğluna ben bakıyorum 10 gündür 2 kaynım bende kalıyor eşim izinli diye 2 kaynım bende kalmıyor evleri var ama onlarında çamaşırı yemeği bende hiç rahat edemiyorum tabi kaynanam bakan eşek var diye arayıp çocuklarını bile sormuyor kaynım geçen gün oglumu markete götürüyorum diye çıkarttı evden yalın ayak kapının önüne koymuş küçükken onlar öyle büyüyormuş nerdeyse oğluma araba çarpacaktı (Allah korudu) Ben lafımı ettim ama beni hiç takmıyorlar eşim pasifinde pasifi hiç laf etmiyor durumdan rahatsız ama ağzını açmıyor anneme anlattım al çocuğunu gel diyor eşim bu hafta gidecekler diyip diyip duruyor napacağimi hiç bilmiyorum sabahtan akşama yanimda oturuyorlar size anlatmak istedim
Konuşuyorum ama bi sonuç yok yani bi yerde diş gerekli gerçekten kocamaTam sorunlu aileye düşmüşsünüz, geçmiş olsun. Kendi yuvanızı da yıkmadan bu işten kurtulmanın bir yolunu bulun. Eşinizle konuşun ve sizin de yuvanızın yıkılmasını istemiyorsa bu işe bir son vermesini söyleyin.
Şunu da okudum ya çok afedersiniz nasil manyak bir aile bu yaa. Kayinvalde gelinde kayniniz sizde . Kayinvaldeniz ailenin en zekisi yalniz. Bakmıs bir süruler kapagi atmiş biryere. Kacin kurtarin kendiniziKaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Öyle bir birikim yok ama para kart alıcamhemen annenin yanina git. gitmeden öncede altin, inci, kredi karti ne varsa topla.
iyice burnu sürtsün kocanin. parasiz pulsuz otursun parazit kardeslerinle.
sende güzel bir tatil yap annenin yaninda.
Baya baya yuzsuzlerSiz annenize gidersiniz onlar evden ayrılır, tekrar geri dönünce sil baştan aynı şeyler devam eder gibi geliyor bana. Kayinlar ve anneleri bana pek bir yüzsüz geldi.
Bakmak zorunda değilsiniz, hatta kaynana kayınvalideye dahi gelin bakmak zorunda değil.
Resti çekin nolursa olsun.
Ne bileyim ya ortada kaldılarsa yaşları küçükse Allah rızası için belki diye düşündum de. 40 35 32 21 falanmisYaslari 5 bile olsa anneleri hayattayken bakilmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?