- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Melisiii uyutamiyorummmm
Gunduz 20 dk uyuduuuu
Uyumuyooooo
35dk dir salliyorum sut ictiii alti temiz
Yeterince oynadiiikkk
Asya yatar yatmaz uyuduu melis uyumuyo
Esim acil ciktiii
Sakin cocugum gittiii
Icine yaramazlik kacti bu cocugun
Yok kizzz ne usutmesiiiAcaba üşüttü mü vardır bi derdi yediği bir şey mi dokundu acaba cnm gülüyo mu durgun mu
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine,..
Ne güzel. Insaallah kizlarinda senin gibi olur :)Kiz o ne nasil uygulaniyor hemen yaz lutfennn
Ayni tepkiyi vermisizzzz
Sagol canim benimmm
Ben okurum durmadan
Millet alusveris yapar biz kizimla kirtasiye gezeriz:)
Aminn
Bence menün cok güzel sadece o sabahki bal kaymak özellikle kaymak olmasa :)Aaa benim alıntıların nerde yaa yoksa alıntı yapmamışmıydımbenim beyin pert...
Neyse menümü yazayım çok abartmadım sakin olun.. Sadece sabah dibine vurdum biraz..
Sabah
Haşlanmış yumurta
2 dlm tbe
Bolca bal kaymak
Ara
Kahve
2 kare bitter
Öğlen
1 yk bezelye (acıkmamıştım)
Ara
Yulaf yoğurt tarçın
1 avuç badem kaju
1 elma
Akşam
1 sk fasülye
1 yk b pilavı
Yoğurt
Spor günün sporu sayıyı 23te vercem
Alkali su içtim yarım litre
1 yeşil
1 tane daha içerim yatmadan
Hafta sonu tatlıya olan zaafımın sebebi belli oldu eşim yerken tabağı elinden kapasım geliyordu
Yerim ben onu yaaYok kizzz ne usutmesiii
Eeee eeee diyo kendine
Keyfi yerinde cok sukur
Ogle uykusunuda uyumadi yikadimdaaa
Balli muzlu ilik sutte ictiii
Dualarimida okudummmm
Bence bugun ders calismayi dusundugumu sezdiii:)
Napiyimmm ya salliyorum yavascaaa
Eeeee eeee diyo ya agzini yerimmmm
Canm ben zaten kuafore gtmem boyami sirimi kas biyik hep kendim yaparimOo sen baya gitmemişsin kuaföre olsun nasılsın şuan uzun aradan sonra kendini nasıl hissediyorsun
Sagol canim benim
Ne güzel. Insaallah kizlarinda senin gibi olur :)
Bence menün cok güzel sadece o sabahki bal kaymak özellikle kaymak olmasa :)
Canim bizim dermotolog yipranmis sac sikayetiyle gelen hastalari bizim klinige yonlendiriordu, sacin beslenme maddesi keratin biliyorsun azicik alfaparftan koyuyordu kizlar naylona sarip buhara aliyolardi saci ipekk ipekk resmen. Sende al sar bir naylon uzerinden dusuk ayarda fon makinesiyle isit yarim saat filan kal oyle. Dua etceksin bana mukemmel otesi bir urun alfaparfKiz o ne nasil uygulaniyor hemen yaz lutfennn
Ayni tepkiyi vermisizzzz
Sagol canim benimmm
Ben okurum durmadan
Millet alusveris yapar biz kizimla kirtasiye gezeriz:)
Aminn
Canim bizim dermotolog yipranmis sac sikayetiyle gelen hastalari bizim klinige yonlendiriordu, sacin beslenme maddesi keratin biliyorsun azicik alfaparftan koyuyordu kizlar naylona sarip buhara aliyolardi saci ipekk ipekk resmen. Sende al sar bir naylon uzerinden dusuk ayarda fon makinesiyle isit yarim saat filan kal oyle. Dua etceksin bana mukemmel otesi bir urun alfaparf
Afiyet olsun ablacim. Bugüne cizgi cekip yarin sifirdan baslarsin :).Haklısın canım neyse bugün de böyle oldu yine iyi dayandım.
...ONEMLI DUYURU...
Canlarim Turkiye'ye gidecegim 9 mayis - 28 haziran tarihleri arasinda sagolsungogo2405 gonca ablamiz takim kaptanligi gorevini ustlenecek.Birlikte paslasarak cuma listeleri ve menulerle ilgilenecegiz
Kendisi daha once 4. takima ve 1.takima kaptanlik yapti ve takimimizi layigiyla temsil edeceginden hic suphem olmayan birisi.Hepimizin adina gonca ablacim sana cok tesekkur ediyorum.
Ayrica bugunden itibaren 3 hafta sure ileE-brulim kaptanimizda Turkiye'ye izne gidiyor, ona 3 hafta sonra kavusacagiz insallah, iyi yolculuklar canim
Yine bu sure zarfinda kaptanlarimiz @Mavibocuk veAsyaca bizlerle beraber olacaklar hic merak etmeyin
Son olarak yine yardim istegimizi reddetmeyen @AKovser Fatimecim de, takimimizin gunluk egzersizleri ve egzersiz sonuclarinin hazirlanmasiyla ilgilenecekOna da bu desteginden dolayi tum takim adina tesekkur ediyorum.Fakat spor yapmayanlarin kellesini ucuracak Fatime,haberiniz olsun
Hepinizi oper, kucak dolusu sevgiler sunarim efenimm
Kuzum çarşambaya kadar burdayım ama malum hazırlıklar falan pek uğrayamıyorum... Ama size veda etmeden gitmem :)...ONEMLI DUYURU...
Canlarim Turkiye'ye gidecegim 9 mayis - 28 haziran tarihleri arasinda sagolsungogo2405 gonca ablamiz takim kaptanligi gorevini ustlenecek.Birlikte paslasarak cuma listeleri ve menulerle ilgilenecegiz
Kendisi daha once 4. takima ve 1.takima kaptanlik yapti ve takimimizi layigiyla temsil edeceginden hic suphem olmayan birisi.Hepimizin adina gonca ablacim sana cok tesekkur ediyorum.
Ayrica bugunden itibaren 3 hafta sure ileE-brulim kaptanimizda Turkiye'ye izne gidiyor, ona 3 hafta sonra kavusacagiz insallah, iyi yolculuklar canim
Yine bu sure zarfinda kaptanlarimiz @Mavibocuk veAsyaca bizlerle beraber olacaklar hic merak etmeyin
Son olarak yine yardim istegimizi reddetmeyen @AKovser Fatimecim de, takimimizin gunluk egzersizleri ve egzersiz sonuclarinin hazirlanmasiyla ilgilenecekOna da bu desteginden dolayi tum takim adina tesekkur ediyorum.Fakat spor yapmayanlarin kellesini ucuracak Fatime,haberiniz olsun
Hepinizi oper, kucak dolusu sevgiler sunarim efenimm
Teşekkür ederim canım:)canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?