4 kaynıma ben bakiyorum

Ne münasebet efendim? Esiniz nasil boyle biseye musade ediyor? Kaynimin donunu vs yikadigimi hayal bile edemiyorum ne igrenc. Ben kaynimla esimin vs olmadigi yerde karsilikli konusmam dahi esim buna musade etmez. Sorsaniz da dunyanin en mütasip insanlaridir. Kendinize deger verin lutfennnnn. Kimsenin hizmeticisi degilsiniz.

Siz annenize gidersiniz onlar evden ayrılır, tekrar geri dönünce sil baştan aynı şeyler devam eder gibi geliyor bana. Kayinlar ve anneleri bana pek bir yüzsüz geldi.

Şimdi bişey Derdim de grilere bürünmek istemiyorm kazık kadar adamlara ne diye bakıyorsunz alın bebeğinizi annenize gidin esinizede bakıma muhtaç abilerini bakım evine gönderene kadar burdayım gelmiyorum deyin karılarını istemiyorlarmiste tobe yarabbim ne diye senin üstüne atmışlar herşeyi gidip yeni kadın alsnlar o zaman olaya bak şaka gibi.

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum

Tam sorunlu aileye düşmüşsünüz, geçmiş olsun. Kendi yuvanızı da yıkmadan bu işten kurtulmanın bir yolunu bulun. Eşinizle konuşun ve sizin de yuvanızın yıkılmasını istemiyorsa bu işe bir son vermesini söyleyin.

Teşekkür ederim evet inanın ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve sinirleniyorum kendime bu aileyi tamamen Allah a havale ediyorum

Evet her gün annemde aynı şeyi diyor atmış üstüne diye çok şükür annem gel diyor sizlerde düşünceme destek oldunuz hepinize teşekkür ederim

Annenizin yanına taşınız. O yaşta ki adamlara bakmak zorunda değilsiniz.

Konuşuyorum ama bi sonuç yok yani bi yerde diş gerekli gerçekten kocama

Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Şunu da okudum ya çok afedersiniz nasil manyak bir aile bu yaa. Kayinvalde gelinde kayniniz sizde . Kayinvaldeniz ailenin en zekisi yalniz. Bakmıs bir süruler kapagi atmiş biryere. Kacin kurtarin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…